Evet Arkadaşlar. Nokia E7-00 İçin Görüşlerinizi Alim. Kafaya Koydum Alacam.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
farukbekl

farukbekl

Üye
    Konu Sahibi
Evet Arkadaşlar. Nokia E7-00 İçin Görüşlerinizi Alim. Kafaya Koydum Alacam.
Arkadaşlar Açıklamalarınızı Alim Lütfen.

blackcemre

Üye
Ben kullanıyorum 4'' amoled ekran dışarıda güneşte bile ekranı görebiliyorsun klavyesi var hiç donmuyor.

tempestshine

tempestshine

Üye
n8'in kamerası düşük modeli bence.ekranı da n8 den büyük.rahat kullanırsın.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ekranı büyük klavyesi mesaj ve internette güzel bir kolaylık ve keyif güzel bir telefon

farukbekl

farukbekl

Üye
    Konu Sahibi
Şarj durumu nedir.. ne kadar gidiyor.. kullanan daha iyi bilr.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Eğer başka sisteme geçmek istemiyorsan alınabilir bir telefon.Ama bir ara fiyatı daima düşüyordu.:hmmm

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Normal kullanımda bir buçuk günü buluyor sanırım

paşa06.40

paşa06.40

Üye
alma bence n8 aldım pişmanım, pişmanlığımın n8 le alakası yok çok güzel bi telefon çokta seviyorum şikayetcide değilim ama tek şikayetim desteğin çekilmesi. en basitinden oyun bile çıkarmıyolar ıphone 5 çıkınca satcam bende karar senin

farukbekl

farukbekl

Üye
    Konu Sahibi
alma bence n8 aldım pişmanım, pişmanlığımın n8 le alakası yok çok güzel bi telefon çokta seviyorum şikayetcide değilim ama tek şikayetim desteğin çekilmesi. en basitinden oyun bile çıkarmıyolar ıphone 5 çıkınca satcam bende karar senin
eyvallah hocam sağolasın..

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
şu telefona n8 kamerasını koycaklardı var ya :)

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
güzel cihaz. ben kullanıyorum ve zerre kadar şikayetçi değilim. şarjı ortalama 2 gün gidiyor. ben bir de cfw yaptım kendime fp1 özelliklerini ekledim. şahane şu an benim için. oyun merakın ve durmadan uygulama yükleme merakın yoksa süper cihaz.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
alternatif olarak se xperia proyu önerebilirim. Ben kararsız kalmıştım ama son kararım sony. Oyun oynamam ama uygulamalar önemli benım için

hakan_710

hakan_710

Üye
ekranı n8 den büyük olmasına rağmen pikselleri aynı sayıda. yani çözünürlüğe önem veririm diyosan fazla yaklaşma. ekranı küçük bir telefon ile yan yana koy ve dikkatlice bak dediklerimi anlarsın. tabi ekran o kadar problem değil dersen o da senin düşüncen. bir dostumda vardı kayar mekanizması yüzünden değiştirdi. kullanan kişilerinin tavsiyelerine de bir bak onlar daha fazla yardımcı olur. son birşey dha yeni tel alacaksın madem eski nesillere para verme bence. yine de son karar senin

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
ekranı n8 den büyük olmasına rağmen pikselleri aynı sayıda. yani çözünürlüğe önem veririm diyosan fazla yaklaşma. ekranı küçük bir telefon ile yan yana koy ve dikkatlice bak dediklerimi anlarsın. tabi ekran o kadar problem değil dersen o da senin düşüncen. bir dostumda vardı kayar mekanizması yüzünden değiştirdi. kullanan kişilerinin tavsiyelerine de bir bak onlar daha fazla yardımcı olur. son birşey dha yeni tel alacaksın madem eski nesillere para verme bence. yine de son karar senin

hakan haklı sürgüleri problemli gibi bir elektro markette incelemiştim uğraştım uğraştım klavye çıkmadı baya zorlayınca açılıyordu az daha telefonu sadece dokunmatik yapacaktım :D

Norm_Gkhan

Norm_Gkhan

Üye
İlk aldığında çok beğeneceğin zaman ilerledikçe soğuyacağın bir cep telefonu ( Oyun program destek beklemiyorsan gönül rahatlığıyla alabilirsin )

farukbekl

farukbekl

Üye
    Konu Sahibi
İlk aldığında çok beğeneceğin zaman ilerledikçe soğuyacağın bir cep telefonu ( Oyun program destek beklemiyorsan gönül rahatlığıyla alabilirsin )
oyun merakım hiç olmadı gitti. asla sevmedim. benim için önemli olan ekran büyüklüğü ve web tarayıcısı. telde oyunu sevmiyom.
kardeşimde var n8 hiç oynamıyom. olsa onda olur. ama ekran büyüklüğü için. klip izlemesi zevkli.:)

• Beğen
Tepkiler: Norm_Gkhan
MoonLife01

MoonLife01

Üye
filim icinse ekran çözünurlugu yuksek tel al yoksa pisman olrsun benden demesi

millet hd ekrana gecti nokia vga da sürünüyor

- - - Eklendi - - -

filim icinse ekran çözünurlugu yuksek tel al yoksa pisman olrsun benden demesi

millet hd ekrana gecti nokia vga da sürünüyor

tempestshine

tempestshine

Üye
klavyesi kırılacakmış gibi açılıyor. :D ben markette incelemiştim.az kalsın kıracaktım :D

caglar b

caglar b

Üye
onu alacagına nokia 701 veya 808 al yok ben illa klavyeli istiyorum diyorsan htc desire z al e7-00 hem hantal hem 1.Nesil o paraya degmez ama ikinci el alırsan olabilir

farukbekl

farukbekl

Üye
    Konu Sahibi
onu alacagına nokia 701 veya 808 al yok ben illa klavyeli istiyorum diyorsan htc desire z al e7-00 hem hantal hem 1.Nesil o paraya degmez ama ikinci el alırsan olabilir

uzun zamandır telefon kullanıyorum daha 2, ele para vermedim..

- - - Eklendi - - -

içime sinmiyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt