Anket En Güzel Windows Phone Başlat Ekranı Final Oylaması

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce En güzel tasarım hangisi

• 1-Nolu Aday

Kullanılan: 46 26.7%
  • 2-Nolu Aday

Kullanılan: 12 7.0%
  • 3-Nolu Aday

Kullanılan: 45 26.2%
  • 4-Nolu Aday

Kullanılan: 17 9.9%
  • 5-Nolu Aday

Kullanılan: 36 20.9%
  • 6-Nolu Aday

Kullanılan: 10 5.8%
  • 7-Nolu Aday

Kullanılan: 8 4.7%
  • 8-Nolu Aday

Kullanılan: 11 6.4%
  • 9-Nolu Aday

Kullanılan: 12 7.0%
  • 10-Nolu Aday

Kullanılan: 50 29.1%

• Kullanılan toplam oy
    172
  • Anket kapatılmış .

sekajmer

sekajmer

Üye
Sarı ama cidden kabul ediyosanız istediğiniz renk arka kapak alabilirim :D

Skinery themes isimli uygulamayla

4.7 inç. Benim için iyi olur ya ama kamera 5 mp . 512 mb ram sorun değil zaten oyun oynamam. Düşüneyim bir

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

HeroMR

HeroMR

Üye
4.7 inç. Benim için iyi olur ya ama kamera 5 mp . 512 mb ram sorun değil zaten oyun oynamam. Düşüneyim bir

Tamam cevabınızı bekliyorum. Ayrıca şarjı da daha iyi. Bu arada ben hiç sormadım ama sizin telefonun durumu nasıl? Neyse konuyu mahvetmeyelim isterseniz özelden devam edelim.

kahraman333333

kahraman333333

Üye
sekajmer

sekajmer

Üye
Yarın skinery themes ile tema yapmayı videolu şekilde anlatacağım. Beklemede kalın

• Beğen
Tepkiler: Heimdalll
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bu arada yarışma sürerken, listede olmayan Windows Phone Lovers'dan bir atak geldi :kop2:

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic, PureFood, sekajmer ve 2 diğerleri
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
Bu arada yarışma sürerken, listede olmayan Windows Phone Lovers'dan bir atak geldi :kop2:

şimdi buna bakarak ince bir fikir geldi mesela oyunların olduğu bölüm içerisindeki oyun simgeleri, aynı ekranda sağa sola kaydırabilsek çok hoş olurdu

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Hepinize başarılar diliyorum ama ilk baştaki yarışmacının mantığı güzel ama koyu Galatasaray'lı olduğum için oy vermedim :)

• Beğen
Tepkiler: Makale_Helvetia
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
Hepinize başarılar diliyorum ama ilk baştaki yarışmacının mantığı güzel ama koyu Galatasaray'lı olduğum için oy vermedim :)
samimi olarak canınız sağ olsun.. oysa ben bir fenerli olarak Galatasaray'ın Türkiye klasmanında yaptığı maçlarda kaybettiği her puan için sevinirken, Avrupa klasmanında aldığı her puandan ülkem adına sevinç ve gurur duyuyorum... sizin veya oy kullanacak arkadaşların olaya bu açıdan bakılmasını isterdim yada isterim.. inanın ben işi duygusal olarak değil de kombinasyon ve uyum açısından gördüm beğendiğiniz içinde teşekkür ederim. Amaç birliktelik..:turkiye:

• Beğen
Tepkiler: Heimdalll, suyunsesi, Makale_Helvetia ve 1 kişi daha
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Hangi takımı tuttuğumun bir önemi olmadığı için bunu belirtmeyeceğim. Sadece Sarı Lacivert kombinasyonlu olan hakikaten orjinal bir fikir. Uyum olarakta çok güzel durmuş. Oy hakkım yok sadece yorum yapmak istedim ;)

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
Hangi takımı tuttuğumun bir önemi olmadığı için bunu belirtmeyeceğim. Sadece Sarı Lacivert kombinasyonlu olan hakikaten orjinal bir fikir. Uyum olarakta çok güzel durmuş. Oy hakkım yok sadece yorum yapmak istedim ;)

düşünceleriniz için teşekkür ederim.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Uu, yanlış fotoğrafım konulmuş. Her neyse, öylesine katılıvermiştim zaten. Ama bayağı Bi oy almam şaşırtıcı. :blush:

Son düzenleme:
sekajmer

sekajmer

Üye
Uu, beyni yanlış fotoğrafım konulmuş. Her neyse, öylesine katılıvermiştim zaten. Ama bayağı Bi oy almam şaşırtıcı. :blush:

kaç numarasın ?

Üst Alt