BİMCell Zam Geldi, Yeni Hat 820 lira, En Ucuz Paket 185 Lira + Vergi

Sponsorlu Bağlantılar

kancasis

Üye
Benim kullandığım paket 295 TL oldu.

Degerli musterimiz, BIMcell Dost XL Paketiniz 295 TL'ye yenilenmistir. 30 gun boyunca gecerli yurt ici her yone 750 dakika, her yone 750 SMS, 20 GB cepten internet ve BIMcell'lilerle SINIRSIZ konusma hakkinizi 13/05/2024 saat 09:35'a kadar kullanabilirsiniz. B001

PALA.

PALA.

Üye
    Konu Sahibi
Benim kullandığım paket 295 TL oldu.

Degerli musterimiz, BIMcell Dost XL Paketiniz 295 TL'ye yenilenmistir. 30 gun boyunca gecerli yurt ici her yone 750 dakika, her yone 750 SMS, 20 GB cepten internet ve BIMcell'lilerle SINIRSIZ konusma hakkinizi 13/05/2024 saat 09:35'a kadar kullanabilirsiniz. B001
2 aya kalmaz s400 olur. Eskiden önerdiğim bimcell den artık milleti uzaklaştırma kararı aldım.

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK

Cadillac34

Üye
Evet Turkcell fiyatları uçurdu, tarifenin bitmesine daha epey var ancak şimdiden tarife bakmaya başladım.
Turktelekom da yıllık 1800 liraya var, aylık 150 liraya geliyor. Maalesef Turkcell bunun 2 katı istiyor artık, eğer uygun bir paket çıkarmazsa Turkcell den Turktelekoma geçerim, yapılabilecek tek makul çözüm bu maalesef.

Turkcell fiyatları yarıya indir, tepemizin tasını attırma (h)

Diğer taraftan bimcell sana zaten söylenecek laf israftır, en ucuz tarifen bile 2-3 ayda bir zamlaniyor, 160 liradan başlıyor, seneye en az 300 olur, kesinlikle önermiyorum.

Yıllık paket almak avantajlı 11ay sonraki fiyattan ödediğinizi düşünün.
Bimcell=Türk Telekom'dur. Ne bekliyordunuz ki?

Ne kadar çeşit çeşit paket alsam 2-3 ayda zamlanıyor. Vallahi hangi paketi kullanacağımı şaşırdım. LG G3 gibi telefona paket bulmak zor. Kullandığım Aylık Mobil Yaşa 9GB paketi 340 TL. 9 GB internet zaten bir hafta yetiyor. Instagram, Facebook, Twitter, Youtube, Telegram vs. onları sayarsam ohoo hiç dayanmaz.

• Beğen
Tepkiler: PALA. ve MAERKEK

kancasis

Üye
Netgsm fiyat olarak uygun gibi.
Belki kullanan arkadaşlar vardır bizleri bilgilendirirleri.

• Düşünceli
PALA.

PALA.

Üye
    Konu Sahibi
Bimcell=Türk Telekom'dur. Ne bekliyordunuz ki?
Bimcell=Hortumcudur, hortumu kendilerine bağladıkları için Türk Telekomdan almak daha mantıklı şuan.

Ne kadar çeşit çeşit paket alsam 2-3 ayda zamlanıyor. Vallahi hangi paketi kullanacağımı şaşırdım. LG G3 gibi telefona paket bulmak zor. Kullandığım Aylık Mobil Yaşa 9GB paketi 340 TL. 9 GB internet zaten bir hafta yetiyor. Instagram, Facebook, Twitter, Youtube, Telegram vs. onları sayarsam ohoo hiç dayanmaz.
Ben artık yıllık paketleri tercih ediyorum, uzun vadede çok rahat oluyor. Eskiden fiyat artınca paketin içeriğide artardı ! Kaç senedir aynı paketi satıyor, sadece fiyatını yükseltiyorlar, 2 ayda bir enflasyon yükseldi zamı koy, enlasyon yükseldi koy zamına nereye kadar böyle, zam koyuyorsun bari paketin içeriğini de yükselt. Utanmasalar paketleri daha da küçültecekler.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2625978 ve MAERKEK
PALA.

PALA.

Üye
    Konu Sahibi
Türk telekomda 860 liraya benzer bir paket vardı, 100 gb
Bir senede 2,5 kat zamlanarak 2100 lira oldu. Turkcelle göre çok uygun, ancak içerik hiç artmıyor. Turkcell neredeyse 4 kat zam yaptı. Bu fiyatlara yıllık 250 GB vermelidir.

• Beğen
Tepkiler: Baydırman
Baydırman

Baydırman

Moderator
Zam değil :nono:
Fiyat güncellemesi :ehe

• Kahkaha
Tepkiler: Silinen Üye 2625978 ve PALA.
Silinen Üye 2625978

Silinen Üye 2625978

Kapalı Hesap
.

