Telefon Tavsiyesi En iyi cep telefonu firması hangisi ?

Sponsorlu Bağlantılar

En iyi cep telefonu firması hangisi ?

• Sony Ericsson

Kullanılan: 18 12.8%
  • Apple

Kullanılan: 11 7.8%
  • Nokia

Kullanılan: 66 46.8%
  • Samsung

Kullanılan: 28 19.9%
  • Lg

Kullanılan: 2 1.4%
  • HTC

Kullanılan: 14 9.9%
  • Motorola

Kullanılan: 2 1.4%

• Kullanılan toplam oy
    141

LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
Nokia sadece cihazları dayanıklı.Yazılım konusunda 0

pRime.

pRime.

Üye
SE ve Nokia üstüne yok şu an. Apple da tek model ürettiği için en iyi sayılamaz. Akıllı telefonlardan söz etmiyorum, genel telefonlardan bahsediyorum.

e1b1

e1b1

Üye
Tbiki NOKİa en iyi firmadır..

buketcik

buketcik

Üye
bence en iyi telefon nokıa hem firma olarak hemde telefon olarak on numara .
kim ne derse desin .
bir samsung kullanıcısı olarak nokıa diyorum.

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
3310'un çıkış tarihinden beri benim için nokia.

--------------- Ekleme ---------------

bence en iyi telefon nokıa hem firma olarak hemde telefon olarak on numara .
kim ne derse desin .
bir samsung kullanıcısı olarak nokıa diyorum.

açık sözlülüğünü takdir ediyorm

Kürdüz Biz

Kürdüz Biz

Üye
Sony Noksung

ercanaktay

ercanaktay

Üye
tabiki NOKIA :oke:

vivazpro

vivazpro

Üye
Hala nokia diyolar yok böyle bişey ya :off:
Nokia alır 12mp kamera koyar 1 fotoğraf çekersin 2.ye telefon çöker :ehe
Sony Ericssson kalitesini kanıtlamış bir marka oysa nokia çok kullanılmasına rağmen şikayet çok fazla ve insanlar sadece nokiayı bildiklerinden onu en iyi sanıyorlar. Amerikada nokia neden tutulmuyor sanıyosunuz?

GALATASARAY5

GALATASARAY5

Üye
bence nokia

ercanaktay

ercanaktay

Üye
dünya devi Nokia'dan,pazardan silinmiş Sony Ericsson'u daha üstün görenleri anlamak mümkün değil :nono::off:

alisra

Üye
öyle dandik bi telefon ki,iyi diyenler nokia ya bivirüslü dosya atsınlar birde sonyericssona ve sonuçlarına bir baksınlar bence:))

--------------- Ekleme ---------------

yahudiler reklamı iyi yapıyor,malesef millette atlıyor.

Starsley

O zaman sony yapsın yapmaya değer şeyleri varsa eğer

Elektr0

Elektr0

Üye
Ne Nokıa nede Sony E.. LG bence.:ehe

serkan719

serkan719

Üye
Zamanında Evet Nokia idi.
Kullanmadığım Model nerdeyse kalmadı diyebilirim.

Bana şu anda Soruyorsanız.

HTC ve Samsung Derim.

iphone diyenlere daha Bluetooth dan bişey göndermeyi geçtim kamerada Flash yok..
LG zaten yüz karamız ancak dış görünüm olarak güzeller.
SonyEricsson a lafım yok ama piyasada tutunamıyor. Xperia ile Adını Duyurmayı başardı yine.
Motorola ise En Son Milestone çıkardı ancak satışı yok... Alanda satarken Pişman

shadow_170

shadow_170

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar lütfen çok satmasını savunmayın bana şu an türkiyede Android ne deseniz 30 milyondan fazla insan ne diyosun felan der ee bu insanlar telefon kullanmıyomu tabiki kullanıyo şimdi bu insanlara sen hangi cep telefonu en iyi dersen tabi nokia der çünkü daha hiçbi şeyden haberi yok bu insanların teknolojiyi takip etmemiş sadece kendi kullanıdğı 2mp kameralı tahta gibi telefonu yüzünden iyi gibi görüyo nokia yı lütfen sizde böyle davranmayın biraz araştırma yapın cep telefon dünyasında neler oluyo bitiyo bi bakın ondan sonra gelip nokia diyin.Eğer nokia bu stratejiyle giderse 5-10 yıla kalmaz ya tamamen batar yada Türkiye dışında hiçbir ülkede alınmaz.Hala kendi uyduruk symbian işletim sistemini kullanıyo en iyi dediği telefonu n8 en kötü android telefonlarla kapışamaz halde bi yazılıma sahip nerdeyse.Şu andan sonra sony ericsson un yeni çıkan XPERIA serisindeki son 4 telefonuna bakmadan kimse buraya oy atmasın lütfen mümkünse diğer markaların cihazlarınada baksın mesela samsung galaxy 2 çok iyi bi cihaz veya lg de güzel cihazlar yapıyo bi onlara bakın sonra buraya oy verin.

