Elveda symbian

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
adama bu kadar sert çıkmaya gerek yok bence ama konu açmaya da gerek yok...
güzelim tartışma konuları anında kapanıyo bunlar içinde bişey yapılmalı :) bence bi tane böyle bi konu açalım sabitlensin geçen vardı mesela kapandı yine...
prime falan eğlenceli oluyo ne dersiniz açayım mı :)?

man20

man20

Üye
Bu arada @man20 ben böyle konulardan zevk alıyorum,ve ben de bir Symbian^3 temelli cihaz kullanıcısıyım.Yani kendini kasma,istemeyen varsa isteyen de var.:oke:

vaaaayy şimdi man20 mi olduk. bu arada böle şelerden zevk alıosan demekki symbian'ın çöküşü seni mutlu edio.

pRime.

pRime.

Üye
adama bu kadar sert çıkmaya gerek yok bence ama konu açmaya da gerek yok...
güzelim tartışma konuları anında kapanıyo bunlar içinde bişey yapılmalı :) bence bi tane böyle bi konu açalım sabitlensin geçen vardı mesela kapandı yine...
prime falan eğlenceli oluyo ne dersiniz açayım mı :)?

kardeşim ben insanlara artık laf anlatmaktan bıkmışım boş ver hiç uğraşma anlamayan adama laf anlatılmıyor.

millet diğer açılıp taşınan konuları görmezden gelip hala buraya veda konusu açıyor.
veledin teki symbian bootloaderını kırdık diye aklı sıra insanlarla oyun oynuyor.
başka biri gelip android propogandası yapıyor.
bir diğeri windows phone fanlığı yapıyor.

bunların tek çözümü yönetimin yapacağı sert müdahaledir yoksa azalmaz, bitmez bunlar.

şikayet sistemi bir yere kadar iş görüyor.

• Beğen
Tepkiler: man20 ve DenizhaNq
DenizhaNq

DenizhaNq

Üye

kardeşim ben insanlara artık laf anlatmaktan bıkmışım boş ver hiç uğraşma anlamayan adama laf anlatılmıyor.

millet diğer açılıp taşınan konuları görmezden gelip hala buraya veda konusu açıyor.
veledin teki symbian bootloaderını kırdık diye aklı sıra insanlarla oyun oynuyor.
başka biri gelip android propogandası yapıyor.
bir diğeri windows phone fanlığı yapıyor.

bunların tek çözümü yönetimin yapacağı sert müdahaledir yoksa azalmaz, bitmez bunlar.

şikayet sistemi bir yere kadar iş görüyor.
evet haklısın kardeşim :) forum büyük yapıcak bişey yok :)

• Beğen
Tepkiler: pRime.
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
adamlar bakar kör

saynesim

saynesim

Üye
bence bu tarz konulara izin vermeyelim kapatalalım bu konuyu gitsin

man20

man20

Üye
ben hep bunu diyorum zaten ama hala bazıları (baş harfi C ve diğer birkaçı) hala uygun olduğunu, bunda hiç bi sakınca olmadığını savunup duruolar.

SilentOne

SilentOne

Üye
alev hanım bu d harfliler kim merak ettim şimdi :D

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
fazla detaya girme Fehmi :tebessüm:

ozgur1994

ozgur1994

Üye
d değil c yanlış yazdım :) 1. sayfadan itibaren okursan anlaşılır zaten kimlerin olduğu tatlım :)
sanırım ''can ahmet, alpay ve isa'' dan bahsedio :) doğru mu alevciğim? :)

Otroligt

Otroligt

Üye
Ben birsey yapmadım ki :ehe sadece teşekkür etmiş konuda da görüldüğü üzere kendisine destek olanlara. Sakıncası olduğunu düşünmüyorum yani

Dampierre

Dampierre

Üye
bende 2 hafta önce n8'den galaxy s2'ye geçiş yaptım ve gördümki n8 symbian ile smartphone kateorisine girmeyi haketmiyormuş.

pRime.

pRime.

Üye
bende 2 hafta önce n8'den galaxy s2'ye geçiş yaptım ve gördümki n8 symbian ile smartphone kateorisine girmeyi haketmiyormuş.

normaldir
1.2ghz arm cortex a9
1gb ram

680mhz arm 11
256mb ram

symbiana o donanımı ver, n8 symbian ile pc kategorisine girsin ;) ama tabi galaxy s2 de yanında 1100 gibi kalır.

boş yorumlarla saçmalayacağınıza işinize bakın.

• Beğen
Tepkiler: DenizhaNq
man20

man20

Üye

normaldir
1.2ghz arm cortex a9
1gb ram

680mhz arm 11
256mb ram

symbiana o donanımı ver, n8 symbian ile pc kategorisine girsin ;) ama tabi galaxy s2 de yanında 1100 gibi kalır.

boş yorumlarla saçmalayacağınıza işinize bakın.
bu özelliklerde nokia 808'i örnek gösterebiliriz o zaman. 1.3 ghz var.

klongs

klongs

Üye
galaxy s2 arm cortex a9 808 arm 11

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt