En Güzel Masaüstü Yarışması [Kazanan]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
esokmen

esokmen

Üye
HElal olsun

• Beğen
Tepkiler: najanaja

burakkk97

Üye
tebrikler Nameless abi :)

• Beğen
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
    Konu Sahibi
Ödül Melih'indir :)

• Beğen
hidayet02

hidayet02

Üye
Tebrikler Kardeşim:)

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
çoğu rainmeter programı ile yapılıyor da araç çubuğuda herhalde rainmeter

çoğu rainmeter deil :) o kırmızılılar falan windows sidebar gadget ı bi yerden tema bulmuştum duwarkağıdı da dahil çoğu içinden çıktı :)

- - - Eklendi - - -

Bana göre bi sakıncası yok eğer melih arkadaşımızında itirazı yoksa ödül onundur :)

- - - Eklendi - - -

melihe ödülle ilgili bilgi verdim. Bu kibar teklife hayır demeyeceğini umuyorum :)

- - - Eklendi - - -

bu arada yeni yarışmamız yolda ;)
ilgilendiğin için teşekkürler kardeşim. yeni yarışma derken yine masaüstümü :) tekrar katılmamızda sakınca yoktur heralde :)

- - - Eklendi - - -

Madem öyle istedin bana da saygı duyup kabul etmek gerekir . Teşekkürler :)
önemli deil kardeşim :)

- - - Eklendi - - -

tebrikler Nameless abi :)

teşekkürler kardeş :)

- - - Eklendi - - -

Tebrikler Kardeşim:)

teşekkür ederim kardeşim.

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
    Konu Sahibi
Hayır masaüstü değil, olamazda!. :) Yarışma kurallarında da belirtildiği üzere aynı yarışma bir öncekinin oylama bitiş tarihinden itibaren en az bir ay sonra düzenlenebiliyor. Sonuç-Kazanan konularının açık kalma süreleri de zaten maksimum oylama konusunun bitiş tarihinden en az bir ay sonra açılabilecek tekrarına kadardır. Tabiki aradaki tarihlerde kapatma kararı minoo'ya aittir :)
Şimdiki farklı. Bu en son 1 sene önce düzenlenmiş toz tutmuş artık :) Üflemek lazım dedim :D
Kategori apayrı isteyen herkes katılabilir :)

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
Hayır masaüstü değil, olamazda!. :) Yarışma kurallarında da belirtildiği üzere aynı yarışma bir öncekinin oylama bitiş tarihinden itibaren en az bir ay sonra düzenlenebiliyor. Sonuç-Kazanan konularının açık kalma süreleri de zaten maksimum oylama konusunun bitiş tarihinden en az bir ay sonra açılabilecek tekrarına kadardır. Tabiki aradaki tarihlerde kapatma kararı minoo'ya aittir :)
Şimdiki farklı. Bu en son 1 sene önce düzenlenmiş toz tutmuş artık :) Üflemek lazım dedim :D
Kategori apayrı isteyen herkes katılabilir :)

merak ettim katagoriyi :) bekleyelim bakalım

ismail

ismail

Üye
tebrik ederim hocam ama zaten belliydi :D

• Beğen
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
    Konu Sahibi
Masaüstümü seninki gibi yapmayı düşünüyorum :)

- - - Eklendi - - -

Ben görmüştüm onu oy verirken büyütüp baktım :ehe
Çok güzel çalışma gerçekten. Kıskandım :D Tebrik ederim.
Hiç çaktırmadın :D bende çok titiz ve dikkatliyim diye hava yapiyim dedim :ehe

- - - Eklendi - - -

bu arada o çöplük hata deil çöplük dolu olduğu için yerde kağıt, ikon öle yapcak bişi yok yani :)
Seni pasanaklı seni güzelim sinema salonunu çöp eve çevirecen ha

- - - Eklendi - - -

Bi hizmetçi tut arada o çöp kovasını boşaltsın:kop:

• Beğen
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Masaüstü değil resmen oda :kıskıs: Yani süper tebrikler :alkis

• Beğen
CABBAR

CABBAR

Üye
Sonuç belliydi zaten :) Tebrikler abi

• Beğen
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Hatırladım bu resmi sanırım ev ekranları konusunda paylaşmıştın masaüstü yarışmasına katılsan 1. olurum falan demiştin ya da birisi katılsan 1. olursun demişti öyle bir muhabbet dönmüştü hatırlıyorum yarışmaya katılmışsın kazanmışsın tebrikler dostum:)

• Beğen
Tepkiler: najanaja ve Cezzbedici3
najanaja

najanaja

Üye
Hatırladım bu resmi sanırım ev ekranları konusunda paylaşmıştın masaüstü yarışmasına katılsan 1. olurum falan demiştin ya da birisi katılsan 1. olursun demişti öyle bir muhabbet dönmüştü hatırlıyorum yarışmaya katılmışsın kazanmışsın tebrikler dostum:)

evet belle ew ekranlarında dayanamayıp paylaşmıştım bunda pek farkedilmesede 1-2 küçük deişiklik yapmıştım widgetlerde. 1. olursun dien başkalarıydı ben deil :) Teşekkür ederim kardeşim. bida olsun yine katılırım :)

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

evet belle ew ekranlarında dayanamayıp paylaşmıştım bunda pek farkedilmesede 1-2 küçük deişiklik yapmıştım widgetlerde. 1. olursun dien başkalarıydı ben deil :) Teşekkür ederim kardeşim. bida olsun yine katılırım :)
evet hatırlıyorum öyle bir muhabbet olmuştu kim demişse doğru demiş görsellik senin işin zaten hep duvar kağıdı temalar falan :)

• Beğen
tarxhn

tarxhn

Üye
tebrikler

• Beğen
R.A.M

R.A.M

Üye
gerçekten güzel olmuş abi :alkis

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt