shadow_170
Üye
Kendi kendinle çelişiyosun işte en çok özellik olanı alırım diyosun ama n8 de daha çok özellik olduğunu savunuyosun.Bak gidip dolby digital plus la divx keyfi yapıyorum felan diyosun bunlar sence XPERIA serisinde açılamazmı vede sen o keyfi 3.7 inç de 360-640 çözünürlüklü ekranda yapıcaksın XPERIA Arc da bunu 4.2 inç ekran ve 480-854 bravia led ekranda yapıcaksın sence hangisi daha iyi uygulama konusuna gelelim şu an android için binlerce uygulama var symbian ^3 e özel 100 tane ya var ya yok ayrıca XPERIA serisi dahili olarak flash player 10.1 ile geliyo yani senin bilgisayarda kullandığınla aynı böylece bütün internet sitelerine girebilir ve videoları rahatca izleyebilirsin böyle bi şansın varmı peki n8 le ?? Ayrıca Kullanıcı arabirimine bakarsak zaten oldukca büyük bi fark var bi timescape bi ana ekran bunlar çok daha hoş XPERIA serisinde.Ben bunları söylüyorum ama kesinlikle n8 kötü bi telefon değil fakat o kadar para verdikten sonra n8 kesinlikle almam yinede.
--------------- Ekleme ---------------
Buyrun arkadaşlar N8 ile XPERIA Arc ın Fotoğraf karşılaştırması
elbette n8 in çözünürlük farkı var (gerçi çokda değil n8 4000-3000 ile çekim yaparken XPERIA Arc 3264-2448 ile çekiyo buda aşırı zoom yapmadıkça belli olmuyo) fakat renk konusunda kesinlikle Arc daha iyi dikkatli bakarsanız anlarsınız
Benim bu konuyu açmama gerek yokmuş aslında yukarıda gereken cevap var ayrıca orda en iyi telefonlarda 1 numara wave görünüyo fakat oda doğru deil henüz güncellememişler heralde sony ericsson un son 4 telefonu 10 üzerinden 9 üzeri puan almış oylamalarla araştırırsanız
Buyrun arkadaşlar N8 ile XPERIA Arc ın Fotoğraf karşılaştırması
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
elbette n8 in çözünürlük farkı var (gerçi çokda değil n8 4000-3000 ile çekim yaparken XPERIA Arc 3264-2448 ile çekiyo buda aşırı zoom yapmadıkça belli olmuyo) fakat renk konusunda kesinlikle Arc daha iyi dikkatli bakarsanız anlarsınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Benim bu konuyu açmama gerek yokmuş aslında yukarıda gereken cevap var ayrıca orda en iyi telefonlarda 1 numara wave görünüyo fakat oda doğru deil henüz güncellememişler heralde sony ericsson un son 4 telefonu 10 üzerinden 9 üzeri puan almış oylamalarla araştırırsanız

Ama bişeyi yapamamışlar ruh yok o telefonda