En iyi hd çekim yapan cep tel ya da pda

Sponsorlu Bağlantılar

blight

Üye
    Konu Sahibi
En iyi hd çekim yapan cep tel ya da pda
Konuyu güncelleyelim. Ağustos 2012 itibarıyla 1080p hd çekim yapan epey bir akıllı telefon var. Nokia 808 rakipsiz ve açık ara önde kabul ediyoruz ama 808'in de kamera özelliği dışında kullanışlı olmadığı ve fiyatının da çok yüksek olduğunu kabul etmek gerekir. O yüzden ben diyorum ki 808'in ardından acaba hangi telefon?

Galaxy s2/s3/note

İphone 4s

SE xperia s

HTC One X

veya beni burada saymayı unuttuğum başka bir model?
Bu konuda özellikle sıklıkla telefon değiştiren ve cep telefonu fotograf.ılığı yapan üstadların görüşlerini bekliyorum.

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Fiyatına göre tavsiye alabilirsin. Bu şekilde sonuç alman zor.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
1080p çekimi Samsung Galaxy S2 yapabilmektedir. Tavsiye de edilir güzel telefondur...

pRime.

pRime.

Üye
Fiyat aralığınız var mı? En kaliteli video kaydını nokia n8 (720p) yapmaktadır, en yüksek çözünürlüklüsünü ise galaxy s2, iphone 4s ve birkaç cihaz daha (1080p) yapmaktadır.

Navy Blue

Navy Blue

Üye
Samsung Galaksi S II 1080p HD video kayıt yapabiliyor yalnız birçok 720p HD video kayıt yapan kameralardan bir farkı yok kalite olarak...

Öncelikle moderatör arkadaşımızında dediği gibi sen bütçeni söyleyeceksin ki biz sana yardımcı olabilelim :)
Yinede ben 2 tane telefon tavsiyesi vereyim sana :)

Gelişmiş ve kaliteli kamerası ile Android işletim sistemli Sonyericson xperia arc 8.1mp 720p HD video kayıt kamerasıyla piyasının en iyilerindendir :)
Her ne kadar işlemcisi düşükte olsa piyasanın en iyi kamerasına sahip olan symbian ^3 işletim sistemli Nokia N8 12 megapiksel HD kameraya sahip :)
Xperia arc 1200 - 1300 tl civarı bir fiyata satılıyor...
Nokia N8'de 950 - 1050 TL arasında bir fiyata alabilirsin...

Uruloki

Uruloki

Üye
N8 neden mi geniş açı carl zeiss lens çoğu fotoğraf makinesini geride bırakan optik büyüklüğü ki burda 1/1.82 gibi orandan bahsediyorum başka cihazda görmedim ben bunu yani kısaca Nokia N8

• Beğen
Tepkiler: phasan
ak42

ak42

Üye

Sharp, ilk kapaklı Android 2.3 işletim sistemini kullanan 16.10 megapiksel kameralı telefon ile bir ilke imza atıyor.
Hem dokunmatik ekrana, hemde üzerindeki tuşlarla kontrol edebilen, 3D destekli, 3.4″ 3D ASV dokunmatik ekranlı, 720p video kayıt, AQUOS TV bağlantısı, 16.10 MP kameraya sahip ve su geçirmez yapıdaki telefonun henüz fiyatı ve çıkış tarihi hakkında bir bilgi bulunmuyor

Uruloki

Uruloki

Üye
ynscn aşırı sesli bir şekilde gülüyorum hala bu telefonu savunanlar var helal olsun samsung aynı hatayı sg de de yaptı ama hala sorun devam ediyor demek ki

• Beğen
Tepkiler: phasan
y n s c n

y n s c n

Üye
ynscn aşırı sesli bir şekilde gülüyorum hala bu telefonu savunanlar var helal olsun samsung aynı hatayı sg de de yaptı ama hala sorun devam ediyor demek ki

Hangi telefonu savunmuşuz ?

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Eğer konuyu yanlış yere açtıysam ya da bu konuda bir topic varsa kusura bakmayın, forumda yeniyim, sanırım 1080p çekim yapan cep tel yok ama 720p çekim yapanlar var. En kaliteli görüntü ve sesli video kayıt yapan telefonlar hangileridir? Bilgi verebilir misiniz?

Galaxy S 2 ve İphone 4S 1080p çekim yapabiliyor.

Ocean258

Ocean258

Üye
Fıyat olarak bı lımıtın yoksa cunku s2 bıraz tuzludur hocam En ıyı cekımı Glxy s2 yapıyor..!

Emre-45

Emre-45

Üye
en kaliteli 720p lik videoları n8 çeker. carl zeiss optik ve çift mikrofon (ön ve arkada) olarak

Uruloki

Uruloki

Üye
ynscn genel olarak yazdım yoksa seni kastedmiyorum

denizci535

denizci535

Üye
Optimus 3d.... isinma hic yok desem yeridir...

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Sen neyden bahsedıyorsun kardes? Neyın kafasını yasıyorsun? Anlamadm ne dedıgını..

Yani diyor ki..

8 MegaPixel olması ve 1080p çözünürlüğünde video çekiyor olması + İşlemcisiymiş Ram'iymiş vs. bunların fotoğraf ve video çekerken tabiki etkisi var. Ancak kabul etmek gerekir ki en önemli etken kullanılan lenstir. Kullanılan sensördür.

O yüzden Galaxy S2 maalesef N8'i sollayamadı.

Şu an için en iyi fotoğraf ve video çeken telefon N8'dir(720p bile olsa).

1/1.83 gibi devasa bir sensör büyüklüğü çoğu dijital makinelerde bulunmuyor bile.

Üst Alt