Telefon Tavsiyesi En iyi cep telefonu firması hangisi ?

Sponsorlu Bağlantılar

En iyi cep telefonu firması hangisi ?

• Sony Ericsson

Kullanılan: 18 12.8%
  • Apple

Kullanılan: 11 7.8%
  • Nokia

Kullanılan: 66 46.8%
  • Samsung

Kullanılan: 28 19.9%
  • Lg

Kullanılan: 2 1.4%
  • HTC

Kullanılan: 14 9.9%
  • Motorola

Kullanılan: 2 1.4%

• Kullanılan toplam oy
    141

Captain

Üye
barış,sen gitdin mı o nokia kullanılıo dedgn ülkelere hiç,polonya da heryer sonyerıcsson,macarıstan,japan,amerika da yarı yarıya,flan filan.ajan salt filmini izle.ne varsa sony.kalite diosun.ndn her nokia nın sonu duvarda bitiyor?
Ama bır se evladiyelık dir.
Sen kullan,baban kullansn,annen kullansn,kardşn kullansn.bide nokıa saglam mış.yere düşünce kırılmıomus.e arkadasm maden nıyetınız tlfnu yere düşürmekse alın.dikkatli kullanın abicim.tlfnu cebine koyarken bakarak koy.yapamıo musunuz bu kadarcık şeyi!

barış cım,4 gb hafıza kartı,2.4 inç ekran,wi-fi,3.2 mp kamera,DLNA,3G,bluetooth la pc yonetme,bluetooth la çagrı esnasnda sesi pc ye gönderme vb. Özellikli tlfn istesem kaç para olur.bıladere alcam da.nokia olsun.
he ayrıca barış bu istediğimiz telefonda ek program yüklemeden müzik tanıma olsun sens me olsun gps programında öyle bi özellik olsun ki kaç km koştun ne kadar kalori yaktın nereye kadar koştun hepsini göstersin ayrıca donma da yapmasın çok hızlı da sensörü olsun estetik karizma olsun bide kullanırken zevk alalım sıkılmayalım telden temaları felan da çok canlı ve güzel olsun ;) :oke:

-->SEİDS

-->SEİDS

Üye
bunlarda cabası.sana söyliyim,sadce bunlar olmadan en az 500 tl.ama ben ndn 350 tl ye w715 aldm.hatda yanında hoparlör werdiler.nokıa nın hoparlörünü burda 90 tl diyor adam.

Starsley

Arkadaşım ben sana dünya genelinde diyorum sen bana macaristan polonya falan diyosun ortalamada nokia birinci hemde farkla araştır gel ben sana sony kötü demiyorum bana sony anlatma ben elindekini ve coğu telefonu biliyorum o saydığın özellikler hepsini sana symbian sunuyo arkdasım hemde bedava hatta daha fazlasını geçende sadece iphone 4 olan wıfı ile görüntülü görüşme programını çıkarttı bende yükledim süper bi şey yani anlıcan saydığın o özellikler symbianda bedava zaten sensörleri sana şu şekilde iza edim 1 saniyede sürüyo ekranın yana dönmesi ;) gps 30 saniye geçmeden konum buluyo ücretsiz navigasyon cabası :) sen araştırmadan yorum yapmışsın zaten burda konu telefon deil firma anket sonucuda ortada şu an kısmet olursa 1 ay içinde n8 alıcam inş ama sony almaya kalksam yok türkiyeden çekildi telefon olarak buda insanları nokia ya çekiyo yani kardeş dünya GENELİNDE Nokia 1 numara

Captain

Üye
Arkadaşım ben sana dünya genelinde diyorum sen bana macaristan polonya falan diyosun ortalamada nokia birinci hemde farkla araştır gel ben sana sony kötü demiyorum bana sony anlatma ben elindekini ve coğu telefonu biliyorum o saydığın özellikler hepsini sana symbian sunuyo arkdasım hemde bedava hatta daha fazlasını geçende sadece iphone 4 olan wıfı ile görüntülü görüşme programını çıkarttı bende yükledim süper bi şey yani anlıcan saydığın o özellikler symbianda bedava zaten sensörleri sana şu şekilde iza edim 1 saniyede sürüyo ekranın yana dönmesi ;) gps 30 saniye geçmeden konum buluyo ücretsiz navigasyon cabası :) sen araştırmadan yorum yapmışsın zaten burda konu telefon deil firma anket sonucuda ortada şu an kısmet olursa 1 ay içinde n8 alıcam inş ama sony almaya kalksam yok türkiyeden çekildi telefon olarak buda insanları nokia ya çekiyo yani kardeş dünya GENELİNDE Nokia 1 numara

