Bir Veda da Benden. Elveda N8-Elveda Symbian

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[alikan]

[alikan]

Üye
    Konu Sahibi
Bir Veda da Benden. Elveda N8-Elveda Symbian
Öncelikle s.a iyi forumlar

22.11.2010 tarihinde aldığım N8 i yaklaşık 13 aylık kullanımdan sonra bugün 750 TL ye bir arkadaşıma sattım.
İki günlük bir fiyat araştırması yapıp HTC EVO 3D alıcam. Symbian kullanıcısı arkadaşlara ve modlara iyi forumlar iyi çalışmalar diliyorum.
Sanırım Nokia artık alacağım en son marka olacaktır. Artık ara sıra misafir olarak gelirim :)

İyi forumLar......

sek07

Üye
htc fiyatları ne kadar

dekor67

dekor67

Üye
gule gule arkadaşım htc 3d elektro word d 1299 tl pazar g0nu ınceledım mutıs bı cıhaz bu arada n8 d mekemmel bı fıyata satmış sın

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
çok iyi satmışsın.
Ben her ne kadar symbian anna belle vs kullanmasam da buraya bakıyorum. Arada değil daha sık bak, belki yenilere yardımın dokunur :oke:
Yeni telefonun hayırlı olsun.

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
hayırlı olsun, n8i iyi fiyata satmışsın valla

WebStyle

WebStyle

Üye
Hayırlı olsun güle güle kullanın. Android destekli uygulama ve oyunları yükledikçe nokia'dan bir kez daha soğuyacaksınız. :)

FlaxLy

FlaxLy

Üye
ufff 750 tl miss gibi. Çok iyi bir fiyata satmışsın. Bence çok da iyi bir fiyata telefon almalısın :cool

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Hayırlı olsun güle güle kullanın. Android destekli uygulama ve oyunları yükledikçe nokia'dan bir kez daha soğuyacaksınız. :)

lütfen soğutmayalım. Ben Nokia'ya her geçen gün daha da ısınıyorum. Sevmiyorsan sana kalsın, başkalarının duygularıyla oynamayalım :oke:
iyi forumlar

Tuba

Tuba

Üye
konu tartışmalara gideceğinden ve herkesin telefon alma özgürlüğü dolayısı ile
konunun herkesin kendi telefonundan soğutmaya neden olacağı için konu :locked:
konu açma özgürlüğünüz var ama diğer üyeleride düşünerek tartışma yaratmayacak şekilde HTC EVO 3D aldım diye eski telefonunuzu dile getirmeyerek maxi kutlamalarakonu açabilirsiniz
iyi forumlar....

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan ve DxTR90
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt