Anket En iyi Akıllı Telefon markasını seçiyoruz ?

Sponsorlu Bağlantılar

En iyi Akıllı Telefon Markası sizce ??

• Kullanılan toplam oy
    116
Muhammed CR7

Muhammed CR7

Üye
    Konu Sahibi
Çin apple ı yani XİAOMİ
Asus modem ve pclerinden 10 numara memnunum ancak telefonu olan zenfone 5 beni asus dan soguttu resmen gunde sayisiz kez reset atiyo donuyo, sarj az gidiyo vs

ilerleyen zamanlarda değiştire bilirsin.
Asus un en iyisi. "Zenfone 3 delux 5.7 "
Nokia

E2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nakia ile samsung kapışıyo :) şuan ikiside 12 oyda..

Son düzenleme:

phasan

phasan

Üye
ilerleyen zamanlarda değiştire bilirsin.
Asus un en iyisi. "Zenfone 3 delux 5.7 "

Nakia ile samsung kapışıyo :) şuan ikidide 12 oyda..
Ben Nokia verdim oyu Nokia Android li telefon cin pazarında iyi bir ön sipariş aldı 24 saatte 250 bin ön sipariş verilmiş

• Beğen
Tepkiler: Muhammed CR7
Muhammed CR7

Muhammed CR7

Üye
    Konu Sahibi
Ben Nokia verdim oyu Nokia Android li telefon cin pazarında iyi bir ön sipariş aldı 24 saatte 250 bin ön sipariş verilmiş

Şuan Nokia 8 üst seviye ama önemli olan
Nokia android de yine 41 Mp tel çıkarsın,
Sipariş rekoru kırar herelde

• Beğen
Tepkiler: phasan
Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
Şuan Nokia 8 üst seviye ama önemli olan
Nokia android de yine 41 Mp tel çıkarsın,
Sipariş rekoru kırar herelde
41mplik telefon çıkardı mı biraz tasarımdan ödün verip ek donanım eklemeli bence
808de nd filtre vardı buna makro lens balık gözü lens gibi ek lensler koysalar harika olur lens çıkıntısı 11 mmye varır herhalde ama bunlar olursa çıkıntıyı takan olmaz herhalde

Muhammed CR7

Muhammed CR7

Üye
    Konu Sahibi
41mplik telefon çıkardı mı biraz tasarımdan ödün verip ek donanım eklemeli bence
808de nd filtre vardı buna makro lens balık gözü lens gibi ek lensler koysalar harika olur lens çıkıntısı 11 mmye varır herhalde ama bunlar olursa çıkıntıyı takan olmaz herhalde

Aynen düşüncelerine katılıyorum..
Aynen takan olmaz. İşleri iyi giderse büyük ihtimal çıkartır. ya öyle bi tel çıkarmaya karar verince hepsini bi şekilde ayarlar.
Çıkmasını çok isterim. Büyük ihtimal satış rekoru kırabilir..

phasan

phasan

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Muhammed CR7
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
800-950 $ tahmini iyimser fiyatla nasıl rekor kıracaklar merak etmiyor değilim hani!!!

800*3,76419572 = 3011
950* 3,76419572 = 3575
Bunlar vergisiz fiyatları.
Bandrol , KDV , ÖTV bayii ve servis paylarını da katarsak.
3011 TL olan cihaz en az 3600+

3575 TL olan cihaz en az 4200+
Hadi rekor kırsınlar görelim Türkiye de..

• Beğen
Tepkiler: seyyid70
Muhammed CR7

Muhammed CR7

Üye
    Konu Sahibi
800-950 $ tahmini iyimser fiyatla nasıl rekor kıracaklar merak etmiyor değilim hani!!!

800*3,76419572 = 3011
950* 3,76419572 = 3575

Aynen türkiyede vergi yüksek.örnek olarak
Yotube kanalında onur diye biri var, türkiyede Iphone parası ile amerikaya gidip Iphone alıp geliyo...
Türkiyede kazık. Şimdi telefonlar 3600 yerine 2600 yani telefonların fiyatı düşse çok satılır rekor kırar. Ama böyle olması zor tabi...

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye

800*3,76419572 = 3011
950* 3,76419572 = 3575

p1in resmiyet kazanmasını beklemek lazım
nokia artık harf-rakam isimlendirmesi yapmıyor
birde bu fiyatı isterlerse öyle kuru kuru yüksek özellik koyacaklarını sanmam yani sadece ram ve işlemci yükselme gibi nihayetinde başarısı kısıtlı bir yöntem seçmezler
diğer markaların veremediği ya da vermediği bişey koyarlar
solar şarj ve grafen anakart gibi eğer buna benzer bişey yaparlarsa fiyatı hakeder zira bunlar telefonu çok ileri götürür 4-5 gün giden şarj ve 400k antutu puani gibi