haha 1 saniyede dönüyor ha ekran yana ;) ayrıca symbian sunuyor demişsin de hani göster bakalım anca program yükleyerek onlar da pek iyi olmuyorda işte napcan kendini kandır , dikkat ettiysen ben sana programsız demişim ek program yüklemeden ;)

franzliszt

franzliszt

Üye
nokia tartışmasız en iyi cep telefonu firmasıdır aksini idda eden sallıyordur. şuan tarşılmaz ileride ne olur bilinmez. piyasada en çok onların telefonu var vede herkezi tatmin ediyorki demekki var bunun reklamla alakası yok her reklamı olan şeyi gidip alıyormusunuz millet memnun kalıyorki alıyor. nokia ya teknoloji özürlü gibi bakan arkadaşlar n900 e baksın yada çok merak eden n8in incelemelerine bakar özellikle 800mhz destekli işlemcisinin zaten eskiye nispeten 3 kat daha hızlı olan yeni kodlanmış symbian 3 için gereksiz görülüp 680 e düşürülmesini bilmeden yada içindeki broadcom firmasının ürettiği bcm2727 gpu yongasının şuan dünyadaki en iyi yongalardan birisi olduğunu bilmeden (çinde en iyi mobil işlemci seçildi gerek galaxy s gerek wave yada şuan power sgx yongaları kullanan cihazlardan çok daha yüksek performansla video çeken 20mb lara yakın kayıpsız foto çeken bir cihaza giydirmeden önce biraz öğreniniz yapımında çizilmez gorilla glass ekran aliminyum gövde ve pahalı cpu soğutucuları(çok sağlam metal) sayesinde ısınmayan ve yapım aşamasında telefonda kullanılan malzeme fiyatının iphone4 le aynı olmasına rağmen halen 1000tl den satılması hdmi,fm transmitter ,bluetooth 3.0,xenon,dolby digital plus (5.1 ki bu samsung lardaki sanal 5.1 le alakası yok tamamen lisanslı),zeiss 12 megapixel,genel yazılım desteği,garanti yedek parça olayları,3g hızını katıp düşünürsünüz artık ondan sonra anlarsınız neden nokia ölmez dirilirde piyasaya yeni vurgun için hazırlanır ,, bakınız n9 firmanın diğer firmalara hediyesi olacak 190milyon triangle artık bu güce yetişirler.millet n900le dvd çalar çalıştırıyorlar ps3 kırıyorlar , tüm işletim sistemlerini yüklüyorlar ,n8 le kapak çekimleri yapılıyor hd diziler çekiliyor, öyle kendi cihazınızı övmeden bir sorun bizim firma ne yenilik getirmiş bu piyasaya . . tek ciddi rakibi apple iphone serisidir , samsung un dış işliğide işi bitiriyor yazık oluyor o 45nmlik cpu lara(teknolojisi çok iyi gerçekten galaxy s mesela ama o plastik gövdeler adamı bitirir neymiş hafif olsun diyeymiş ya bırak ağır olsun sağlam ölmez olsun) , htc ye haksızlık yapmayalım çok güzel modeller çıkıyor ama android cpu nun düşmanı gerçek gücü engelliyor eğer güzel işletim sistemi yapsalar gpu yu sağlam koysalar off off müthiş olur. millet bedava diye androide geçiyor birde çok uygulama var ama android kullanmış birisi olarak cihazda log lar oluşturuyor menü girişlerinde ve mesaj, uzun mesaj yazımında daha iyisini beklemeli kullanıcı.. neyse sözüm şudur nokia telefon piyasasının lideridir, her alana üretir giriş,orta ve üst segment olarak bu yüzden lider zaten

Starsley

Ağzına sağlık süper anlatmışsın nasip olursa bende 1 ay içinde n8 alıcam ama 1000 tl en fazla toplarım bu fiyata nerdn bulurum eyüp yada eminönünde

shadow_170

shadow_170

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar şu n8 dizi olayı bana pek inandırıcı gelmiyo açıkcası bana bi arkadaşım izletmişti bu dizi n8 le çekildi diye hiç alakası olmadığı bariz neyse birde şu anda nokianın inatla symbian kullanması çok büyük bi eksi bence android in üstünlüğü çok bariz valla bana şu anda nokia değilde sony ericsson demeseniz bile lg htc motorola hatta samsung la apple deseniz bile hak verebilirim ama nokia nın elle tutulur bi yanı yok şu an n8 iyi bi telefon doğru ama size söyliyim o telefonun geleceği yok nokia nın yeni bişey sunmaya niyetide yok gibi bu gidişle yakında cep telefonları bilgisayarların önüne geçecek şimdi soruyorum size nokia bi bilgisayarım yerini doldurabilirmi ben hiç zannetmiyorum bende şu anda vivaz var ve bu konudaki yorumları dahi telefonumdan yazıyorum ki daha sony nin amiral gemisi Arc ın gelmesine az kaldı eğer o telefonu alırsam (inşallah) bilgisayarın yüzüne bakmam heralde bu arada s.e ci arkadaşlara teşekkür ediyorum eğer siz gelmeseniz cidden bu siteden soğuyacaktım malesef türkiyede s.e sorun yaşıyo ama dünyadaki kalitesinin üstüne tanımıyorum

