Bu arada @man20 ben böyle konulardan zevk alıyorum,ve ben de bir Symbian^3 temelli cihaz kullanıcısıyım.Yani kendini kasma,istemeyen varsa isteyen de var.![]()
adama bu kadar sert çıkmaya gerek yok bence ama konu açmaya da gerek yok...
güzelim tartışma konuları anında kapanıyo bunlar içinde bişey yapılmalıbence bi tane böyle bi konu açalım sabitlensin geçen vardı mesela kapandı yine...
prime falan eğlenceli oluyo ne dersiniz açayım mı?
evet haklısın kardeşim
kardeşim ben insanlara artık laf anlatmaktan bıkmışım boş ver hiç uğraşma anlamayan adama laf anlatılmıyor.
millet diğer açılıp taşınan konuları görmezden gelip hala buraya veda konusu açıyor.
veledin teki symbian bootloaderını kırdık diye aklı sıra insanlarla oyun oynuyor.
başka biri gelip android propogandası yapıyor.
bir diğeri windows phone fanlığı yapıyor.
bunların tek çözümü yönetimin yapacağı sert müdahaledir yoksa azalmaz, bitmez bunlar.
şikayet sistemi bir yere kadar iş görüyor.
forum büyük yapıcak bişey yok 
d değil c yanlış yazdımalev hanım bu d harfliler kim merak ettim şimdi![]()
1. sayfadan itibaren okursan anlaşılır zaten kimlerin olduğu tatlım 
sanırım ''can ahmet, alpay ve isa'' dan bahsediod değil c yanlış yazdım1. sayfadan itibaren okursan anlaşılır zaten kimlerin olduğu tatlım
![]()
doğru mu alevciğim? 
ewt doğru james. profil müziğin avatarın kadar güzelmişsanırım ''can ahmet, alpay ve isa'' dan bahsediodoğru mu alevciğim?
![]()

hı hı ok byBen birsey yapmadım kisadece teşekkür etmiş konuda da görüldüğü üzere kendisine destek olanlara. Sakıncası olduğunu düşünmüyorum yani

bencede girmemek lazım ortam baya gergin heraldefazla detaya girme Fehmi![]()
teşekkürler sultanımewt doğru james. profil müziğin avatarın kadar güzelmiş![]()
sizinkide aynı şekilde çok güzel 
bencede girmemek lazım ortam baya gergin heralde

bende 2 hafta önce n8'den galaxy s2'ye geçiş yaptım ve gördümki n8 symbian ile smartphone kateorisine girmeyi haketmiyormuş.
bu özelliklerde nokia 808'i örnek gösterebiliriz o zaman. 1.3 ghz var.
normaldir
1.2ghz arm cortex a9
1gb ram
680mhz arm 11
256mb ram
symbiana o donanımı ver, n8 symbian ile pc kategorisine girsinama tabi galaxy s2 de yanında 1100 gibi kalır.
boş yorumlarla saçmalayacağınıza işinize bakın.