eyvallah hocam sağolasın..alma bence n8 aldım pişmanım, pişmanlığımın n8 le alakası yok çok güzel bi telefon çokta seviyorum şikayetcide değilim ama tek şikayetim desteğin çekilmesi. en basitinden oyun bile çıkarmıyolar ıphone 5 çıkınca satcam bende karar senin
ekranı n8 den büyük olmasına rağmen pikselleri aynı sayıda. yani çözünürlüğe önem veririm diyosan fazla yaklaşma. ekranı küçük bir telefon ile yan yana koy ve dikkatlice bak dediklerimi anlarsın. tabi ekran o kadar problem değil dersen o da senin düşüncen. bir dostumda vardı kayar mekanizması yüzünden değiştirdi. kullanan kişilerinin tavsiyelerine de bir bak onlar daha fazla yardımcı olur. son birşey dha yeni tel alacaksın madem eski nesillere para verme bence. yine de son karar senin

oyun merakım hiç olmadı gitti. asla sevmedim. benim için önemli olan ekran büyüklüğü ve web tarayıcısı. telde oyunu sevmiyom.İlk aldığında çok beğeneceğin zaman ilerledikçe soğuyacağın bir cep telefonu ( Oyun program destek beklemiyorsan gönül rahatlığıyla alabilirsin )

onu alacagına nokia 701 veya 808 al yok ben illa klavyeli istiyorum diyorsan htc desire z al e7-00 hem hantal hem 1.Nesil o paraya degmez ama ikinci el alırsan olabilir