franzliszt

franzliszt

Üye
arkadaşlar şu n8 dizi olayı bana pek inandırıcı gelmiyo açıkcası bana bi arkadaşım izletmişti bu dizi n8 le çekildi diye hiç alakası olmadığı bariz neyse birde şu anda nokianın inatla symbian kullanması çok büyük bi eksi bence android in üstünlüğü çok bariz valla bana şu anda nokia değilde sony ericsson demeseniz bile lg htc motorola hatta samsung la apple deseniz bile hak verebilirim ama nokia nın elle tutulur bi yanı yok şu an n8 iyi bi telefon doğru ama size söyliyim o telefonun geleceği yok nokia nın yeni bişey sunmaya niyetide yok gibi bu gidişle yakında cep telefonları bilgisayarların önüne geçecek şimdi soruyorum size nokia bi bilgisayarım yerini doldurabilirmi ben hiç zannetmiyorum bende şu anda vivaz var ve bu konudaki yorumları dahi telefonumdan yazıyorum ki daha sony nin amiral gemisi Arc ın gelmesine az kaldı eğer o telefonu alırsam (inşallah) bilgisayarın yüzüne bakmam heralde bu arada s.e ci arkadaşlara teşekkür ediyorum eğer siz gelmeseniz cidden bu siteden soğuyacaktım malesef türkiyede s.e sorun yaşıyo ama dünyadaki kalitesinin üstüne tanımıyorum

nokia da işler n97 den sonra değişti mühendisleride değişti n900 de linux u koydular neler neler koydular yani bu cihazlardan iyi anlayanlar için maemo bölümü farklı o yüzden n900 de farklı bir model oldu ve çok tutmadı zorlu bir cihaz tam bilgisayar ,, n9 modelini incelemeni öneririm biraz detaylı n9 yazılarını okursan nasıl bir güce sahip olacağını görürsün n8 değişim hareketinin başlangıcı .sonyericsonn arc malesef liderliği alamaz zaten o güçlere sahip cihazlar var bravia ve exmor güzel teknolojiler ama yine tutmucak bak görün. çünkü nokia( n9 la) ,htc,samsung gibi firmalar cpu ve gpu yu koyup gerek video çekim değerleri gerek oyun performanslarıyla yine bir aşşağı kademede bırakacaktır sony ericsonn u.

buda son telefon satış oranları taze taze kaynak

shadow_170

shadow_170

Üye
    Konu Sahibi
Demek istediğini anladım fakat cep bilgisayarı şeklinde çıkan telefonlar vardı doğru ama benim demek istediğim normal akıllı telefonlar arasında kolay kullanımlı felan bişey düşünüyorum Arc'a en iyi değil demişsin saygı duyarım motorola-samsung-lg konusunda haklısın çünkü ama bana göre Arc en iyi çünkü Donanım olarak doğru çok özel sayılmaz o kadar iyileri var (nokia hariç fotoğraf dışında nokiada hala yok) ancak benim hoşuma giden telefonun şekli,tipi ve menüleri felan çok hoşuma gitti.Dediğim gibi samsung-lg-motorola vs bunlara bi zıtlığım yok sadece nokia ya sinir oluyorum imkanları olmasına rağmen müşterinin ihtiyacına göre telefonu yapıp bunuda minimum donanım özellikleriyle yapmaya çalışıyolar yazık bence ve de fiyatlarıda türkiyede iyiymiş gibi gelsede bize hiç makul değil Nokia nın yeteneğide reklam ve pazarlama ne diyim.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Bence;
1- Nokia
2- Samsung
3- Sony Ericsson
Geri kalanlarını pek sevmiyorum. Ayrıca Sony Ericsson 3.2 mp kameralı Android işlemcili bir telefonu 800 mhz işlemci var diye 830 tl'ye satıyor Xperia X8 olması lazım resmen kazık yani. Ürünleri kaliteli olsa da fiyat konusunda Sony'nin politikasını genel olarak beğenmiyorum. Bazen çok uçuk fiyatları saçma sapan cihazlarına biçiyorlar. Zaten dokunmatik ekran çağdayız Sony'nin az modeli var ama Samsung baya fazla, adamların her bütçeye her özelliğe göre telefonları var Nokia da dokunmatik telefon serisini baya genişletti. Bence sağlam telefonlar üretse de Sony birinciliğe şimdilik uzak.

