yaşayacağını sanmam
ama onca test vb şeyden sonra telefonlar cidden pahalı olacaktır tl olarak değil dolar olarak pahalı
şu son görsellerdeki gibiyse ohooo kafanı kır telefonu kırma o derece olur servis bedeli

Hayır o hep duruyodu zaten. farketmemiş olabilirsin.@Muhammed CR7
HP ekli 2. Sırada ?
Acaba, biz yazdıktan sonra eklenmiş olabilir mi? : ) )
yaşayacağını sanmam
ama onca test vb şeyden sonra telefonlar cidden pahalı olacaktır tl olarak değil dolar olarak pahalı
şu son görsellerdeki gibiyse ohooo kafanı kır telefonu kırma o derece olur servis bedeli

birgün nokia yeniden lider olacak ama ne zaman bilinmez belki kıyamet zamanı![]()
![]()

iyi fikirLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızkulanmaktayım ve çok memnunumeyerki imkanım olursa
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızalmayı düşünüyorum.![]()

İphone
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İphone
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Iphone artık eskisi gibi güvenli değil..
Niye ne oldu iphone piyasadan kaldırılsa samsung kullanırdım.
Fiyat Performans Yazılım;
''General Mobile''
![]()
İnternetten araştırabilirsin..
Konudaki resimdeki yazılara bakabilirsin
1) Haber - MAC ve iOS İşletim Sistemine Virüs Bulaşır Mı ??
2)Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İnternetten araştır..
Aynen öyle ama Şuan için Samsung u tercih ederim. Ve samsunglarda kendiliğinden 3G Görüntülü arama özelliği var...
Şimdi yeni yeni Nokia androidli telefon çıkarıyo onlarda iyi duruma gelir..
Tercihim, Nokia ve Samsung...
Artık samsung tel dısında 3g gorusme yok patent samsung daiyi fikir![]()
![]()
Ama bana sorarsan telefon iyi süper. Ama Samsung gibi kendisinden 3G Görüntülü konuşma yok. Olsaydı bende alırdım![]()
steve jobs öldü iphone bitti artıkIphone artık eskisi gibi güvenli değil..
Olmasa da önemli değil kaç kişi 3G Görüntülü konuşma kullaniyor. Ayrıca.Artik 4.5G teknolojisi üzerinden VolTE VilTE özelliği mevcut.Artık samsung tel dısında 3g gorusme yok patent samsung da
E2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
zamanla onlar daha cok telefon desteklemeye başlayacak ama suan üst seviye telefonlar destekliyorOlmasa da önemli değil kaç kişi 3G Görüntülü konuşma kullaniyor. Ayrıca.Artik 4.5G teknolojisi üzerinden VolTE VilTE özelliği mevcut.
Geçen seneden İtaberen çıkan çoğu Cihazlarda bu özellik mevcut. Örnek vermek gerekirse GM 5 Plus da Mevcut.zamanla onlar daha cok telefon desteklemeye başlayacak ama suan üst seviye telefonlar destekliyor
E2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Zaten onlar fıyat uygun olsada ust seviye olarak cıktıgı için öyle oluyor hem hd gorusme olsa bile telefonlarda gsm desteklemesi lazımGeçen seneden İtaberen çıkan çoğu Cihazlarda bu özellik mevcut. Örnek vermek gerekirse GM 5 Plus da Mevcut.