Elveda symbian

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Otroligt

Otroligt

Üye
Önemli değil kardeşim de nokia ya söylenmiş birşey ortada yokken böyle ani çıkışlar yapma derim yanlış anlaşılmalara yol açıyor çoğu zaman

man20

man20

Üye
Arkadasım adam sadece artık buralarda olmadığını belirtmek istemiş. Ne nokia yı kötülemiş ne de başka birşey yapmış.
tatlım, buralarda olsa ne olur olmasa ne olur? hem ben daha önce hiç forumda görmedim alparslan46'yı. yani elveda denecek bişi yok ortada ve nesime'de aynen katılıyorum.

Otroligt

Otroligt

Üye
Ben aktif bir kullanıcı dediğimi hatırlamıyorum. Düzgün bir sekilde artık aranızda değilim demiş. Nokia ya hakaret içeren bir mesajını gösterebilir misiniz bu konuda yazdığı?

man20

man20

Üye
Ben aktif bir kullanıcı dediğimi hatırlamıyorum. Düzgün bir sekilde artık aranızda değilim demiş. Nokia ya hakaret içeren bir mesajını gösterebilir misiniz bu konuda yazdığı?
tatlım kötü bişi demio ama böle konular açılmasını istemiyoruz. symbian'ı bırakıyorsa bıraksın yani bunu biz bilince ne oluyor?

Otroligt

Otroligt

Üye
Gayet anlayışlı bir şekilde buradan gittiğin söylemiş. Senin bilmen birşeyi değiştirmeyebilir. Neyse büyütülecek birşey yok.

asigsasi

asigsasi

Üye
bence konu açıp gitmek istemesini söylemesi normal çünkü burası sıcak kanlı aile denilecek bi ortam insan sevdiklerine elveda der nokia yı sevmesede buradaki arkadaşlık dostluk daha öne çıkıyor bunlar benim görüşlerim

man20

man20

Üye
bence konu açıp gitmek istemesini söylemesi normal çünkü burası sıcak kanlı aile denilecek bi ortam insan sevdiklerine elveda der nokia yı sevmesede buradaki arkadaşlık dostluk daha öne çıkıyor bunlar benim görüşlerim
haklısın tatlım ama bu adamı daha önce forumda hiç görmedik. hangi arkadaşına elveda dio? toplam mesaj sayısına bakarsan ne demek istediğimi anlarsın.

asigsasi

asigsasi

Üye
haklısın tatlım ama bu adamı daha önce forumda hiç görmedik. hangi arkadaşına elveda dio? toplam mesaj sayısına bakarsan ne demek istediğimi anlarsın.

şu an mobilim görmedim

asigsasi

asigsasi

Üye
mobile light ile giriyorum turkcell sınırsız 1gb lik internet paketini kullaniyorum

Style72

Üye
SYMBIAN DAN CEVAP GELDI

Ben seni el üstünde hatta baş üstünde
Taşırım merak etme
Elveda deme bana

Gitme kal be yanımda
Şurada baş ucumda
Sana kurban olurum
Elveda deme bana
:D

asigsasi

asigsasi

Üye
SYMBIAN DAN CEVAP GELDI

Ben seni el üstünde hatta baş üstünde
Taşırım merak etme
Elveda deme bana

Gitme kal be yanımda
Şurada baş ucumda
Sana kurban olurum
Elveda deme bana

:kop:

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
Bir şehit daha verdik :(

polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
Toprağımız bol olsun

xxSadrazamxx

xxSadrazamxx

Üye
ya bu ne herkes yeni telefon alınca elveda elveda :off: konu LOCKED

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
Ben telefon alsam da c5 im duracak asla elveda demeyeğim

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Ben telefon alsam da c5 im duracak asla elveda demeyeğim

Adamın dibisin.:yuru

- - - Eklendi - - -

Bu arada @man20 ben böyle konulardan zevk alıyorum,ve ben de bir Symbian^3 temelli cihaz kullanıcısıyım.Yani kendini kasma,istemeyen varsa isteyen de var.:oke:

hidayet02

hidayet02

Üye
En Azından Konunun Yeri Burası Değil Denebilir...

Veya Şikayet Edilebilir...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt