Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bnce morange daha ucuz 2 haftadan beri tüm msn programlatını toplayıp test etmekle uğraşıyorum morange üyelik istiyor ama msne ucuz bağlanabilirsin en son yaptığım testte telefonu ablama verdim 1 saatten uzun bir süre boyunca yazıştı toplamda alınan 40 gönderilen 60 kb yi biraz geçmişti toplamda 100 kb=2 kntr olmuştu hiç durmadan sürekli yazışınca böle bir sonuç ortaya çıkıyor neyse bugün testleri bitirdim konuyu yakın bir zmnda açıcam
dedebaba
Üye
cepteMSN
hitafkamkac
Üye
bence türkcell se kendi türkcell msn ye abone ol haftalık 15 kontör
Katılıyorum ebuddy çok iyi tavsiye ederim ama hepsi hemen hemen aynı
lliseli
Üye
ebuddy de giriş kaç kontor gidiyo ve dk sı kaç kontor biraz açıklarsan sevinirim
ycg35
Üye
kısaca 60 kb 1 kntr veri kullanımına bağlı ancak wap tan girersen 1 dk 3 kntr mutlaka gprs ayarların olmalı..
a.elibol
Üye
migg33 öneririm vodafone de 100kb ta bi knt gidiyor
PAPADOC
Üye
migg 33 ve e-buddy olarak iki seçenek verebilirim sana migg 33 daha agır basıyor bence
Catty
Emekli Yönetici
bencede mig33
A8N5X
Üye
arkadaşlar bütün msn programları 50000byte dan sonra 1 kontör gider bunun için internet ayraları olması gerekir ama telsim(vodafone)da 3 ay msn ye girmek bedava böylece msnde bedava bence bu vırsatı kaçırmayın