Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
AnketEn Güzel Windows Phone Başlat Ekranı Final Oylaması
Tamam cevabınızı bekliyorum. Ayrıca şarjı da daha iyi. Bu arada ben hiç sormadım ama sizin telefonun durumu nasıl? Neyse konuyu mahvetmeyelim isterseniz özelden devam edelim.
kahraman333333
Üye
Şunu Bi resimle anlatsanız ben indirdim fakat bişey anlamadım
samimi olarak canınız sağ olsun.. oysa ben bir fenerli olarak Galatasaray'ın Türkiye klasmanında yaptığı maçlarda kaybettiği her puan için sevinirken, Avrupa klasmanında aldığı her puandan ülkem adına sevinç ve gurur duyuyorum... sizin veya oy kullanacak arkadaşların olaya bu açıdan bakılmasını isterdim yada isterim.. inanın ben işi duygusal olarak değil de kombinasyon ve uyum açısından gördüm beğendiğiniz içinde teşekkür ederim. Amaç birliktelik..
suyunsesi
Üye
Hangi takımı tuttuğumun bir önemi olmadığı için bunu belirtmeyeceğim. Sadece Sarı Lacivert kombinasyonlu olan hakikaten orjinal bir fikir. Uyum olarakta çok güzel durmuş. Oy hakkım yok sadece yorum yapmak istedim
Hangi takımı tuttuğumun bir önemi olmadığı için bunu belirtmeyeceğim. Sadece Sarı Lacivert kombinasyonlu olan hakikaten orjinal bir fikir. Uyum olarakta çok güzel durmuş. Oy hakkım yok sadece yorum yapmak istedim