En iyi hd çekim yapan cep tel ya da pda

Sponsorlu Bağlantılar

pRime.

pRime.

Üye
Yani diyor ki..

8 MegaPixel olması ve 1080p çözünürlüğünde video çekiyor olması + İşlemcisiymiş Ram'iymiş vs. bunların fotoğraf ve video çekerken tabiki etkisi var. Ancak kabul etmek gerekir ki en önemli etken kullanılan lenstir. Kullanılan sensördür.

O yüzden Galaxy S2 maalesef N8'i sollayamadı.

Şu an için en iyi fotoğraf ve video çeken telefon N8'dir(720p bile olsa).

1/1.83 gibi devasa bir sensör büyüklüğü çoğu dijital makinelerde bulunmuyor bile.

Allah senden razı olsun Ercan kardeşim. :)

delgadoxxx

Üye
N8 İn Video fotoğraf performansı mükemmel özellikle makro mod fotoğraf ileride eklerim su damlasının sesi bile kamerada görünüyor:)

kaptannova

Üye
ben wave 2 derim. n8 720p videoyu 25fps ile çekiyor. 12 mp kamerası olmasına rağmen. Wave 2 bende var. 720p video çekiyor. 30fps. dikkat 30fps diyorum. yani 5mp lik kamera bunu yapıyor.

bada 2.0 ile de 1080p desteği gelicek.

Uruloki

Uruloki

Üye
gpu ve cpu yemezken 1080p yi nasıl becericeksib güzel kardeşim ve o 25fps olayı S^3 iken vardı beta güncelleme ile anna da düzeldi sonra belle de standart olarak geldi 30 fps ki şunu eklemek istiyorum sinema standardı 24fps hatta tv lerde 24p modu dahi var

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
ben wave 2 derim. n8 720p videoyu 25fps ile çekiyor. 12 mp kamerası olmasına rağmen. Wave 2 bende var. 720p video çekiyor. 30fps. dikkat 30fps diyorum. yani 5mp lik kamera bunu yapıyor.

bada 2.0 ile de 1080p desteği gelicek.

Motorola Atrix 5 MP kamerayla 1080p video çekebiliyor.

Ayrıca N8 orijinalinde 24 fps olarak çekiyordu doğrudur. Ancak ufak bir eklenti sayesinde bunu 30 fps yapabiliyorsunuz. Hatta gelen Anna güncellemesiyle otomatik 30 fps çekiyor diye biliyorum.

Masha

Masha

Üye
Bence hiç biri değil.
Yeni nesil 3D Smartphone'lar piyasada.
Optimus 3D veya Evo 3D ikisinden birini tavsiye ederim.
3D ekranı ve çift kameralı olması diğerlerini eziyor. 3D kayıt yapmak HD'den daha iyi olduğunda hemfikiriz sanırım :)

Uruloki

Uruloki

Üye
ben hemfikir değilim çektikleri 3D videoları gördüm iki görüntü üst üste binmemiş ayrılar 3D efekti yapamıyorlar o yakınlıkta kamera ile baştan saçma bir olay lens optik olayına hiç girmiyorum bile

Ocean258

Ocean258

Üye
Yani diyor ki..

8 MegaPixel olması ve 1080p çözünürlüğünde video çekiyor olması + İşlemcisiymiş Ram'iymiş vs. bunların fotoğraf ve video çekerken tabiki etkisi var. Ancak kabul etmek gerekir ki en önemli etken kullanılan lenstir. Kullanılan sensördür.

O yüzden Galaxy S2 maalesef N8'i sollayamadı.

Şu an için en iyi fotoğraf ve video çeken telefon N8'dir(720p bile olsa).

1/1.83 gibi devasa bir sensör büyüklüğü çoğu dijital makinelerde bulunmuyor bile.

Hmm.. Hayret.!! N8'ın Önde oldugu bi ozellıgın oldugunu görebilmek ne guzel.. Tskler bılgı ıcın hocam..

y n s c n

y n s c n

Üye
ben hemfikir değilim çektikleri 3D videoları gördüm iki görüntü üst üste binmemiş ayrılar 3D efekti yapamıyorlar o yakınlıkta kamera ile baştan saçma bir olay lens optik olayına hiç girmiyorum bile

parallax barrier teknolojisinin fazla gelişmediğinden sebep diyebilirmiyiz biz buna peki ? Bence öyle. Gözlüksüz 3 boyut henüz tam gelişmiş boyutlarda değil ve düşünün böyle birşeyi size telefonda sunuyorlar. Çok iyi olmaması onun bi ayıbı değil bana göre..

