phasan
Üye
16 yıl ve sonr artık tüm akıllı telefonlar 4.5g destekliyor ama malesef bu hd sesli özelligi yok oda olsa guzel olurMalesef 4.5 Desteklese bile yinede bu özellik mevcut olmalı.
E2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
16 yıl ve sonr artık tüm akıllı telefonlar 4.5g destekliyor ama malesef bu hd sesli özelligi yok oda olsa guzel olurMalesef 4.5 Desteklese bile yinede bu özellik mevcut olmalı.
16 yıl ve sonr artık tüm akıllı telefonlar 4.5g destekliyor ama malesef bu hd sesli özelligi yok oda olsa guzel olur
E2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nokia iyi cihazlar çıkarır tabi Nokia 8 bakalım merak konusu tabi ifa yaklaşıyor bi taraftan
Samsunglar iyiSamsung 1.çıkar ,note 7de hataları olsa dahi bir zamanların yıllarca kendine has aynı işletim sistemi uygulamaları ve ekran yüzü aynı olan nokia gibi kendine bağlamış kullanıcıları....
Samsung number one
çok zengin olduğunda özel sipariş edersin,bir zamanlar iphone altın kaplamalı özel çıkartıyordu az sayıdaSamsunglar iyi
Ama benim istediğim telefon hala yok.
- 5.5 Oled ekran 2k veya 4k ekran
- usb 3.1
- 4, 6, 8gb ddr4
- batarya 5.000 mah
- Şebeke üzerinden görüntülü arama
- suya toza karşı dayanıklı
- Mhl veya DisplayPort, miracast
- Hafıza kartı desteği
- ufs 2.1 - 3.0 veya 3.1
Bakalım böyle özellikli telefon ne zaman çıkacak..
Sağlığımızı korumak için ankesörlü telefon kullanalım veya mektup yollayalım.
Yakında biriyle mesajlaşcağımızda dumanla haberleşelimyada güvercin yollayalım
![]()

bunlar var iken haberleşmenin kadir kıymeti vardı,merakla alo derdik ,şimdi ise isme bakıp istersek açıyoruz istemezsek duymadım der geçeriz,keşke iletişim araçları bu kadar ilerlemeseydiSağlığımızı korumak için ankesörlü telefon kullanalım veya mektup yollayalım.
Yakında biriyle mesajlaşcağımızda dumanla haberleşelimyada güvercin yollayalım
![]()
Fatihin fedaisi kara murat transfer edildi onun yerine...Samsunglar iyimiş listede yok![]()

Hayatın doğallığı kalmadıbunlar var iken haberleşmenin kadir kıymeti vardı,merakla alo derdik ,şimdi ise isme bakıp istersek açıyoruz istemezsek duymadım der geçeriz,keşke iletişim araçları bu kadar ilerlemeseydi

OnePlus Sahipleri üzülecek gibi duruyor.En Çok Radyasyon Yayan Akıllı Telefonlar Belli Oldu!!
Umarım listedeki bu 10 telefon'dan biri sizde yoktur,
1. OnePlus 5T 1,68w
2. Huawei Mate 9 1,64w
3. Nokia Lumia 630 1,51w
4. Huawei P9 Plus 1,48w
5. Huawei GX8 1,44w
6. Huawei P9 1,43w
7. Huawei Nova Plus 1,41w
8. OnePlus 5 1,39w
9. Huawei P9 Lite 1,38w
10. iPhone 7 1,38w
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Onu daha sonra düzeltcemAnket ile konu başlığı uyumsuz
IPhone fanları sevinebilir radyasyon değerlerinde de listeye girmişler.
[emoji3] [emoji3] [emoji3] [emoji3] [emoji3] [emoji3] [emoji3] [emoji3]
SM-N930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ya aslında ilerleyen teknoloji ile, hani görüntülü konuşurken, telefon titreyince görüntü bozuluyo..Telefon Fark Etmez diye bir şey söz konusu değil. Eğer Cihaz VoLTE ViLTE Destekliyorsa bu özelliği kullanarak yüksek kalitede Seslı ve Görüntülü Görüşme yapabilirsiniz
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
HD+ Kalitesinde Görüntülü Görüşme
ViLTE teknolojisi sayesinde 4.5G üzerinden HD+ kalitesinde görüntülü görüşmeler yapabilirsiniz.
Ya aslında ilerleyen teknoloji ile, hani görüntülü konuşurken, telefon titreyince görüntü bozuluyo..
Yeni nesil telefonlarda ön kameradaki bu sorunun gitmesi, görüntü kalitesi 1080 - 4k olması gerektiğini düşünüyorum. Zamanı geldi çıkması gereken bişey. Ve görüntü kalitesi ses kalitesi cidden değişikmesi gerek, kaliteli olması gerek..
Artık Göze zarar vermeyen,
Yansıma yapmayan,
Ve Mavi Işık Filtresi (Blue Light Filter) özelliği olan telefon sizce ne zaman çıkar ??
Ya aslında ilerleyen teknoloji ile, hani görüntülü konuşurken, telefon titreyince görüntü bozuluyo..
Yeni nesil telefonlarda ön kameradaki bu sorunun gitmesi, görüntü kalitesi 1080 - 4k olması gerektiğini düşünüyorum. Zamanı geldi çıkması gereken bişey. Ve görüntü kalitesi ses kalitesi cidden değişikmesi gerek, kaliteli olması gerek..
Artık Göze zarar vermeyen,
Yansıma yapmayan,
Ve Mavi Işık Filtresi (Blue Light Filter) özelliği olan telefon sizce ne zaman çıkar ??