Anket En Güzel Windows Phone Başlat Ekranı Final Oylaması

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce En güzel tasarım hangisi

• 1-Nolu Aday

Kullanılan: 46 26.7%
  • 2-Nolu Aday

Kullanılan: 12 7.0%
  • 3-Nolu Aday

Kullanılan: 45 26.2%
  • 4-Nolu Aday

Kullanılan: 17 9.9%
  • 5-Nolu Aday

Kullanılan: 36 20.9%
  • 6-Nolu Aday

Kullanılan: 10 5.8%
  • 7-Nolu Aday

Kullanılan: 8 4.7%
  • 8-Nolu Aday

Kullanılan: 11 6.4%
  • 9-Nolu Aday

Kullanılan: 12 7.0%
  • 10-Nolu Aday

Kullanılan: 50 29.1%

• Kullanılan toplam oy
    172
  • Anket kapatılmış .

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
Maxicep uygulamadan hızlı resimden girip baktığımızda görünen oy sayısı ile masa üstünden baktığımızda 2-3 oy farklı görünüyor neden acaba

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
3 numara önde

sekajmer

sekajmer

Üye
3 numara ölümüne kapışır :box:yuru

sekajmer

sekajmer

Üye
biraz rahat ol ne bu stres ölümüne kapışacak kadar Bi durum olmasa gerek

ben işin espirisindeyim :) yarışmada olsa heyecan yaşamak istiyorum ne zamam yarışmaya katılsam hep böyle yaparım :D ( maxicepte katıldığım ilk yarışma ) . :D

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
ben işin espirisindeyim :) yarışmada olsa heyecan yaşamak istiyorum ne zamam yarışmaya katılsam hep böyle yaparım :D ( maxicepte katıldığım ilk yarışma ) . :D

tabiiki heyecanı yaşamak güzel ancak sonuçta katılımcı arkadaşlar gereğini yapıyorlar bizede beklemek ve onlara teşekkür etmek düşüyor umarım anladınız beni

sekajmer

sekajmer

Üye
tabiiki heyecanı yaşamak güzel ancak sonuçta katılımcı arkadaşlar gereğini yapıyorlar bizede beklemek ve onlara teşekkür etmek düşüyor umarım anladınız beni

anladım kısaca susmalıyım :D yaşıma verin lütfen :)

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
anladım kısaca susmalıyım :D yaşıma verin lütfen :)

estağfurullah olur mu öyle şey tabi ki yorum yapacağız sonuçta maxicep ailesinin bir üyesi kazanacak bu arada çalışmanız gerçekten güzel olmuş tebrik ederim bu sayede bir çok arkadaş kullandığınız uygulamayı öğrendi ve bilgilendi

man20

man20

Üye
nerde bu fenerliler bu kadar az olmamalıydı.

• Beğen
Tepkiler: cesurpolis61
sekajmer

sekajmer

Üye
estağfurullah olur mu öyle şey tabi ki yorum yapacağız sonuçta maxicep ailesinin bir üyesi kazanacak bu arada çalışmanız gerçekten güzel olmuş tebrik ederim bu sayede bir çok arkadaş kullandığınız uygulamayı öğrendi ve bilgilendi

teşekkür ederim.
buradaki en basit ve en harika fikir sizinki gördüğümde çok şaşırdım sizin tasarımınızı

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
teşekkür ederim.
buradaki en basit ve en harika fikir sizinki gördüğümde çok şaşırdım sizin tasarımınızı

benimde ilk yarışmam ve son gün fark ettim genelde de böyle kullanıyorum zaten biraz düzenleme yaparak görsel bir hal oldu

sekajmer

sekajmer

Üye
benimde ilk yarışmam ve son gün fark ettim genelde de böyle kullanıyorum zaten biraz düzenleme yaparak görsel bir hal oldu

bence harika :) ama ben canlı tile severim :)

Rainesto

Rainesto

Üye
hepsi birbirinden güzel ama 5. aday daha hoşuma gitti

marslin

marslin

Üye
karahan benim okulda arkadaşa sorarak verdiğim oyla öne geçtin :D arkadaşıma dua etmelisin :bleh::D ama gerçekten güzel ellerine sağlık dostum :spr

sekajmer

sekajmer

Üye
karahan benim okulda arkadaşa sorarak verdiğim oyla öne geçtin :D arkadaşıma dua etmelisin :bleh::D ama gerçekten güzel ellerine sağlık dostum :spr
eyvallah kardeşim benim :) çok teşekkür ederim

• Beğen
Tepkiler: marslin
İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
1 ve 3 eşit :perde:

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye

yakında dinleme kayıtları düşer. bakalım tapelerde kim kimi arayıp oy istemiş görürüz :D

sekajmer

sekajmer

Üye
yakında dinleme kayıtları düşer. bakalım tapelerde kim kimi arayıp oy istemiş görürüz :D
:D :Dya bende bir şey var yada Youtube Windows Phone ile ilgili her şeye karşı.
Video çok uzun dedi alt tarafı 25 dakika

Üst Alt