En iyi hd çekim yapan cep tel ya da pda

Sponsorlu Bağlantılar

Ocean258

Ocean258

Üye
Rica ederim... Her cihazın kendine göre üstünlükleri var tabii ki. Yani kalkıp da GS2, N8'den kamera performansı olarak üstün diyemeyeceğimiz gibi; N8'de GS2'den performans olarak üstün diyemeyiz.

Bende onu demek ıstemıstım zaten kardesım N8'in tek ustun oldugu sey kamerası sanırım :)

blight

Üye
    Konu Sahibi
Aşağıdaki videoda n8 ile arc karşılaşırması videoya göre hangisi daha iyi sizce?

Türe

Türe

Üye
galaxy s2 , galaxy nexus , iphone 4s , nokia n8 bunlar en iyi çekim gücüne sahip telefonlar

Uruloki

Uruloki

Üye
süleyman kaldır şu imzayı bune be

MrExpert

MrExpert

Üye
ya n8 al yadaa s2 n8 videoda çok başarılı carl zeis lens vaer bir akrabamda var gerçekten video resım konusunda başarılı....

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
ya n8 al yadaa s2 n8 videoda çok başarılı carl zeis lens vaer bir akrabamda var gerçekten video resım konusunda başarılı....

N8 resim konusunda sıfır çünkü resim el ile yapılır. Bir cihaz ile elde edilen görüntüye fotoğraf denir, resim değil. :oke:

blight

Üye
    Konu Sahibi
Ya araştırdıkça insanın kafası karışıyor evet n8 video ve fotodan öne çıkıyor ama insanın aklına başka bir soru geliyor; Sadece video çekimi güzel diye bu tel seçilir mi? Peki saygıdeğer arkadaşlar fiyat, kalite, estetik, müzik çalma kalitesi artı video çekimi dersem ne dersiniz? Samsung s2ye de iphone4e de yetişmek mümkün değil .

Türe

Türe

Üye
süleyman kaldır şu imzayı bune be

emrin olur arkadaşım (!) başka bir sıkıntın varsa söyle onu da yapayım nasıl olsa efendisin ya sen emretmeyi seversin (!) Üslubuna dikkat et askerlik arkadaşın yok karşında !

pRime.

pRime.

Üye
emrin olur arkadaşım (!) başka bir sıkıntın varsa söyle onu da yapayım nasıl olsa efendisin ya sen emretmeyi seversin (!) Üslubuna dikkat et askerlik arkadaşın yok karşında !

Sakin olur musun? Emir verdiği yok, samimice söylüyor sadece. Hem o resim bence de kötü. Herkesin çelik gibi midesi olmayabilir!

blight

Üye
    Konu Sahibi
Konuyu güncelleyelim:

Bu konuyu açtığımda hd video çekim yapan telefonlar daha azdı şimdi son çıkan üst düzey telefonların çoğu sanırım 1080p çekim yapabiliyor. Ben bu hd çekim olayına takmış durumdayım, bana son çıkan telefonların içinden en kaliteli hd çekim yaptığını düşündüğpünüz telefonu yazabilir misiniz? Telefonların fiyat aralığı önemli değil.

Aklımdan geçen birkaç telefon modeli: galaxy s2, galaxy s3, galaxy note, xperia s, htc one x, iphone 4s

franzliszt

franzliszt

Üye
iphone4s şuan en iyi video kaydeden cihaz frame atlama olmadan 30 fps artı kızılötesi filitresiyle bir numara. bir rakip gelecek nokia .

sataer

Üye
808 purewiev

franzliszt

franzliszt

Üye

n8 ve 808 en iyi çekim yapan cihazlardır.
apple kullanan deneyimini aktarıyor siz 808 kullanında ondan sonra tartışalım :) bak konuda ne yazıyor en iyi cihaz yazıyor şuan piyasada 808 varmı, hayır neyi tartışıyorsun.ayrıca n8 720 çekiyor iphone4s 1080p ve n8 ve iphone4s kullanan birisi olarak yazıyorum :)

blight

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy s2 ve note un çekim kalitesi hakkında ne düşünürsünüz?

franzliszt

franzliszt

Üye
Galaxy s2 ve note un çekim kalitesi hakkında ne düşünürsünüz?
dayımda mevcut iki cihaz bende s2 kullandım ilk çıktığında aldım iphone4s in ve ipad lerin çekşm kalitesi çok daha iyi video ve foto için içtenlikle söylüyorum kendinizde test edebilirsiniz

bahacci

Üye

SGS2 ile 1080 video çekerken işlemcisi yanıcakmış gibi oluyor elinle hissediyorsun o ısıyı..

Galiba Senin Telefonun Bozuktu . Arkadaşım Alakası Yok İnsanlar Hala galaxy s2 aLıyorlar s3 cıkmasına rağmen . Bir çoğuda video kalitesi fotograf kalitesine alıyor. Arkadasım galaxy s3 aldı ve şimdi değiştiriyo .

lolaman

lolaman

Üye
İlla iyi kamera diye 900 lira ile 2000 lira arası fiyat gerekmiyor ki alsın bi tane Samsung Omnia HD 8mp kamera ile 720p sanırsam video çekilebiliyor ama tabi bu devirde alınırmı bilemem ama amcamda n8 var dayımda omnia hd var karşılaştırdık kameraları gıdım fark göremedim ama biz göremedik yani hemen siper almayın :D

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
valla htc one x gayet iyi. slowmotion çekim başka cihazda varmı bilmem ama one x'te var. ayrıca en hızlı çekim yapan telefonlardan biri. video kayderderken fotoğraf çekimide var.

lolaman

lolaman

Üye
valla htc one x gayet iyi. slowmotion çekim başka cihazda varmı bilmem ama one x'te var. ayrıca en hızlı çekim yapan telefonlardan biri. video kayderderken fotoğraf çekimide var.
Slow motion mu abi sen ne yaptın ya ne acayip bişeydir o slow motion bana vericeksin o telefonu sadece slow motion çekim yaparım he acayip eğlenceli oluyodur mesela verirsin arkadaşına sen topa vururken çeker slow motion acayip olur :D yapıyomusunuz öyle şeyler mesela R/C bir arabayla drift yaparken slow motion iyi olur :D

Üst Alt