Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
En Ucuz Cep Msn'si Hangisi??
Sponsorlu Bağlantılar
ado_yaa
Üye
mig33 nasıl üye oluyoruz ve vodafone gprs ayarlarını nasıl alıyoruz tel k850i
abırevan
Üye
vodafone müşteri hizmetlerini ara ya da vodafone un sitesine bak,ben internetten halletmeni öneririm
Nikolayco
Üye
bing bu aralar msn e bağlanmıyo nedeni hakkında bilginiz varmı acaba
oflu250
Üye
ben:ceptemsn kullanıyorum EN UCUZ VE SORUNSUZ OLANI BU ARKADAŞLAR DİGERLERİ YÜKLEYİP SİSTEME KAYDOLANA KADAR Bİ SÜRÜ KONTR YİYO (E250) ŞAŞMAYIN ÜSTELİK TÜRKÇE BAĞLANTI 1 KONTR SONRA 60 KB DE BİR KONTUR ATAR AMA BAĞLANIP KULLANMAZSAN ÖYLE DURUR KNTR YEMEZ BEN 2 SAAT HATTA KALDIM SADECE 1 KNTR GİTTİ DENENMİŞTİR
a4n
Üye
diğerlerini bilmiyorum ama mig33 kullanıyorum çok ucuz
esayeneyen
Üye
tavsiyem kankaMSN daha deneyin, karsılastırın daha ucuzu varsa yazın, ama kesinlike en ucuzu, üstelik yerel bi firma progamlamış, aynı isimde siteside var, menfaatiniz icabı bakın derim
oflu250
Üye
evet bencede ceptemsn en ucuzu bu diğerleri çok karışık ve wap bağlantısı sırasında üyelik alıyorsun tabi bu arada konturler mafiş en ucuzu (ceptemsn) sghe250 hem pratik hem ucuz kullanıyorum kanka ise özellik çok pro büyük ama güzel fakat ilk yüklerken 10 kontr gitti ceptemsn ise 2 kntr sonra 60 kb 1kontr şaşmayın derim hele ebudy one öyle yaa kontr avsısı bitürlü üyelik alamadım onamı yanayım giden kontrleremi benim canım yandı sizinki yanmasın. WAP.CEPTEMSN.COM olaybu arkadaşlar başka yere gitmeyin derim ben
aspıre
Üye
CepteMSN VE KANKAMsn ikisinden birini seçmeni tavsiye ederim...
kan_23
Üye
bence hiç biri ucuz değil en ucuzu kankamsn
bunu da ancak
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
dan temin edebilirsiniz
saygılarımla...
cool_eagle
Üye
bence bing
YuRTcU
Üye
bence kanka msn 1 kontör hemde cok güzel titreşim filan gönderebeliyon sitede bulabilirsin
emirmustafaa
Üye
en ucuz msn windows live mesenger kurun setting wizar programı ile de gprs ayarı yapın beleş girin msn ye 3 saat 4 saat 1 kontör şahsen ben denedim halen deniyorum hep 1 kontör önceden korkuyodum girmiyordum bir girdim anam 1 kontör beleş gibi bişey yani msn adresim [email protected] sorularınız için ekleyin genelde akşam 9 da açığım. msn üzerinden 6600 uygulama tema oyun her türlü 6600 a yüklenen uygulamalar gönderirim emeğe saygı
MaReSHaLL
Üye
herşey için teşekkürler
mustakak
Üye
sonny ericson K550i için hangisi ??????
negaTive*
Üye
KankaMsn var kardeş
dan veya forumda arayıp indirebilirsin...
serkannm
Üye
en iyisi ebuddy kendim şehsen kullanıyorum cok memnunun avea da haftalı 5 mb interneti yapıyorum 1 hafta artıyor bil yani 9 konture 1 hafta giriyorum hemde günde 6-7 saat açık
lgkg300
Üye
kanka msn den daha ucuzu yok daha ucuzu var diyenler gelsin yanıma....
ben kullanıyorum ve inancınız olsun tam 24 saat yanlış okumadınız tam 24 saat açık bıraktım ve yazıştım( 24 saat boyunca değil tabii ama çok yazdım :d) ister inanın ister inanmayın sadece 3 kontörüm gitti...inanmayan denesin
3 kontörden fazla giderse gelin yanıma
isyankarcocuk
Üye
Ben Hepsini denedim..
Banko / Garanti / Gecerli / ''Kanka Msn''
kullanan biliyo.. Baska Msn programı Tavsiye etmem..
1536_gs
Üye
peki kanka msn her hatta mı uygun benim hat turkcell. turkcell le kanka msn kullananlar söyleyebilirmi çok gidiyomu kontör
negaTive*
Üye
Kardeş
adresine girip forumdan gprs ücretlerine bakabilirsin kolay gelsin...