Anket En iyi Akıllı Telefon markasını seçiyoruz ?

Sponsorlu Bağlantılar

En iyi Akıllı Telefon Markası sizce ??

• Kullanılan toplam oy
    116

MaxipmaN

Üye
harbi kötü mü pc :D
bi n550 alacak kadar para biriktirmek zor değil aslında
sıfırı yok galiba 4. nesil intele de para verilmez artık :D. csyi de deathmach için oynarım sadece go da olsa. diğer türlü bekle bekle uykum geliyor. :ehe

Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
sıfırı yok galiba 4. nesil intele de para verilmez artık :D. csyi de deathmach için oynarım sadece go da olsa. diğer türlü bekle bekle uykum geliyor. :ehe
550 eskidi biraz doğru bendeki 1.5 yaşında canavar gibi çalışıyor
çok iddialı değil mütevazi ama boşta değil
552 falan gayet iyi ama biraz tuzlu haliyle
her ne kadar fiyatı yüksek olsa da cidden iyi laptop tasarımı sayesinde hep yeni gibi duruyor performans desen malum az daha arttırsan gaming laptop :D
sahi sende ne var

MaxipmaN

Üye
550 eskidi biraz doğru bendeki 1.5 yaşında canavar gibi çalışıyor
çok iddialı değil mütevazi ama boşta değil
552 falan gayet iyi ama biraz tuzlu haliyle
her ne kadar fiyatı yüksek olsa da cidden iyi laptop tasarımı sayesinde hep yeni gibi duruyor performans desen malum az daha arttırsan gaming laptop :D
sahi sende ne var
Samsung var 2013te almistim. Windows 8 kurbani daemon tools kurulmuyor :(

Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
hmm samsung... sıkıntı ya yani kullanıcı sensin nasıldır sen daha iyi bilirsin de her ne kadar üst model olsa da samsung bi asus değil

MaxipmaN

Üye
hmm samsung... sıkıntı ya yani kullanıcı sensin nasıldır sen daha iyi bilirsin de her ne kadar üst model olsa da samsung bi asus değil
valla telefon konusu laptopa kaymasın da, asus işlemcisi 99 dereceye dayanan 2017 model gaming laptoplarını elden geçirerek işe başlayabilir.
samsung mu? sanırım üretim yapmıyor ama benimkinin daha macunu bile değişmedi :)

Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
valla telefon konusu laptopa kaymasın da, asus işlemcisi 99 dereceye dayanan 2017 model gaming laptoplarını elden geçirerek işe başlayabilir.
samsung mu? sanırım üretim yapmıyor ama benimkinin daha macunu bile değişmedi :)
aynen ya n 550 serisinin ısınmadan çalışması 551-552de bi nevi tarih oldu bazen durduk yerde ısınıyorlar
birde şu tasarımı eskiye döndürsünler aşırı oval köşeler çok ta şık değil

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Araştırmadım ama öyle ise kaldırayım ? Başka marka ekleyim mi ??
HP Elite X3 modeli piyasada olduğundan dolayı ve şu anki durumuyla piyasadaki en iyi Windows Phone sistemiyle çalışan telefon olması nedeniyle HP yi de eklemek gerekir diye düşünüyorum.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
birgün nokia yeniden lider olacak ama ne zaman bilinmez belki kıyamet zamanı :ehe :kop2:

Muhammed CR7

Muhammed CR7

Üye
    Konu Sahibi
birgün nokia yeniden lider olacak ama ne zaman bilinmez belki kıyamet zamanı :ehe :kop2:

Belli olmaz ama şimdi 1.Senesi Nokia 8 çok iyi. Önemli olan 2 yada 3. senesinde net olarak canavar gibi bi tel çıkarması gerek. Mesela Sony xperia serisinde düzgün olarak bitek Z5 premium var çok iyi.
HP Elite X3 modeli piyasada olduğundan dolayı ve şu anki durumuyla piyasadaki en iyi Windows Phone sistemiyle çalışan telefon olması nedeniyle HP yi de eklemek gerekir diye düşünüyorum.

HP ekli 2. Sırada ?

TheNightMare.

TheNightMare.

Üye
Fiyat performans Yazılım Canavarı;

:spr
:oke:

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Muhammed CR7
Muhammed CR7

Muhammed CR7

Üye
    Konu Sahibi
Fiyat performans Yazılım Canavarı;

:spr

iyi ama diğer üst markalara bakarsak gm alt seviyede. Ama fiyatı diğerlerine göre düşük. özellikleri fiyatı anca denk geliyo
600 ile 1000 lira arası falan..