franzliszt

franzliszt

Üye
Arkadaşlar lütfen çok satmasını savunmayın bana şu an türkiyede Android ne deseniz 30 milyondan fazla insan ne diyosun felan der ee bu insanlar telefon kullanmıyomu tabiki kullanıyo şimdi bu insanlara sen hangi cep telefonu en iyi dersen tabi nokia der çünkü daha hiçbi şeyden haberi yok bu insanların teknolojiyi takip etmemiş sadece kendi kullanıdğı 2mp kameralı tahta gibi telefonu yüzünden iyi gibi görüyo nokia yı lütfen sizde böyle davranmayın biraz araştırma yapın cep telefon dünyasında neler oluyo bitiyo bi bakın ondan sonra gelip nokia diyin.Eğer nokia bu stratejiyle giderse 5-10 yıla kalmaz ya tamamen batar yada Türkiye dışında hiçbir ülkede alınmaz.Hala kendi uyduruk symbian işletim sistemini kullanıyo en iyi dediği telefonu n8 en kötü android telefonlarla kapışamaz halde bi yazılıma sahip nerdeyse.Şu andan sonra sony ericsson un yeni çıkan XPERIA serisindeki son 4 telefonuna bakmadan kimse buraya oy atmasın lütfen mümkünse diğer markaların cihazlarınada baksın mesela samsung galaxy 2 çok iyi bi cihaz veya lg de güzel cihazlar yapıyo bi onlara bakın sonra buraya oy verin.

hiç güleceğim yoktu:d::d::d: bu dünyada bir sürü insan var hepsi senmi akıllısın demekki ihtiyaçlarını sorunsuz şekilde karşılıyorki bu firma ve göze hitap ediyorki vede kaliteliki su gibi satmayı başarıyor madem sonyericsson bu kadar güzel firma neden nokianın çok çok altında kalmış ?? teknolojisimi bitmiş ?
dolby digital varmı sonyericssonda , raw formatında 10mb üstü kayıpsız foto çekimi varmı ,çift mikrofon varmı , gerçekte objektifleri dünyaca ünlü olan 300mmlik objektifleri 5 milyara kadar çıkan zeiss firmasının ürettiği lens varmı , n8 kadar büyük lense obtüratöre sahipmi , bluetooth 3.0 varmı ,aliminyum çizilmez kasa varmı ,tüm video formatlarını açabiliyormu, usb klavye mauselar usb destekli tüm aksesuarlar flaş diskler harici diskler bağlanıp veri alışverişi yapılabiliyormu , 5.1 ev sistemine hdmi dan bağlayabiliyormusun , lcd ye hdmi la bağlayıp hd oyun oynayabiliyormusun ,ücretsiz agps varmı,nokianın garanti kapsamı birsürü destek merkezi varmı , piyasada satarken ikinci eli varmı sonyericssonun 5 e alıyorsun sony ericssonu 1 e geri alıyorlar ? bumu arkadaş teknoloji yoksunu kalmış firma 1000tl ayrıca bu cihaz .sen symbiana uyduruk diyorsun ama oturup bir program yazmayı denedinmi bak bakalım nasıl kodluyorsun sistem ne kadar sağlam , galaxys 2 nin fiyatınıda yaz plastik malzemesinide yaz android sistemin çift çekirdekli işlemciyi windows gibi kontrol edemediğinide yaz ozaman , adamlar çift çekirdek koyuyorlar android yüzünden yine tek işlemciye yükleniyor çok zorlanırsa ikinci devreye giriyor ne anladık biz teknolojimi bu ? tegralı cpu koymak kolay hadi çözsünler şimdi bu durumu. bizim windowsda alıştığımız nedir? - sistem çekirdekleri orantılı kullanırki hız performans alsın . nokia bu segmentte adam gibi cihaz çıkaracak ceo değişimi yaşadı firma yakında görürüz 2009 da çıkarılan n900 maemo bölümünün şaheseriydi yeni bir 9serisi gelecek bakmadan nokianın teknolojisine laf edemeyiz heleki bir sürü patenti elinde tutan ve pazar lideri nokia için.