PALA.

PALA.

Üye
    Konu Sahibi
Bimcell yeni hat fiyatları 575 lira yakinda buna da zam yaparlar. Hat mı satıyorlar yoksa traktör mü belli değil. Gerçi herifler de haklı o paraya 1 kg et alırsın, paramızın değeri mi kaldı... Tek iyi yanı yeni hat alana 1 aylık küçük bir paket hediye ediyorlar, ne diyelim ehh işte 175 lira ona saysak, hat 400 liraya geliyor. Kötü yanı Bimcelden Türk Telekoma geçerseniz, çoğu fırsat Bimcelden gelene yok. Yani kısacası Şakire çay yok. Doğrudan Türk Telekom yada Turkcelle falan gidin, tuzağa düşmeyin. Saçma sapan fiyat politikası var, misal emekliye zam verildi, yakındır Bimcellin zam yapması. Fırsat kolluyorlar zam yapmak için ama paketler hep aynı, yakında en ucuz paket 200 lira + vergi olur. Büyük para değil gibi ama öğrenci ve dar gelirli için büyük paradır, 3 GB internet ile ne yapacak bu millet ? Koklayıp geri mi bırakacak ?

Herşey eskiden güzeldi 10 liraya kral gibi paket yapardık, zam seneden seneye gelirdi, numara taşıyandan 1 yıl telsiz vergisi bile alınmazdı. Şimdi kim kimden ne kopartabilirse... 10 yıl önceki Türkiye bile bugünkünden çok çok daha iyi idi. 100 liraya dünyanın alışverişi yapılırdı, 2,95 liraya 15 li koli yumurta, 5 - 7 liraya zeytin, peynir, yağ, tavuk, bazen eski alışveriş fişlerini buluyorum, hey gidi nereden nereye diyorum... şimdi 100 liraya 1 tavuk alamıyorsunuz, kilosu 100 liraya çıktı, tavuk da tavuğa benzese, git dağa keklik domates ye daha iyi, en azından doğal beslenirsin. Gerçi onuda artık yapmak zengin işi oldu, avlanma vergileri, fişek fiyatları derken seni hormonlu tavuğa muhtaç etmeye çalışıyorlar, sağlıksız.

• Beğen
  • Cool
Tepkiler: MAERKEK, derya1978 ve Baydırman

derya1978

Üye
Bimcell yeni hat fiyatları 575 lira yakinda buna da zam yaparlar. Hat mı satıyorlar yoksa traktör mü belli değil. Gerçi herifler de haklı o paraya 1 kg et alırsın, paramızın değeri mi kaldı... Tek iyi yanı yeni hat alana 1 aylık küçük bir paket hediye ediyorlar, ne diyelim ehh işte 175 lira ona saysak, hat 400 liraya geliyor. Kötü yanı Bimcelden Türk Telekoma geçerseniz, çoğu fırsat Bimcelden gelene yok. Yani kısacası Şakire çay yok. Doğrudan Türk Telekom yada Turkcelle falan gidin, tuzağa düşmeyin. Saçma sapan fiyat politikası var, misal emekliye zam verildi, yakındır Bimcellin zam yapması. Fırsat kolluyorlar zam yapmak için ama paketler hep aynı, yakında en ucuz paket 200 lira + vergi olur. Büyük para değil gibi ama öğrenci ve dar gelirli için büyük paradır, 3 GB internet ile ne yapacak bu millet ? Koklayıp geri mi bırakacak ?

Herşey eskiden güzeldi 10 liraya kral gibi paket yapardık, zam seneden seneye gelirdi, numara taşıyandan 1 yıl telsiz vergisi bile alınmazdı. Şimdi kim kimden ne kopartabilirse... 10 yıl önceki Türkiye bile bugünkünden çok çok daha iyi idi. 100 liraya dünyanın alışverişi yapılırdı, 2,95 liraya 15 li koli yumurta, 5 - 7 liraya zeytin, peynir, yağ, tavuk, bazen eski alışveriş fişlerini buluyorum, hey gidi nereden nereye diyorum... şimdi 100 liraya 1 tavuk alamıyorsunuz, kilosu 100 liraya çıktı, tavuk da tavuğa benzese, git dağa keklik domates ye daha iyi, en azından doğal beslenirsin. Gerçi onuda artık yapmak zengin işi oldu, avlanma vergileri, fişek fiyatları derken seni hormonlu tavuğa muhtaç etmeye çalışıyorlar, sağlıksız.
% 52 memnun

PALA.

PALA.

Üye
    Konu Sahibi
Memnun olan da %20 yi geçmez, geri kalan %80 ölümden korkup, sıtmaya razı geliyor.

Bu arada size tekrar teşekkür ederim. Önerdiğiniz, Mega Mutlu 70 Gb paket ile 1 yılı 1000 liraya geçirdik. Paketimiz yakında bitecek.