• Beğen
Tepkiler: CaptainPrice. ve Kingmortall
R.BEDRAN

R.BEDRAN

Üye
S7 EDGE hediye aldım bataryası iyi dayanmıyor sadece yine de 100 üzerinden 100 veriyorum,bir zamanlar nokia kullanıcısıydım ki halen N8 kullanıyorum ama kullanıcılarını yarı yolda bıraktı,ben de samsungcu oldum,Samsung 1 numara ☺☺☺☺☺☺☺☺☺
S7 EDGE hediye aldım bataryası iyi dayanmıyor sadece yine de 100 üzerinden 100 veriyorum,bir zamanlar nokia kullanıcısıydım ki halen N8 kullanıyorum ama kullanıcılarını yarı yolda bıraktı,ben de samsungcu oldum,Samsung 1 numara ☺☺☺☺☺☺☺☺☺
SAMSUNG 1.ÇIKAR...

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye

SAMSUNG 1.ÇIKAR...
nerden aldın hediye olarak :D
şimdi kullanıcı açısından bakarsak nokia biraz kabahatli duruyor ama tüm suç ms ajanı elopun
biz kullandığımız cihazlarda destek sıkıntısı çektik nokiaya ne oldu adamlar az daha piyasadan siliniyordu
zamanında wpnin çuvallama ihtimalini düşünüp x serisini çıkarsalar da ms ellerini kollarını bağladı resmen

Kingmortall

Kingmortall

Üye

SAMSUNG 1.ÇIKAR...
bataryası iyi değilmi :D 3 gün bekleme süresi aldım yogun oynamama ragmen gunu çıkarıyor daha ne isteyim sana gelen hediye bozuktur kardeş

R.BEDRAN

R.BEDRAN

Üye
bataryası iyi değilmi :D 3 gün bekleme süresi aldım yogun oynamama ragmen gunu çıkarıyor daha ne isteyim sana gelen hediye bozuktur kardeş
bana hediye gelmedi ben aldım hediye olarak, yoğun wifi kullanılıyor,
nerden aldın hediye olarak :D
şimdi kullanıcı açısından bakarsak nokia biraz kabahatli duruyor ama tüm suç ms ajanı elopun
biz kullandığımız cihazlarda destek sıkıntısı çektik nokiaya ne oldu adamlar az daha piyasadan siliniyordu
zamanında wpnin çuvallama ihtimalini düşünüp x serisini çıkarsalar da ms ellerini kollarını bağladı resmen
samsungdan aldım,lumia ne olsa da para etmezdi bunu ilk telden itibaren anladım,düşünsene N8de android var Allaaaahhh piyasayı yer yutardı döneminde
bence yoğun wifi batarya düşmanı

Son düzenleme:
Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
bana hediye gelmedi ben aldım hediye olarak, yoğun wifi kullanılıyor,

samsungdan aldım,lumia ne olsa da para etmezdi bunu ilk telden itibaren anladım,düşünsene N8de android var Allaaaahhh piyasayı yer yutardı döneminde
bence yoğun wifi batarya düşmanı
benim 925te wifi pil ömrne etki etmiyor
facebook mesenger gibi uygulamaları kaldırmayı dene android cihazların canına okuyorlar diye biliyorum

Muhammed CR7

Muhammed CR7

Üye
    Konu Sahibi

SAMSUNG 1.ÇIKAR...

S8 çıksın baya bi iyi olur herelde

Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
Umarım Note 7'deki şansızlığı yine yaşamaz
yaşayacağını sanmam
ama onca test vb şeyden sonra telefonlar cidden pahalı olacaktır tl olarak değil dolar olarak pahalı :D
şu son görsellerdeki gibiyse ohooo kafanı kır telefonu kırma o derece olur servis bedeli

• Beğen
Tepkiler: R.BEDRAN
gokhanhakancan

gokhanhakancan

Üye
Stabilitesi,şarj süresi,kullanılabilirlik,yeterli düzeyde rakipler ile eşdeğer hızı ve özellikle kamera yönlerinden değerlendirme yapacak olursam;
1)LG G5 veya yeni çıkacak modeli
2)Iphone 6S Plus-7 Plus
3)Xiaomi özellikle Mi Mix 6GB Ram
Artık bence piyasada çin malı diye tabir edilen telefonlar da Huawei ve Xiaomi gibi markalar da kaliteli...Marka ya para vermeye karşıyım.Bahsettiğim tüm telefonları kullandım ve LG de karar kıldım tabi bu benim tercihim ve fikrimdir.Bir de telefonu ilk çıktığında almayacaksın[emoji106]

LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: iizzz ve Aybin.Kilic

Üst Alt