shadow_170

shadow_170

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım senin bana saydığın özelliklerin çoğu gereksiz ve çoğuda sony ericssonda var ben gidip sana çift çekirdek olayınıda savunmuyorum o kadar ama 1gb ram olayı 1080p video çekimi hatta 3d kamera bunlar güzel şeyler gelmişsin çelik kasa diyosun ya sen bunu arabanın lastik altına takoz diyemi koymayı planlıyosun ne yapcan çelik kasayı biraz dikkatli kullan kardeşim telefonunu bi düşmeyle kırılcak telefonda değil bunlar ayrıca bi senmi akıllısın diyosunda ben sana 30 milyondan fazla anlamayan var diyorum ki türkiyenin geri kalanı bi tek ben olmuyorm piyasa konusunda türkiyede yaşadığımız için malesef çok fazla farkedemiyoruz sony ericssonun gerçek satışlarını ama benim gördüğüm kadarıyla alman sitelerin çoğunda sony ericsson cihazları en çok satanlar arasında Nokia ise cep telefonu ilk çıktığından beri gerçekten çok güçlü bi firma ve son bir kaç seneye kadarda gerçekten en iyiydi fakat artık teknoloji çok ilerledi bütün firmalar inanılmaz özellikte cep telefonları çıkardı ama nokia bunun çok gerisinde kaldı.Sony Ericsson insanların hayallerini gerçekleştiriyo (Mesele XPERIA Play) görsel açıdan çok zarif telefonlar yapıyo (mesela XPERIA Arc 4.2 inç ekran olmasına rağmen 117gram ve 8.7mm) bütceyi sarsmamak için en yeni işletim sistemini donanımını yine güzel bi cihaza uygun fiyata koyuya (XPERIA Neo 375€ ön sipariş fiyatı var) hatta klavye isteyen için ayrı bi cihaz daha veriyo (XPERIA Pro) yani istenileni fazlasıyla yapıyo nokia ise bi özelliğe deli gibi yüklenip tamamen onun üzerinden reklam yapıyo ve dediğim gibi herkes eskiden beri tercih ettiği için nokia ya güveniyo ama böyle gidersede güveni tamamen sarsılcak.

franzliszt

franzliszt

Üye
Arkadaşım senin bana saydığın özelliklerin çoğu gereksiz ve çoğuda sony ericssonda var ben gidip sana çift çekirdek olayınıda savunmuyorum o kadar ama 1gb ram olayı 1080p video çekimi hatta 3d kamera bunlar güzel şeyler gelmişsin çelik kasa diyosun ya sen bunu arabanın lastik altına takoz diyemi koymayı planlıyosun ne yapcan çelik kasayı biraz dikkatli kullan kardeşim telefonunu bi düşmeyle kırılcak telefonda değil bunlar ayrıca bi senmi akıllısın diyosunda ben sana 30 milyondan fazla anlamayan var diyorum ki türkiyenin geri kalanı bi tek ben olmuyorm piyasa konusunda türkiyede yaşadığımız için malesef çok fazla farkedemiyoruz sony ericssonun gerçek satışlarını ama benim gördüğüm kadarıyla alman sitelerin çoğunda sony ericsson cihazları en çok satanlar arasında Nokia ise cep telefonu ilk çıktığından beri gerçekten çok güçlü bi firma ve son bir kaç seneye kadarda gerçekten en iyiydi fakat artık teknoloji çok ilerledi bütün firmalar inanılmaz özellikte cep telefonları çıkardı ama nokia bunun çok gerisinde kaldı.Sony Ericsson insanların hayallerini gerçekleştiriyo (Mesele XPERIA Play) görsel açıdan çok zarif telefonlar yapıyo (mesela XPERIA Arc 4.2 inç ekran olmasına rağmen 117gram ve 8.7mm) bütceyi sarsmamak için en yeni işletim sistemini donanımını yine güzel bi cihaza uygun fiyata koyuya (XPERIA Neo 375€ ön sipariş fiyatı var) hatta klavye isteyen için ayrı bi cihaz daha veriyo (XPERIA Pro) yani istenileni fazlasıyla yapıyo nokia ise bi özelliğe deli gibi yüklenip tamamen onun üzerinden reklam yapıyo ve dediğim gibi herkes eskiden beri tercih ettiği için nokia ya güveniyo ama böyle gidersede güveni tamamen sarsılcak.

kusura bakma katılmıyorum sana , ben para basacaksam en çok özelliği alabileceğim sağlam taş gibi bir cihaza veririm . ve bu cihazdaki birsürü özellikte sonyericssonda yok hemde şu önemsiz dediğin tüm özellikler mükemmel kullanan bilir ben dolby digital plus la dvix keyfi yapabiliyorsam bu bile başlı başına bir zevktir .

Üst Alt