Turkcell yıllık 4-5 bin lira oldu. Vodafone kampanyaları var ama güvenmiyorum geçmişte ondan da çok kazık yedik, taahhüt yapar 1 yıl der, misal 200 lira olan faturayı bir sekilde 250 - 300 yapar bir şekilde... Türk Telekom yolu göründü, 1 yıllık faturasız, 2100 lira iyi gibi görünüyor.

Sizin yine bir tavsiyeniz var mıdır :)

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK ve derya1978
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Bütün operatörleri kullanmış birisi olarak şunu net söylüyorum en ucuz diye kullandığınız paket bir sene sonra mutlaka zam yiyor. Uzun süre turkcell kullandim en pahalı ve en kazık olanı turkcell. Vodefonda 150 lira olan paket bir sene sonra 300 ya da 400 lira oluyor. Avrupa'da 10 20 euro ile hat kullanıyorlar. Buradaki en iyi fiber internet 1 milyar iken Avrupa'da iki kat internet 30 40 euro.

• Beğen
PALA.

PALA.

Üye
    Konu Sahibi
Paket içeriği ?
Yıllık 100 GB internet, her yöne 20 bin dk ve sms. Yakında konu açacam, geçiş vb. detayları orada paylaşırım.

Bu arada yeni hat alanlardan 400 lira ÖİV kesilir, 180 lira da TKV, bu sebeple hatlar pahalıdır.

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK, Baydırman ve Silinen Üye 2625978

derya1978

Üye
Memnun olan da %20 yi geçmez, geri kalan %80 ölümden korkup, sıtmaya razı geliyor.

Bu arada size tekrar teşekkür ederim. Önerdiğiniz, Mega Mutlu 70 Gb paket ile 1 yılı 1000 liraya geçirdik. Paketimiz yakında bitecek.

Turkcell yıllık 4-5 bin lira oldu. Vodafone kampanyaları var ama güvenmiyorum geçmişte ondan da çok kazık yedik, taahhüt yapar 1 yıl der, misal 200 lira olan faturayı bir sekilde 250 - 300 yapar bir şekilde... Türk Telekom yolu göründü, 1 yıllık faturasız, 2100 lira iyi gibi görünüyor.

Sizin yine bir tavsiyeniz var mıdır :)
bimcelle numara taşıyıp sonra tekrardan türkcell faturalıya geçmek en mantıklısı 10 gb 185 tl / /// 20 gb 235 tl yeni gelenlere

ben senin yerinde olsam 2100 / 12 ay : 175 tl ay vereceğime türk telekom faturasıza numara taşıyıp bimcele türkcell bu şekilde güxel kampanya veriyor takip ederdim

netgsm var çok uygun ama bazı bankalardan sms gelmiyor orası kötü

• Beğen
Tepkiler: Baydırman ve PALA.
PALA.

PALA.

Üye
    Konu Sahibi
bimcelle numara taşıyıp sonra tekrardan türkcell faturalıya geçmek en mantıklısı 10 gb 185 tl / /// 20 gb 235 tl yeni gelenlere

ben senin yerinde olsam 2100 / 12 ay : 175 tl ay vereceğime türk telekom faturasıza numara taşıyıp bimcele türkcell bu şekilde güxel kampanya veriyor takip ederdim

netgsm var çok uygun ama bazı bankalardan sms gelmiyor orası kötü
Netgsm araştırdım, artıları ve eksileri var, 29 liradan başlayan paketlerin olması güzel, benim işimi 100 - 130 liralık paketler görür, üzerine 15 lira vergisi var. Telefonu modem olarak kullanmada bazı sorunlar oluyormuş, onun dışında dediğiniz gibi bankalar sorunu. E-devlet üzerinde kayıtlı hat görünmüyor diyorlar, yarın IMEI falan kaybolur, neme lazım. Cayma bedeli var diyorlar, çıkmak 160 lira diyenler var...

Türk Telekom tarafında 175 liraya geliyor, kampanyası falan var onlar çok önemli değil...

Asıl mevzu birkaç ay sonra Netgsm de zam yapacaktır, yılbaşından önce ve sonra zam gelir. Bu sebeple sabit fiyat taahhütsüz 1 yıl 175 lira iyidir.

Hatırlarsanız bimcell de ilk zamanlar sudan ucuzdu, sonra vatandaşlarımız itibar gösterdi, fiyatlar uçtu.Bimcell Türk Telekom şubesi ise, Netgsm Turkcell küçük ortağı gibi bişey, operatörden çok şirket hattı mantığı var, yakında onunda farkı kalmaz.

Bu arada tekrar teşekkürler, sağolun :)

• Beğen
Tepkiler: Baydırman ve Silinen Üye 2625978
PALA.

PALA.

Üye
    Konu Sahibi
  • Kahkaha
  • Beğen
Tepkiler: Baydırman ve MAERKEK

Üst Alt