Elinizdeki Cihazların ve Yazılımın Kıymetini Bilin

keys1903

Üye
verecen parayı alacan 4s i basından kalkamazsın sybıan bada garıban işi

Tepkiler: Zafer Arslan

MAFİA.

Üye
gps hızlandırma varmış hatta bada bölümün de yazıyor. Kendim de wave serisi kullandım ama 2 ay dayanabildim. Bada bölümünde de diyorum başka platformlara geçin kurtulun ama duyan bile yok ki. Gps hızı bana göre en verimli olan symbian^3 serileri hem çabuk buluyor hem de ücretsiz harita güncelliyor. Şahsen iphone da haritayı açarsam internet bağlantısı istiyor. Android'te de zaten aynı durum internet bağlantısı olmadan yer bulması azap. Wave'in tek iyi yanı tipiydi ayrıca bada bölümündekiler yazdığını görürse,ortalık karışabilir.

atakan25

Üye
yer banı oturur bişi olmaz

beterin beteri var diye boşuna dememişler

Tepkiler: Zafer Arslan
    Konu Sahibi

ben sadece fikrimi söyledim bada forumuna hakaret etmedim ki

----------Eklendi @ 12:28:44 ---------- Yazıldı @ 12:28:25 ----------

yer banı oturur bişi olmaz

bir şey olmaz yazımda kötü bir şey yok

sonerrap

Üye
lumiaları bende sabırsızlıkla bekliyorum türkiyeye geldiginde ilk ucuz olan lumia 610u alıp kullanmayı düşünüyorum begenirsem lumia 900ün prewiewli versiyonunu alıcam begenmezsem iosa gecme vakti gelmişdir derim

lumia ya hiç de sıcak bakmıyorum ya işin içine microsoft giriyorsa 5 kere düşünüyorum yani

Ya arkadaslar Telefon Degistirme Hastalıgı varmı acaba bende var sanki öyle bi hastalık

Özgürlük symbianda değil androidde. Tabi her çeşit uygulama da

Tepkiler: n000k

uruno

Üye
C6-01+ belle mutluyum 2.el 808'e kadar yola devam .

FlaxLy

Üye
iphonum var. Başından kalkamıyorum Özellikle mağazaya bi giriyorum. Giriş o giriş. n8i alıyorum elime. Mağazaya girmesi bi dert. Oyun açması bi dert. Valla verdiğim 5 kuruşa yanıyorum. Cidden devir ios devri

Tepkiler: sonerrap
Sana zorla N8 al diyen olmadı ki .

dostum hatayı bada alarak yapmssn sen bada alınırmı hiç android al bi tane sat onu üstüne 200-300 koy orta halli bi android alırsın

merhaba arkaşlar bende sohbetinize katılayım dedim ; 3 gün sonra (pazartesi günü) bir cep telefonu almayı düşünüyorum ; nokia 5800 im var ve ; bir tane belle cfv ile hack li ; orjinal yazılımını yükleyip satmayı düşünüyorum ; alacağım telefon olarak ise nokia c6-01 kafaya koydum ; eskiden galaxy ace düşünüyordum arkadaşlar ; beni biraz 256 mb ram olması korkutuyor ; asphalt 6 (256mb) kasma olur mu ; ne dersiniz 5800 in üzerine 400 tl daha koyup c6-01 alayım mı

----------Eklendi @ 15:58:23 ---------- Yazıldı @ 15:55:54 ----------

bir de nokia c6-01 kendi interneti üzerinden belle ye güncelleniyor mu ; hack yapmak istemiyorum ; bilgisayarın da interneti yok

papakudioflu

Emekli Yönetici

belle güncellemesini sadece suitele yapabilirsin ama o kadar parayı c6-01e vermek yanlış bence