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
Lg Optimus 3d'yi kullanma fırsatım oldu ilk olarak kamerasına baktım görüntü pek de iç açıcı değildi açıkçası.

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Hmm.. Hayret.!! N8'ın Önde oldugu bi ozellıgın oldugunu görebilmek ne guzel.. Tskler bılgı ıcın hocam..

Rica ederim... Her cihazın kendine göre üstünlükleri var tabii ki. Yani kalkıp da GS2, N8'den kamera performansı olarak üstün diyemeyeceğimiz gibi; N8'de GS2'den performans olarak üstün diyemeyiz.

Uruloki

Uruloki

Üye
yunus sorunda bu zaten gelip en iyi 1080p ve ya video performansı diyebiliyorsunuz he dersin ki oyun 3D filan ona tamam derim(ki burda gözün ağrımasını katmıyorum yani uzun süre 3D biraz zarar oluyor)

saruman_me

saruman_me

Üye
yunus sorunda bu zaten gelip en iyi 1080p ve ya video performansı diyebiliyorsunuz he dersin ki oyun 3D filan ona tamam derim(ki burda gözün ağrımasını katmıyorum yani uzun süre 3D biraz zarar oluyor)
kesinlikle inanılmaz derecede göz yora biliyor özelikle gece ışık kapalıyken tlf un ekranına uzun süre bakıldığında sulanmaya bile neden olabiliyor..artı olarak şu an piyasadaki en iyi video ve fotoraf çekimini yapan tek cihaz n8 dir..

blight

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar tüm yorumlar için teşekkür ederim, özellikle fiyat belirtmedim, malum bugün 1500tl olan telefon 1 ay sonra 1000tl olabiliyor. Şimdiye kadar kullandığım klasik cep telefonlarında hem kamera hem de müzik kalitesi olarak en memnun kaldığım tel SE c903. Ama yeni nesil telefonlar hakkında hiçbir bilgim yoktu. Sanırım Nokia n8 veya SE Arc arasında bir tercihy yapmam gerekecek. Rica etsem bu iki telefonu karşılaştırsak hangisi üstün çıkar?

pRime.

pRime.

Üye
Arkadaşlar tüm yorumlar için teşekkür ederim, özellikle fiyat belirtmedim, malum bugün 1500tl olan telefon 1 ay sonra 1000tl olabiliyor. Şimdiye kadar kullandığım klasik cep telefonlarında hem kamera hem de müzik kalitesi olarak en memnun kaldığım tel SE c903. Ama yeni nesil telefonlar hakkında hiçbir bilgim yoktu. Sanırım Nokia n8 veya SE Arc arasında bir tercihy yapmam gerekecek. Rica etsem bu iki telefonu karşılaştırsak hangisi üstün çıkar?

Kamera, ses, diğer özellik olarak mı?

Del Rey

Del Rey

Üye
Bana göre Nokia N8 de kullanılan sensör ve lens, 720p kaliteyi 1080p gibi gösterebiliyor. HD isterseniz Sony Erricson, HD isterseniz N8 vazgeçilmez. :)

----------Eklendi @ 10:30:44 ---------- Yazıldı @ 10:26:34 ----------

Nokia N8 12 MP kamera ile çok etkileyici fotoğraf ve video çekebilir. Aynı zamanda HD ses de desteklemekte sanırım. HDMI çıkışı ve USB OTG gibi bir multimedya telefonunda olması gereken tüm özelliklere sahip.

Arc ise performans telefonu bana göre. 1 GHz işlemci ve güçlü bir GPUsu var.

delgadoxxx

Üye
İcad edilmiş en iyi fotoğraf ve video çekim yapan kamera N8 dir...makro mode yi denemenizi öneririm...

LEVİS506

LEVİS506

Üye
En iyi şuan ıphone 4s
alternatif Sgs2,N9 ve OMNİAHD

Üst Alt