BİMCell Zam Geldi, Yeni Hat 820 lira, En Ucuz Paket 185 Lira + Vergi

Sponsorlu Bağlantılar

Baydırman

Baydırman

Moderator
Vodafone da iyice cozuttu yine zam yapmış sopa:

• Beğen
  • Cool
Tepkiler: MAERKEK ve PALA.

PALA.

PALA.

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone da iyice cozuttu yine zam yapmış sopa:
Ağa Vodafone 1 harcarsın 2-3 yazar öyle bir şey zamanında iyiydi, zamanla sana ne olmuş böyle ağa dedik (h)

Şuan TT fena değil, download hızı Turkcellin yarısı, upload hızı Türkcellin 2 katı biraz farklı ama iş görüyor. Fiyat güzel, sil süperden internet, dk hediyeleri var. İlk aya özel 10gb hediye var, onu ayın sonunda aktif edicem. Bu hediyeler güzel olduğu kadar da tehlikeli, mesela aylık 10gb paketi olan birine günlük yada haftalık 10 GB - 30 GB internet hediye edersen, kullanıcı fazla tüketimi alışkanlık haline getirir. Kendinizi biraz sınırlamayı öğrenin, tamam bazen lazımdır harcarsınız ama sosyal medyada film izlemeye bir başlarsan günde rahat 5 GB gider. Ben genelde 300 MB gecmemeye çalışırım ama bu sıralar geçiyorum. En basitinden bazı haber sayfaları var, bir geçiyorum 50 - 100 MB internet yiyor, o sitelere girmemek lazım, kendileri para kazanmak için arka plana video ekliyor, otomatik oynuyor, sen görmüyorsun bile. Bunun dışında YouTube şarkı dinlerim, arada video izlerim, onun tüketmesi normal. Tavsiyem geçmişi fazla silmeyin. Neyse Ağa sende geleydin Türk Telekoma fiyatlar uygun 200 liraya 25 GB 1500 dj 250 SMS veriyor. Bunun üzerine sil süpür yaparsan daha da paket büyür. Hal böyle olunca kim ne yapsın Bimceli 1 yıl fiyat garantisi var taahhüt yapınca. Sonra mecbur başka bir yol deneyecez.

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK, Silinen Üye 2625978, Dobraokuyucu ve 1 kişi daha
Baydırman

Baydırman

Moderator
Ağa Vodafone 1 harcarsın 2-3 yazar öyle bir şey zamanında iyiydi, zamanla sana ne olmuş böyle ağa dedik (h)

Şuan TT fena değil, download hızı Turkcellin yarısı, upload hızı Türkcellin 2 katı biraz farklı ama iş görüyor. Fiyat güzel, sil süperden internet, dk hediyeleri var. İlk aya özel 10gb hediye var, onu ayın sonunda aktif edicem. Bu hediyeler güzel olduğu kadar da tehlikeli, mesela aylık 10gb paketi olan birine günlük yada haftalık 10 GB - 30 GB internet hediye edersen, kullanıcı fazla tüketimi alışkanlık haline getirir. Kendinizi biraz sınırlamayı öğrenin, tamam bazen lazımdır harcarsınız ama sosyal medyada film izlemeye bir başlarsan günde rahat 5 GB gider. Ben genelde 300 MB gecmemeye çalışırım ama bu sıralar geçiyorum. En basitinden bazı haber sayfaları var, bir geçiyorum 50 - 100 MB internet yiyor, o sitelere girmemek lazım, kendileri para kazanmak için arka plana video ekliyor, otomatik oynuyor, sen görmüyorsun bile. Bunun dışında YouTube şarkı dinlerim, arada video izlerim, onun tüketmesi normal. Tavsiyem geçmişi fazla silmeyin. Neyse Ağa sende geleydin Türk Telekoma fiyatlar uygun 200 liraya 25 GB 1500 dj 250 SMS veriyor. Bunun üzerine sil süpür yaparsan daha da paket büyür. Hal böyle olunca kim ne yapsın Bimceli 1 yıl fiyat garantisi var taahhüt yapınca. Sonra mecbur başka bir yol deneyecez.
Ben yine de telekom almayayım anten takmam gerekir çünkü :zong:

• Kahkaha
  • Beğen
Tepkiler: MAERKEK, Silinen Üye 2625978 ve PALA.
PALA.

PALA.

Üye
    Konu Sahibi
Ben yine de telekom almayayım anten takmam gerekir çünkü :zong:
Zaman su gibi akıyor, bir bakmışsın 1 yıl geçmiş yeni bir arayış içindeyiz. Allah izin verirse 1 yıl sonra duruma göre bakacağız, göreceğiz. Vodafon tarafına geçmeyi düşünmüyorum. Şuan TT fiyat ve içerik olarak iyidir. Turkcell fiyatları indirirse kampanya ile geri dönülebilir. Belkide Netgsm o zamana gelişir...

Seneye bu zamanlar bakalım fiyatlar nasıl olacak. Bu yıl geçen seneki fiyattan anlaşma yaptık. Operatör değiştirmek cazipleştiriliyor.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Baydırman, MAERKEK, Silinen Üye 2625978 ve 1 kişi daha
PALA.

PALA.

Üye
    Konu Sahibi
Bu sefer az zam geldi, artık atı alan Üsküdar'ı geçti :horse:
BİMCell Zam Geldi, Yeni Hat 820 lira, En Ucuz Paket 185 Lira + Vergi

• Kahkaha
  • Beğen
Tepkiler: MAERKEK ve Baydırman