phasan
Üye
Bana gore donanım olarak deger telefonlardan gerideKalite olarak iphone stevle felan alakası yok virüs derkende güvenli telefon virüsün kime bulasacagını kimse bilemez
E2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bana gore donanım olarak deger telefonlardan gerideKalite olarak iphone stevle felan alakası yok virüs derkende güvenli telefon virüsün kime bulasacagını kimse bilemez
Herkesin düsüncesi farklıdır bana göre öyle bir durum yok herkesin seçimi aynı olmayabilir düsüncenize saygı duyuyorum iyi forumlar.Bana gore donanım olarak deger telefonlardan geride
Zaten onlar fıyat uygun olsada ust seviye olarak cıktıgı için öyle oluyor hem hd gorusme olsa bile telefonlarda gsm desteklemesi lazım

Ben kotu deöedim telefon uygun fiyatlı bir o telefonlarda varMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınızBunu izlemenizi öneririm
![]()
Bunu kullanmak için aradığınız kişinin Operatörü aynı olması gerekiyomuş..Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınızBunu izlemenizi öneririm
![]()
Zamanla baska gsm şirket açarlarBunu kullanmak için aradığınız kişinin Operatörü aynı olması gerekiyomuş..
Samsung'da herangi bi sorun yok.
Volte özelligini diyorsan bu 3g gibi kullanılıyor tel farket burda Iki kullanıcıda aynı gsm de olmalı pahalı degilBu uygulama operatör içinmi sadece normal aramada olmuyormu
Anladım iyi bir özellikmiVolte özelligini diyorsan bu 3g gibi kullanılıyor tel farket burda Iki kullanıcıda aynı gsm de olmalı pahalı degil
Şuan için gereksiz özellikAnladım iyi bir özellikmi
Soyle diyim bu özellik ilerde işe yarar şuan için cok az telefon destekliyor gsm şirketleriAnladım gereksiz özellik o zaman
Telefon Fark Etmez diye bir şey söz konusu değil. Eğer Cihaz VoLTE ViLTE Destekliyorsa bu özelliği kullanarak yüksek kalitede Seslı ve Görüntülü Görüşme yapabilirsinizVolte özelligini diyorsan bu 3g gibi kullanılıyor tel farket burda Iki kullanıcıda aynı gsm de olmalı pahalı degil

Ben telefon farketmez demedim yanlış yazmışımTelefon Fark Etmez diye bir şey söz konusu değil. Eğer Cihaz VoLTE ViLTE Destekliyorsa bu özellği kullanrak yüksek kalitede Seslı ve Görüntülü Görüşme yapabilirsiniz![]()
Yeni Cihazlarda Bu Özellik Mevcut, Ayrıca Şu anda Sadece Vodafone ve Türkcell VoLTE ViLTE Hizmeti snuyor.Aslında iyi özellik zamanla daha iyi yerlere gelir bizde ilerde kullanırız
En kaliteli olan TürkcellYeni Cihazlarda Bu Özellik Mevcut, Ayrıca Şu anda Sadece Vodafone ve Türkcell VoLTE ViLTE Hizmeti snuyor.
Bu hd sesli ve goruntulu goruşme olay 4.5g gibi tel telde olsa iyi olurYeni Cihazlarda Bu Özellik Mevcut, Ayrıca Şu anda Sadece Vodafone ve Türkcell VoLTE ViLTE Hizmeti snuyor.
Malesef 4.5G Desteklese bile, bu özellik mevcut olmalı.Bu hd sesli ve goruntulu goruşme olay 4.5g gibi tel telde olsa iyi olur