Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
AnketEn Güzel Windows Phone Başlat Ekranı Final Oylaması
bende youtube a girmiyo pc sen haline şükret ama telefon giriyo sıkıntı yok
sekajmer
Üye
Arkadaşlar size bir iyi birde kötü haberim var dün gece video yüklemeyi başlatım yatmıştım sabah hata vermişti, vermiş ama yüklemiş sadece ayar değiştirmem gerekiyormuş. 2 kez yükledim . kısaca sabahtan akşama kadar boşuna bekledik
Arkadaşlar size bir iyi birde kötü haberim var dün gece video yüklemeyi başlatım yatmıştım sabah hata vermişti, vermiş ama yüklemiş sadece ayar değiştirmem gerekiyormuş. 2 kez yükledim . kısaca sabahtan akşama kadar boşuna bekledik
eyvallah, çok saol biraz kekelemişim ama ilk deneyimlerden sayılır.
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
İhtiyar007
Üye
Konu dağılmasın
Reşwan
Emekli Yönetici
Gereksiz muhabbete girmeyelim arkadaşlar.
sekajmer
Üye
10 nolu aday 3 noluyu 1 nolu aday alayını ezer
İhtiyar007
Üye
1 önde
meg1ddo
Üye
1 ve 5 numarayı beğendim, 1 i yaratıcılığı için 5 i ise estetik farklı bir tasarıma sahip olduğu için sevdim, yanlış anlamasın arkadaşlar ama 3 ve 10 numaranın pek bi ahım şahım tarafı yok bence, nasıl oy aldı bu kadar şaşırdım doğrusu ama tabi zevkler farklı herkesin, ona karışamayız 5 numaraya yazık olacak.bi de kimse beyaz zemin kullanmamış, acaba nasıl olurdu beyaz zeminde aynı ekranlar.
1 ve 5 numarayı beğendim, 1 i yaratıcılığı için 5 i ise estetik farklı bir tasarıma sahip olduğu için sevdim, yanlış anlamasın arkadaşlar ama 3 ve 10 numaranın pek bi ahım şahım tarafı yok bence, nasıl oy aldı bu kadar şaşırdım doğrusu ama tabi zevkler farklı herkesin, ona karışamayız 5 numaraya yazık olacak.bi de kimse beyaz zemin kullanmamış, acaba nasıl olurdu beyaz zeminde aynı ekranlar.
yani ekranin guzel kotudur anlaminda degil ama bir alex degil yani en guzeli 5 bence ama 1 de yaratici olmus yani guzel olmasina degil de yaraticiligina puan verilir
yani ekranin guzel kotudur anlaminda degil ama bir alex degil yani en guzeli 5 bence ama 1 de yaratici olmus yani guzel olmasina degil de yaraticiligina puan verilir
5 numara bence en güzeli fakat kullanım açısından iyi değil insanlar istiyor ki her şey elimin altında olsun. 1 numara fanatik, yaratıcı ve her şey elinin altında
meg1ddo
Üye
zaten yarisma da en estetik ekrani seciyor, kullanima bakmiyor o yuzden favorim 5