Haber 2018 yılında tanıtılması merakla beklenilen cep telefonu modelleri

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
2018 yılında tanıtılması merakla beklenilen cep telefonu modelleri
Çerçevesiz ekran tasarımıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaracak olan yeni akıllı telefonlar, 2018 yılında tanıtılmaya hazırlanıyor.



Her yıl olduğu gibi yeni yılda da akıllı telefon sektöründe çok önemli işlerin başarılması ve satış rakamlarının artış göstermesi bekleniliyor. Özellikle 2018 yılında önceki yıllara nazaranla artışların daha fazla yaşanılacağı konuşulurken, bunun sebebi ise yapay zekalı işlemcilerin geliştirilmesi ve hayatımıza çerçevesiz ekran tasarımlarının girmesi olarak belirtiliyor.



Özellikle dün tanıtımı gerçekleştirilen ekran altı yani ekrana entegre parmak izi okuyucu sensörü de pazarın popülerleşmesindeki önemli bir neden olacakken, çift kamera teknolojisi de neredeyse cihazların tümünde kullanılacak. Hem Android 8.0 Oreo hemde iOS 11 güncellemeleri ile birlikte cihazların arayüzlerinde de önemli iyileştirmeler yaşanırken, telefon yenileme sayısında artışın bu nedenle yaşanacağı düşünülüyor.



Peki ama 2018 yılında en çok tanıtılması beklenilen 5 akıllı cep telefonu modeli hangisi?



iPhone Xs, iPhone 8s ve iPhone 8s Plus
Tartışmasız bir şekilde akıllı cep telefonu sektörünün en çok merak ettiği modellerin arasında Apple tarafından geliştirilecek olan yeni nesil akıllı cep telefonu modellerinin olacağını söyleyebiliriz. Çerçevesiz ekran tasarımının yanı sıra yenilenen tasarımıyla da dikkatleri üzerine çekecek olan bu modeller, büyük ihtimalle 2018 yılının 3. çeyreğinde tanıtılacak.



Samsung Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus
Güney Kore kökenli Samsung firmasının en çok satan cep telefonu serisinin Galaxy S serisi olduğunu söylemeliyiz. Yenilenen çerçevesiz ekran tasarımı ve muhteşem donanımsal özellikleri içereceği düşünülen bu iki yeni akıllı cep telefonu modelinin ise yeni yılın ilk çeyreği içerisinde kamuoyuna lanse edileceği düşünülüyor. Bakalım Samsung yeniden önemli bir başarı elde edebilecek mi?



Samsung Galaxy Note 9
Phablet sektörünün en önemli modeli olarak tanımlayabileceğimiz Samsung Galaxy Note 9 modeli de, yeni yılını üçüncü çeyrek başında lanse edilebilir. Firmanın 2018 yılında tanıttığı en güçlü model olması beklenilen Galaxy Note 9'un fiyat etiketi ise bizleri oldukça şaşırtabilir.



OnePlus 6
Çin merkezli akıllı cep telefonu üreticisi olan OnePlus bu yıl sadece OnePlus 5T modelini önceki nesle göre çerçevesiz ekran ile güncellemişti. Sektörün en hızlı modellerini üreten şirket, 2018'de yeni nesil modelini güncelleyerek yeniden Geekbench v.b. sitelerde liderlik koltuğuna oturmakı hedefliyor.



Huawei P11 ile Mate 11
Yapay zekalı işlemcilere ilgi gösteren Çin merkezli Huawei firması, hali hazırda 2017 yılında sektörün en çok satan üçüncü üreticisi konumuna gelmeyi başarmıştı. 2018 yılı için kollarını sıvayan şirket karşımıza P11 ve Mate 11 olarak isimlendirdiği akıllı telefon modelleriyle çıkmaya hazırlanıyor.
2018 yılında tanıtılması merakla beklenilen cep telefonu modelleri
 
  • Beğen
Tepkiler: KayraBey


KayraBey

KayraBey

Üye
Mate 10 pro alacağım inșaAllah. Yılın telefonu bence...

LG-H960 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
Nokia 9? Nokia 6.'18?
Diğer muhtemel Nokia cihazları?
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra


Üst Alt