çoğu rainmeter programı ile yapılıyor da araç çubuğuda herhalde rainmeter
o kırmızılılar falan windows sidebar gadget ı bi yerden tema bulmuştum duwarkağıdı da dahil çoğu içinden çıktı 
ilgilendiğin için teşekkürler kardeşim. yeni yarışma derken yine masaüstümü
Bana göre bi sakıncası yok eğer melih arkadaşımızında itirazı yoksa ödül onundur
- - - Eklendi - - -
melihe ödülle ilgili bilgi verdim. Bu kibar teklife hayır demeyeceğini umuyorum
- - - Eklendi - - -
bu arada yeni yarışmamız yolda![]()
tekrar katılmamızda sakınca yoktur heralde 
önemli deil kardeşim
Madem öyle istedin bana da saygı duyup kabul etmek gerekir . Teşekkürler![]()

tebrikler Nameless abi![]()

Tebrikler Kardeşim![]()
Yarışma kurallarında da belirtildiği üzere aynı yarışma bir öncekinin oylama bitiş tarihinden itibaren en az bir ay sonra düzenlenebiliyor. Sonuç-Kazanan konularının açık kalma süreleri de zaten maksimum oylama konusunun bitiş tarihinden en az bir ay sonra açılabilecek tekrarına kadardır. Tabiki aradaki tarihlerde kapatma kararı minoo'ya aittir 
Üflemek lazım dedim 

merak ettim katagoriyiHayır masaüstü değil, olamazda!.Yarışma kurallarında da belirtildiği üzere aynı yarışma bir öncekinin oylama bitiş tarihinden itibaren en az bir ay sonra düzenlenebiliyor. Sonuç-Kazanan konularının açık kalma süreleri de zaten maksimum oylama konusunun bitiş tarihinden en az bir ay sonra açılabilecek tekrarına kadardır. Tabiki aradaki tarihlerde kapatma kararı minoo'ya aittir
Şimdiki farklı. Bu en son 1 sene önce düzenlenmiş toz tutmuş artıkÜflemek lazım dedim
Kategori apayrı isteyen herkes katılabilir
bekleyelim bakalımtebrik ederim hocam ama zaten belliydi![]()

Hiç çaktırmadın
Ben görmüştüm onu oy verirken büyütüp baktım![]()
Çok güzel çalışma gerçekten. KıskandımTebrik ederim.
bende çok titiz ve dikkatliyim diye hava yapiyim dedim 
Seni pasanaklı seni güzelim sinema salonunu çöp eve çevirecen habu arada o çöplük hata deil çöplük dolu olduğu için yerde kağıt, ikon öle yapcak bişi yok yani![]()

Masaüstü değil resmen odaYani süper tebrikler
![]()

Sonuç belliydi zatenTebrikler abi
Hatırladım bu resmi sanırım ev ekranları konusunda paylaşmıştın masaüstü yarışmasına katılsan 1. olurum falan demiştin ya da birisi katılsan 1. olursun demişti öyle bir muhabbet dönmüştü hatırlıyorum yarışmaya katılmışsın kazanmışsın tebrikler dostum![]()
Teşekkür ederim kardeşim. bida olsun yine katılırım 
evet hatırlıyorum öyle bir muhabbet olmuştu kim demişse doğru demiş görsellik senin işin zaten hep duvar kağıdı temalar falan
evet belle ew ekranlarında dayanamayıp paylaşmıştım bunda pek farkedilmesede 1-2 küçük deişiklik yapmıştım widgetlerde. 1. olursun dien başkalarıydı ben deilTeşekkür ederim kardeşim. bida olsun yine katılırım
![]()

tebrikler