Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Maxicep Galaxy S3 Mini Hediyeli Yarışma Oylama Konusu
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
canali1
Üye
admin benim video m niye açılmıyor ?
x-scarface
Üye
Videonuz müyap tarafından engelli sadece youtubeden açar.
Erol abi bana eklediğin eklenti çalışmıyor bir bakarmısın müsait olunca.
adigetmf
Üye
Oylama ne zaman sona eriyor? Yani ilk 5 ne zaman açıklanıcak?
gördüm aynı ben ama benim sakal bıyık o kadar gür deil daha seyrek ve ince çok güzel olmuş kardeşim walla ne yalan sölim senin adı hatırlamıyom muhabbetimiz oldumuydu senlen yoksa sadece paylaşımlarımdanmı biliyon beni?
yok kardeşim muhabetimiz olmadı hiç.paylaşımlarda en çok ismini gördüğüm en faydalı gördüğüm 3 kişiyi yaptım aslında bi kişi daha vardı asigsasi de vardı onu unutmuştum
yok kardeşim muhabetimiz olmadı hiç.paylaşımlarda en çok ismini gördüğüm en faydalı gördüğüm 3 kişiyi yaptım aslında bi kişi daha vardı asigsasi de vardı onu unutmuştum
siz katılırken katılma konusundaki uyarıları okumamışsınız heralde.
Katılım süresinin sonuna gelindiğinde tarafımca oylama konusu açılacak, yarışmacıların içerikleri bu konu altında 5 gün boyunca sergilenecek ve oylamaya tabi tutulacaktır.
Oğuzhan
Üye
Cogu icerigi inceledim gercekten cok guzel seyler var videolari izlerken, resimlere bakarken yazilari okurken cok eglendim acikcasi cok guzel isler cikmis ortaya ben oyumu verdim tum arkadaslara basarilar
Cogu icerigi inceledim gercekten cok guzel seyler var videolari izlerken, resimlere bakarken yazilari okurken cok eglendim acikcasi cok guzel isler cikmis ortaya ben oyumu verdim tum arkadaslara basarilar
siz katılırken katılma konusundaki uyarıları okumamışsınız heralde.
Katılım süresinin sonuna gelindiğinde tarafımca oylama konusu açılacak, yarışmacıların içerikleri bu konu altında 5 gün boyunca sergilenecek ve oylamaya tabi tutulacaktır.