tatlım, buralarda olsa ne olur olmasa ne olur? hem ben daha önce hiç forumda görmedim alparslan46'yı. yani elveda denecek bişi yok ortada ve nesime'de aynen katılıyorum.Arkadasım adam sadece artık buralarda olmadığını belirtmek istemiş. Ne nokia yı kötülemiş ne de başka birşey yapmış.
tatlım kötü bişi demio ama böle konular açılmasını istemiyoruz. symbian'ı bırakıyorsa bıraksın yani bunu biz bilince ne oluyor?Ben aktif bir kullanıcı dediğimi hatırlamıyorum. Düzgün bir sekilde artık aranızda değilim demiş. Nokia ya hakaret içeren bir mesajını gösterebilir misiniz bu konuda yazdığı?
aynen!Gayet anlayışlı bir şekilde buradan gittiğin söylemiş. Senin bilmen birşeyi değiştirmeyebilir. Neyse büyütülecek birşey yok.
haklısın tatlım ama bu adamı daha önce forumda hiç görmedik. hangi arkadaşına elveda dio? toplam mesaj sayısına bakarsan ne demek istediğimi anlarsın.bence konu açıp gitmek istemesini söylemesi normal çünkü burası sıcak kanlı aile denilecek bi ortam insan sevdiklerine elveda der nokia yı sevmesede buradaki arkadaşlık dostluk daha öne çıkıyor bunlar benim görüşlerim
haklısın tatlım ama bu adamı daha önce forumda hiç görmedik. hangi arkadaşına elveda dio? toplam mesaj sayısına bakarsan ne demek istediğimi anlarsın.
kotan çok sanırım. çünkü mobilde bile maxicep'e masaüstü modda giriosun. (çevrimiçi görünüosun o yüzden bu kanıya vardım)
şu an mobilim görmedim
SYMBIAN DAN CEVAP GELDI
Ben seni el üstünde hatta baş üstünde
Taşırım merak etme
Elveda deme bana
Gitme kal be yanımda
Şurada baş ucumda
Sana kurban olurum
Elveda deme bana

Ben telefon alsam da c5 im duracak asla elveda demeyeğim

Ben telefon alsam da c5 im duracak asla elveda demeyeğim