shadow_170

shadow_170

Üye
    Konu Sahibi
Aah ah işte görüyosunuz Batman adlı arkadaşım sen hiç konudaki mesajları okumamışsın galiba lap diye yazmışsın türkiyede sony ericsson yok o nedenle çok pahalı oluyo bulduklarınızda yurtdışında bakarsan şu an x10 600-650 tl felan nokia 5800 ile s.e vivaz ın fiyatı aynı neredeyse sen biraz düşün bunları bence ayrıca öyle samsung gibi günde 1 tane telefon çıkarmakda çok bi marifet değil iyi telefonları var tabi wave galaxy gibi bence s.e nin dokunmatik telefon çeşidi gayet iyi 10 tane felan var çeşit ama bence talebi karşılayacak telefonlar onlar.

Captain

Üye
arkadaşlar şu nokia n8 yok gpusu yongası felan diyorsunz da ben size şunu garanti veriyorum aynı anda aynı koşullarda aynı şekilde xperia arc ve n8 fotoğraf çeksin xperia nın fotoğrafı daha iyi olur :oke:

--------------- Ekleme ---------------

ayriyetten burada resim karşılaştırmıyoruz marka karşılaştırıyoruz sadece iki markanın en iyi cep telfonlarını karşılaştırmak olmaz bütün telefonlar kendi dengi cep telefonlarıyla karşılaştırılrsa Sony Ericsson ezer geçer diyorum ;)

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Eğer yurtdışından kastın amazon vb. gibi sitelerse hiç boşuna yorma kendini önemli olan genel fiyatlar ona bakarsan Iphone 4 ülkemizde 1500-2000 arası değişiyor ama yurtdışından 900 tlye aldığını söyleyenler var. Nokia Samsung gibi markalarında yurtdışındaki fiyatları ülkemize göre uygun baya. Ayrıca Samsung dünyadaki pazar payı konusunda ikinci, birinci ise Nokia kısacası herşey ortadayken bu konunun açılması bile saçma aslında ;)

franzliszt

franzliszt

Üye
arkadaşlar şu nokia n8 yok gpusu yongası felan diyorsunz da ben size şunu garanti veriyorum aynı anda aynı koşullarda aynı şekilde xperia arc ve n8 fotoğraf çeksin xperia nın fotoğrafı daha iyi olur :oke:

ayriyetten burada resim karşılaştırmıyoruz marka karşılaştırıyoruz sadece iki markanın en iyi cep telfonlarını karşılaştırmak olmaz bütün telefonlar kendi dengi cep telefonlarıyla karşılaştırılrsa Sony Ericsson ezer geçer diyorum ;)

bende buna güler geçerim diyorum önceki mesajımda verdiğim linkde herşey açık diyorum ona bakarsan görürsün diyorum ;)

shadow_170

shadow_170

Üye
    Konu Sahibi
o kadarını iddametmiyorum bende ama fotoğraf dışındaki her konuda arc ın üstün olduğu kesin he bide Batman ben siteden bahsetmiyorum normal bi mağazadan aldım ve aldığım ülkede almanya fiyat konusunda diğer ülkelerle hemen hemen aynı hatta daha pahalı bile olabilir sony ericsson un tercih edilmesinin en büyük nedenlerinden biri zaten fiyatlarının uygun olması

domelyan

domelyan

Üye
Kardeş en çok satan telefon şirketi zaten en iyisidir oda nokia sen bunu anlamıyosun asıl ne alaka satmak ile en iyisi olmak birbirine bağlı şey zaten

Muhabbete bak.Çok satmak en iyi olmak olsaydı pazardakiler şuan sokaklarda çalışmazdı :)

mavrick

mavrick

Üye

dostum n8 kompat makine gibi resim cekiyor burak arkadasin dedigi gibi arcde yetisemez henuz

Starsley

Arkadaşım sen benim ilk yaptım yorumlardan birine cvb vermişsin devamını oku konunun ne demek istediğimi anlarsın

KaTLeDeN67

KaTLeDeN67

Üye
nokia mı az kaldı batmasına :d::d::d::d::d::d::d:

berkantopal

berkantopal

Üye
bencede nokia dan vazgeçmek imkansız

Üst Alt