Elveda Maxisymbian3

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre-45

Emre-45

Üye
    Konu Sahibi
Elveda Maxisymbian3
Merhaba arkadaslar beni taniyanlar vardir yaklasik son 6-7 senedir nokia kullaniyordum. Surekli bu forumdaydim guzel paylasimlarimiz oldu sizler sayesinde annayi cinlilerden aldik yukledik belleyi aldik yukledik sizin emeklerinizle onlar harika oldu ama artik dayanamadim ve n8imi dun itibari ile sattim gittim iphone 3gs aldim 1 aylik fazla kullanilmamis bisey :) hepinize tesekkur ederim artik ios forumunda olacagim ama buraya da nostalji olsun diye gelirim mutlaka :) telefonla ilgili gorusumu soracak olursa iz bence fazla zaman kaybetmeden satip kurtulun cunku inanin insan sinir oluyor. Ne kadara aldigimi soranlar olur uste 100 verdim arkadaslar.. Herkese iyi gunler..

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9

SHS

SHS

Üye
neden ama somuru:

aleranol

aleranol

Üye
bence bu kötü oldu ama inşallah geri gelirsin somuru:

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
gönüller bir olsun yeter

• Beğen
Tepkiler: DenizhaNq
dekor67

dekor67

Üye
ben bir c7 kullanıcısı olarak iyi yapmışsın diyorum symbian gelecegi yok ios gelecegı parlak hayırlı olsun

Jerkez38

Jerkez38

Üye
bende bugün yarım c7mi satıp ıphone alıcam inş :)
nokia ile biryere kadar :)

Revengeful

Emekli Yönetici
Hayırlı olsun :)

capadent

Üye
12 mp den 3 mp ye inmişsin ve üste 100 tl vermişsin.tam attan inip eşşeğe binme vakası.ıphone 3gsnin n8 den ne üstünlüğü var ki bu tercihi yaptın anlamadım.4g olsa bir nebze derim ama bu tercih ilginç

• Beğen
Tepkiler: esatgelmedi, suat1111, FastBreaker ve 1 kişi daha

neo74

Üye
demekki kameraya ihtiyacı yokmuş hayırlı olsun en iyisini yaptın androide de geçebilirdin aslında

u_cosar

u_cosar

Üye
neolur gitme

• Beğen
Tepkiler: suat1111
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
ölen ölmüş...hadi Allah'a emanet ol.hayırlısı olsun...

uribaju

uribaju

Üye
çok büyük hata yapmışsın bence amoled ekran için değişmezdim iphone3 ün ekranı berbat amoleddeki led siyah ekran varken iphone3 de gri bir ekranla karşılaşıyorsunuz iphone alacak olsam ya iphone 4ya da iphone 4s alırdım iphone3için okadar para vermeye değmez 701 alsaydın iyiydi iphone3ün dokunmatik hassasiyeti kapasitif olmasına rağmen iyi değil.benim birkaç arkadaşımda iphone 3gs aldı ama hepsi telefondan anlamayan adamlar sırf hava için aldılar

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
N8 verilip o telefon mu alınır ya şaka gibi valla

• Beğen
Tepkiler: aleranol, Cihanî Sultan ve mehmetemin90
distakjo

distakjo

Üye
12 mp den 3 mp ye inmişsin ve üste 100 tl vermişsin.tam attan inip eşşeğe binme vakası.ıphone 3gsnin n8 den ne üstünlüğü var ki bu tercihi yaptın anlamadım.4g olsa bir nebze derim ama bu tercih ilginç

bende onu diycektim aynen katılıyorum. İ4 bari alsaydın bide üstüne para vermişsin. Yazık etmişsin bana göre.

• Beğen
Tepkiler: aleranol
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
bende onu diycektim aynen katılıyorum. İ4 bari alsaydın bide üstüne para vermişsin. Yazık etmişsin bana göre.

ölen ölmüüüüüşşş..

----------Eklendi @ 18:23:44 ---------- Yazıldı @ 18:23:16 ----------

ne desen boş...

pta123

pta123

Üye
çok iyi yapmışsin ben kendimi bildiğimden beri nokia kullanıyorum ama bu son olucak cunki nokia üstüne koyamiyo kusura bakmayın ortalığ karıştırmak istemiyorum yorumlarıma bakın nokia yi ilk kotuleyısım .ben c7 uzerıne ne kadar vririm ortalama ?bılgısı olan yazarmı

emreipekci

emreipekci

Üye
madem arkadaş konu açmış bende yazayım dedim.
3 gün önce c7 mi verip üzerine 350 koyarak lg optimus 2x aldım.
forumda yardımları dokunan bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. hepinizden allah razı olsun güzel paylaşımlarınız ve yorumlarınız için.
telefon hakkında çok yorum yapmak istemiyorum yalnız tek istediğim hızlı bir internetti ve sonunda kavuştum, sayfaların bütün haliyle hızlı hızlı yüklenmesi gerçekten iyi güzel birşeymiş. ayrıca androidin google tabanlı olmasından ötürü google uygulamalrını artık sorunsuz kullanıyorum (googleanalytics, gmail vb). birde c7 de iken auto focus yok diye çok takmazdım ama şimdi kullanırken farkettim gerçekten resimler daha canlı çekilebiliyormuş
tekrardan bu forumdaki herkese çok çok teşekkürler.

esat22

Üye
iphonun ne farkı var diyen arkadaslar elinize bir alın da konusun donanım olarak tamam n8 daha iyi ama 12 mp kamera koyup yavaş bi telefonla insanları aldatamazsınız.Fanboyluk yapmak istemem ama bir iphone alın elinize o akıcılığın tadını çıkarın internette rahatça kasmadan dolaşmanın tadına varın derim.Amacım fanboyluk degil elimde zaten n8 var satıp iphone 4 alacagım iyi günler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...