MaxipmaN
Üye
sıfırı yok galiba 4. nesil intele de para verilmez artıkharbi kötü mü pc
bi n550 alacak kadar para biriktirmek zor değil aslında
. csyi de deathmach için oynarım sadece go da olsa. diğer türlü bekle bekle uykum geliyor. 
sıfırı yok galiba 4. nesil intele de para verilmez artıkharbi kötü mü pc
bi n550 alacak kadar para biriktirmek zor değil aslında
. csyi de deathmach için oynarım sadece go da olsa. diğer türlü bekle bekle uykum geliyor. 
550 eskidi biraz doğru bendeki 1.5 yaşında canavar gibi çalışıyorsıfırı yok galiba 4. nesil intele de para verilmez artık. csyi de deathmach için oynarım sadece go da olsa. diğer türlü bekle bekle uykum geliyor.
![]()

Samsung var 2013te almistim. Windows 8 kurbani daemon tools kurulmuyor550 eskidi biraz doğru bendeki 1.5 yaşında canavar gibi çalışıyor
çok iddialı değil mütevazi ama boşta değil
552 falan gayet iyi ama biraz tuzlu haliyle
her ne kadar fiyatı yüksek olsa da cidden iyi laptop tasarımı sayesinde hep yeni gibi duruyor performans desen malum az daha arttırsan gaming laptop
sahi sende ne var

valla telefon konusu laptopa kaymasın da, asus işlemcisi 99 dereceye dayanan 2017 model gaming laptoplarını elden geçirerek işe başlayabilir.hmm samsung... sıkıntı ya yani kullanıcı sensin nasıldır sen daha iyi bilirsin de her ne kadar üst model olsa da samsung bi asus değil

aynen ya n 550 serisinin ısınmadan çalışması 551-552de bi nevi tarih oldu bazen durduk yerde ısınıyorlarvalla telefon konusu laptopa kaymasın da, asus işlemcisi 99 dereceye dayanan 2017 model gaming laptoplarını elden geçirerek işe başlayabilir.
samsung mu? sanırım üretim yapmıyor ama benimkinin daha macunu bile değişmedi![]()
HP Elite X3 modeli piyasada olduğundan dolayı ve şu anki durumuyla piyasadaki en iyi Windows Phone sistemiyle çalışan telefon olması nedeniyle HP yi de eklemek gerekir diye düşünüyorum.Araştırmadım ama öyle ise kaldırayım ? Başka marka ekleyim mi ??
birgün nokia yeniden lider olacak ama ne zaman bilinmez belki kıyamet zamanı![]()
![]()
HP Elite X3 modeli piyasada olduğundan dolayı ve şu anki durumuyla piyasadaki en iyi Windows Phone sistemiyle çalışan telefon olması nedeniyle HP yi de eklemek gerekir diye düşünüyorum.
Fiyat performans Yazılım Canavarı;
SAMSUNG 1.ÇIKAR...S7 EDGE hediye aldım bataryası iyi dayanmıyor sadece yine de 100 üzerinden 100 veriyorum,bir zamanlar nokia kullanıcısıydım ki halen N8 kullanıyorum ama kullanıcılarını yarı yolda bıraktı,ben de samsungcu oldum,Samsung 1 numara ☺☺☺☺☺☺☺☺☺
nerden aldın hediye olarakS7 EDGE hediye aldım bataryası iyi dayanmıyor sadece yine de 100 üzerinden 100 veriyorum,bir zamanlar nokia kullanıcısıydım ki halen N8 kullanıyorum ama kullanıcılarını yarı yolda bıraktı,ben de samsungcu oldum,Samsung 1 numara ☺☺☺☺☺☺☺☺☺
SAMSUNG 1.ÇIKAR...

bataryası iyi değilmiS7 EDGE hediye aldım bataryası iyi dayanmıyor sadece yine de 100 üzerinden 100 veriyorum,bir zamanlar nokia kullanıcısıydım ki halen N8 kullanıyorum ama kullanıcılarını yarı yolda bıraktı,ben de samsungcu oldum,Samsung 1 numara ☺☺☺☺☺☺☺☺☺
SAMSUNG 1.ÇIKAR...
3 gün bekleme süresi aldım yogun oynamama ragmen gunu çıkarıyor daha ne isteyim sana gelen hediye bozuktur kardeşbana hediye gelmedi ben aldım hediye olarak, yoğun wifi kullanılıyor,bataryası iyi değilmi3 gün bekleme süresi aldım yogun oynamama ragmen gunu çıkarıyor daha ne isteyim sana gelen hediye bozuktur kardeş
samsungdan aldım,lumia ne olsa da para etmezdi bunu ilk telden itibaren anladım,düşünsene N8de android var Allaaaahhh piyasayı yer yutardı dönemindenerden aldın hediye olarak
şimdi kullanıcı açısından bakarsak nokia biraz kabahatli duruyor ama tüm suç ms ajanı elopun
biz kullandığımız cihazlarda destek sıkıntısı çektik nokiaya ne oldu adamlar az daha piyasadan siliniyordu
zamanında wpnin çuvallama ihtimalini düşünüp x serisini çıkarsalar da ms ellerini kollarını bağladı resmen
benim 925te wifi pil ömrne etki etmiyorbana hediye gelmedi ben aldım hediye olarak, yoğun wifi kullanılıyor,
samsungdan aldım,lumia ne olsa da para etmezdi bunu ilk telden itibaren anladım,düşünsene N8de android var Allaaaahhh piyasayı yer yutardı döneminde
bence yoğun wifi batarya düşmanı
S7 EDGE hediye aldım bataryası iyi dayanmıyor sadece yine de 100 üzerinden 100 veriyorum,bir zamanlar nokia kullanıcısıydım ki halen N8 kullanıyorum ama kullanıcılarını yarı yolda bıraktı,ben de samsungcu oldum,Samsung 1 numara ☺☺☺☺☺☺☺☺☺
SAMSUNG 1.ÇIKAR...
Umarım Note 7'deki şansızlığı yine yaşamazS8 çıksın baya bi iyi olur herelde
yaşayacağını sanmamUmarım Note 7'deki şansızlığı yine yaşamaz