Eşit Ağırlıktan Sözele Geçmek. (kafam Çok Karışık Delirecem.)

Sponsorlu Bağlantılar

pasa

pasa

Üye
<div class='quotetop'>(ozgur_77_ &#064; May 26 2006, 03&#58;49 PM) [post=343142]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(pasa &#064; May 26 2006, 03&#58;43 PM) [post=343141]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
kardeş eşit ağırlıkta kal sözelde adam gibi bölüm yok
[/b][/quote]
kardeş doğru söylüyorsunda şu zamanda artık bölümünde fazla bir önemi yok..Devir torpil devri..Ben biyoloji bölümü mezunuyum, şimdi aklım olsa aöf işletme yada iktisat okurdum ve o sırada da çalışıp kendimi geliştirirdim...
[/b][/quote]
ben suanda aynen senin dediğin gibi yapıyorum 2 sene önlisans okudum 3 den devam ediyorum aslında daha iyi bi bölüm kazanırdım İMAM HATİP LİSESİ mezunu oldugum için olmadı
istikbalimle oynadılar şimdi çok daha iyi bi üniverstede öğrenim görüyor olabilirdim ama.....olmadı
gelecegimizle oynadılar

delimakina

Üye
sözele geç dostum

selen-90

Üye
BEN LİSE 3.SINIFTAYIM DÜZ LİSEDE OKUYORUM BU SENE EŞİT AĞIRLIK BÖLÜMÜNE GEÇMEK İSTİYORUM SÖZELDE MESLEK ALANI KISITLI OLDUĞU İÇİN LİSE 2 MATEMATİĞ GÖRMEDĞİM
İİÇİN CESARET EDEMİYORUM BU BİR 2.SİDE SÖZELDE EŞİT AĞIRLIĞIN ORTAK MESLEK SEÇİMİ VARMI NELER ??:utanTEŞEKKÜRLER:(

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sözelden girip Eşit ağırlıktan bir meslek seçemezsiniz ortak alan yok maalesef.

Ayrıca ben Eşit Ağırlıktan devam ettim ve bu sene üniversiteye yerleştim. :oke:

selen-90

Üye
hayır sözelden girmek deil ben 4 yıllık okuyorum lise 3teyim şimdi tmye geçmek istiyorum ama lise 2de matematik ve geometri görmdğim için korkuyorum:bilmem:

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Tamam işte bende onu diyorum. Lise 2 deki mat2 dersleri temeldir. Trigonometri, diziler vs.

Bende 4 yıllık anadolu lisesi mezunuyum. :)

Okulda ilk sıraya benim adımı yazmışlar kazananlar listesinde :)

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Geçebilirsin tabii ki ama Lise 2'deki mat2 ve geometri dersleri sınavda çıkacak soruların hemen hemen yarısını kapsıyor, tabii ki mat2 ve gormetri bölümlerinin.

Eğer bölüm değiştirirsen Lise 2 konularına yönelik okuldan bir randıman alabileceğini zannetmiyorum. Dershaneye gidiyorsan veya durumun özel ders almaya yetiyorsa Lise 2 konularını öğrenebilirisin.

Şunu da unutmaki bölüm değiştirdiğin zaman hem lise 2'deki önemli konulara hem de lise 3'deki derslerine çalışman gerekiyor.

researcher

Üye
van sen dogus universiyesini kazandın ya....

???????????

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Evet kazandım da. Okulda bilkent var boğaziçi var tr 303.'sü 368.'si var ama gidipte kazananlar listesinde ilk sırada benim adım yazıyormuş buna şaşırdım :ehe

researcher

Üye
daaa bolum deistirme de neyin nesi o zaman...?

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Konunun tarihine bakarsan titanic 2 sene önceki konu :)

researcher

Üye
hahhahahahaaaa......

ne bilem yaw.... :)

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Bölüm değiştirmek isteyen Ahmet değil selen-90 nickli üye. ;)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Şimdi Selen'e yardımcı olmaya çalışıyoruz. :oke:

selen-90

Üye
aslında hala karar vermiş deilim :S :( VE CUMa GÜNÜNE KDR KaRaR VERMEM GEREKİYO:(

selen-90

Üye
GEOMETRİ KONULRINDN PEK BİLGİM YOK
aMa MaT 2DE ÇIKaN KONULRDKİ SORU SYILRINa
BaKTIM 2006 YILINDN GENELDE LİSE 3 VR aMa LİSE 2DENDE VR TBİKİDE :S :(:agla

Master_Evil

Master_Evil

Üye
hayır sözelden girmek deil ben 4 yıllık okuyorum lise 3teyim şimdi tmye geçmek istiyorum ama lise 2de matematik ve geometri görmdğim için korkuyorum:bilmem:

bence geç tmye çünkü sözelden daha avantajlı bende tm mezunuyum son sınıfa kadar geo ile mat2 bendede yoktu ne öğrendiysem son senede dersanede öğrendim

selen-90

Üye
kimse neden cevp vermio:agla:(

selen-90

Üye
şimdi hngi üniversitede okuosun ve zorluk çektinmi öğretmenlerim geçmemem kanaatindeler :S

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Sen bunu bir de rehberlik hocana danışsana? En yararlı bilgiyi o ve hocalarından alırsın.

Üst Alt