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
p1in resmiyet kazanmasını beklemek lazım
nokia artık harf-rakam isimlendirmesi yapmıyor
birde bu fiyatı isterlerse öyle kuru kuru yüksek özellik koyacaklarını sanmam yani sadece ram ve işlemci yükselme gibi nihayetinde başarısı kısıtlı bir yöntem seçmezler
diğer markaların veremediği ya da vermediği bişey koyarlar
solar şarj ve grafen anakart gibi eğer buna benzer bişey yaparlarsa fiyatı hakeder zira bunlar telefonu çok ileri götürür 4-5 gün giden şarj ve 400k antutu puani gibi
Dediğin hiç bir şeyin gerçek olmayacağını sende bende çok iyi biliyoruz. Nokia eski Nokia değil.
Klişe bir laf olacak ama bir insanın / firmanın geçmişi geleceğine açılan bir pencere, aynadır.
Bu ayna symbian, meego, maemo ile kirlendi, lekelendi.
Başta ben olmak üzere çoğu kişi "Nokia mı ? Tövbe bulaşmam" modunda.
Ben Nokia yı hayvan gibi donanımlarla başarılı olmasını değil, az donanım ile muhteşem başarılar elde etmesi ile sevdik.
Nokia şu anki izlediği yol ile diğer firmalardan bir farkı kalmadığını belli ediyor.
Halen Nokia ya Meegonun devamı Sailfish işletim sisteminin yakışacağını sağlam destek ve mağazaya az özen vermesi ile atağa geçeceğini iddia ediyorum.
Nokia ancak göz boyama yapıyor Android ile.
Diyeceğim budur.

• Beğen
Tepkiler: Bysnbad

MaxipmaN

Üye
Patlama olayından dolayi iphone dedim.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
Dediğin hiç bir şeyin gerçek olmayacağını sende bende çok iyi biliyoruz. Nokia eski Nokia değil.
Klişe bir laf olacak ama bir insanın / firmanın geçmişi geleceğine açılan bir pencere, aynadır.
Bu ayna symbian, meego, maemo ile kirlendi, lekelendi.
Başta ben olmak üzere çoğu kişi "Nokia mı ? Tövbe bulaşmam" modunda.
Ben Nokia yı hayvan gibi donanımlarla başarılı olmasını değil, az donanım ile muhteşem başarılar elde etmesi ile sevdik.
Nokia şu anki izlediği yol ile diğer firmalardan bir farkı kalmadığını belli ediyor.
Halen Nokia ya Meegonun devamı Sailfish işletim sisteminin yakışacağını sağlam destek ve mağazaya az özen vermesi ile atağa geçeceğini iddia ediyorum.
Nokia ancak göz boyama yapıyor Android ile.
Diyeceğim budur.
nokia 6nın satışına bak :)
nokiayı bitiren bizim onu sevmemizi de sağlayan düşük donanım tutkusuydu diğer firmalar onunkini ikiye 4e katlayan işlemcilerle çıkagelince müşteri doğal olarak diğerlerine yöneldi

By_Casparov

By_Casparov

Üye
nokia 6nın satışına bak :)
nokiayı bitiren bizim onu sevmemizi de sağlayan düşük donanım tutkusuydu diğer firmalar onunkini ikiye 4e katlayan işlemcilerle çıkagelince müşteri doğal olarak diğerlerine yöneldi
Nokia 6 daki donanım gibi üst seviye ve orta seviye arasında donanımı göze hoş bir tasarımla sunarsa diğer marka amiral gemisi cihazlarını bayağı ezer diye düşünüyorum. Hem kaliteli tasarım hemde ucuz fiyat olur. Ucuz demem diğer amiral gemisi cihazların fiyatıyla kiyasliyorm yani :)

S7 Edge Cihazımdan Tapatalk Kullanılarak Gönderildi

Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
Nokia 6 daki donanım gibi üst seviye ve orta seviye arasında donanımı göze hoş bir tasarımla sunarsa diğer marka amiral gemisi cihazlarını bayağı ezer diye düşünüyorum. Hem kaliteli tasarım hemde ucuz fiyat olur. Ucuz demem diğer amiral gemisi cihazların fiyatıyla kiyasliyorm yani :)

arada 50-60 dolar fark olsa işlemci-ram oranı korunsa birde ses ve görüntü sistemleri bundaki gibi üst düzey olsa diğer firmlarla yerleri süpürür
eh türkiye ye de bi kıyak geçer fiyat konusuda biraz daha insaflı olursa burada şampiyon orası kesin

• Beğen
Tepkiler: By_Casparov
By_Casparov

By_Casparov

Üye
arada 50-60 dolar fark olsa işlemci-ram oranı korunsa birde ses ve görüntü sistemleri bundaki gibi üst düzey olsa diğer firmlarla yerleri süpürür
eh türkiye ye de bi kıyak geçer fiyat konusuda biraz daha insaflı olursa burada şampiyon orası kesin
Zaten adamlar kasayı sağlam yapıyorlar. Buna birde suya toza dayanıklılık eklerlerse tasarım açısından tamam. Ses kalitesi olarak da tek rakibi htc olur zaten. Düşük seviyede cihazlarında bile adamlar minimum 2 hoparlör kullanıyorlardı zamanında. Yazılım açısından da samsung gibi fark yaratacak şeyler katmalari gerekecek orasını da onlar düşünsün.

Üst Alt