ELİF,LAM ve MİM...(Kuran'ın en büyük sırrı..mukatta harflerin kodu kırıldı!!!...)

Sponsorlu Bağlantılar

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
sen burda oldukça gülecem tabi :d::d::d:

Bu zırvalıklara gülmeyim de napim nihahahah :kop::kop: gizli mehdi görünmez mehdi :d:

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
evet inşallah dedıgınız gıbı olur ve ben de bu konuda kendımı sanslı hıssederım.Ama sansımız kabır azabından kurtulmak oldugunu dusunmeyınız cunkı tanrıkatında zamankavramı cok baskadır bılırsınız.Mılyarlarca yıl once ölmus bırıyle kıyamette ölmus bırının esıt amellerdekı ıkı ınsanın yanı kabır hayatı es zamanlı oalcaktır.Sadece o muhtesem anı canlı yasamak benı heyecanlandırır.Usta be şubat ayında haberleselım olmaz mı ya da 2012 'de.EGer olursa olcaklar,bırbırımıze bakar gulerız.Olmazsa ben size bakar gulerım:D

21MEHDİ12KIYAM

21MEHDİ12KIYAM

Üye
sen burda oldukça gülecem tabi :d::d::d:

Bu zırvalıklara gülmeyim de napim nihahahah :kop::kop: gizli mehdi görünmez mehdi :d:

Git samsunsporun maçı vardır;onu izle sen.Bu güldüklerin için sonra çok ağlayacaksın

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Şeytan'ın insanlara vesvese vermeden başka gücü bulunmuyor. Bir de öldürülme korkusu yüzünden görünmezlik özelliği istemiş ve bunu da Allah kabul etmiştir. Sen şimdi meleklerle, Şeytan'ın ordusunun savaşacağından bahsediyorsun. Meleklerin Allah'a itaat etmekten başka bir şey yapmadıklarını kime sorsan söyler.

Yecüc ve Mecüc, neden Çin ve Kuzey Kore ? Yani neden özellikle bu ülkeler? :hmmm

21MEHDİ12KIYAM

21MEHDİ12KIYAM

Üye
İnsanlıktan en fazla çıkan ülkeler,bunlar çünkü.Çin ve Kuzey Kore.Komünizmin son kaleleri..
Şeytan ve cinler kıyamet günü görünür olacak.Şeytan;kendisine verilen günahkarları ezme yetkisini aşarak,iyilere ve masumlara da saldıracak.Bunu Mehdi'nin yazısındaki kehanetlere ve kutsal kitaplardaki ayetlere bakarak söylüyorum.Melekler buna karşılık,günaha bulaşmayanları korumak için şeytana karşı savaşa girecek.En son herkes ölecek yazılanlara göre.Allah,ölülere kalkınız diyecek:işte diriliş yani kıyamet günü o gün..

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Evet; Çin'de hâlâ komünizmin etkisi sürüyor. Çin'in egemenliği olmasa da kültürünü yaşayan ülkeler de komünist.. Kuzey Kore söylemeye gerek yok zaten. Ama Küba da var. Ayrıca Afrika kıtasının güneyinde yer alan ve yoksullukla savaşan ülkelerin bir çoğu şu anda komünizmi benimsemiş durumda.. Bildiğim kadarıyla Yecüc ve Mecüc ortalığı birbirine katacak iki millet ama bunlar neden özellikle komünizmi yaşayan ülkeler olsun ki? Pekâlâ İsrail ve AB de diyebiliriz; veya ABD ve Rusya..

Meleklerin savaşacak yeteneğe sahip olduğunu düşünmüyorum. Şeytanın ordusu ve melekler... Film senaryosu gibi..

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Korkmayın ölmekten kıyamet gününden ya ölüm günü aslında müslümanın dügün günü bayram günü Rabbine kavuşma günü mükafatını alma günü düşünün 1 ay çalışıp nasıl sevinçle maaşımızı alıyorsak o günde alma günü yeterki imanınız tam olsun

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Şeytan'ın insanlara vesvese vermeden başka gücü bulunmuyor. Bir de öldürülme korkusu yüzünden görünmezlik özelliği istemiş ve bunu da Allah kabul etmiştir. Sen şimdi meleklerle, Şeytan'ın ordusunun savaşacağından bahsediyorsun. Meleklerin Allah'a itaat etmekten başka bir şey yapmadıklarını kime sorsan söyler.

Yecüc ve Mecüc, neden Çin ve Kuzey Kore ? Yani neden özellikle bu ülkeler? :hmmm
Burada bır yanılgı var cunkı seytan zamanında cınlerı dunyadan temızlemek ıcın kendısının komutasındakı melek ordusuyla cınlerı öldurdu ve dunya ona bahşedildi.Yani meleklerın de savastıgı görulebılır

--------------- Ekleme ---------------

Mehmetce38™;1988904' Alıntı:
Korkmayın ölmekten kıyamet gününden ya ölüm günü aslında müslümanın dügün günü bayram günü Rabbine kavuşma günü mükafatını alma günü düşünün 1 ay çalışıp nasıl sevinçle maaşımızı alıyorsak o günde alma günü yeterki imanınız tam olsun
ABi ben cayır cayır yanarım yaaa.Tamam imanım var da ıckı desen ıcıyoruz zına bır kerecık oldu umarım affeder:)Namaz yok nıyaz yok ıyı bır ınsan oldugumu dusunuyorum ama bu yetmez ki..Yandık anasını satım namaza mı baslasam acaba:hmmm

21MEHDİ12KIYAM

21MEHDİ12KIYAM

Üye
Abd ve Rusya en azından hristiyanlar.Ama yine de,onlar da yanlış yoldalar.Son büyük savaş zaten,Çin ve Kuzey Kore yüzünden değil;Abd'nin İran'a saldırması yüzünden çıkacak..

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
perşembe günü ne maçı şakacı seni..

Bu hafta nolur maç bi hesap etsenize :d::d:

Şu iddanın şifresini kırsan daha bi sevaba gircen :kop:

Üstada sor bakalım ne tüyolar vardır onda..
Unutmadan bi de sayısal loto rakamları please :d::d:

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Burada bır yanılgı var cunkı seytan zamanında cınlerı dunyadan temızlemek ıcın kendısının komutasındakı melek ordusuyla cınlerı öldurdu ve dunya ona bahşedildi.Yani meleklerın de savastıgı görulebılır

--------------- Ekleme ---------------

ABi ben cayır cayır yanarım yaaa.Tamam imanım var da ıckı desen ıcıyoruz zına bır kerecık oldu umarım affeder:)Namaz yok nıyaz yok ıyı bır ınsan oldugumu dusunuyorum ama bu yetmez ki..Yandık anasını satım namaza mı baslasam acaba:hmmm
Allaha inanıyosunya kardeşim ayrıca kul hakkı yememeye dikkat et Onun mağfireti büyüktür

Amedly Fatih

Amedly Fatih

Kapalı Hesap
en ıyısını ALLAH BILIR

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye

Bunu bilmiyordum. Meleklerin savaşlarda müslümanlar safında yer aldığını rivayetlerde okumuştum. Fakat konuda geçtiği gibi Kıyamet günü böyle bir savaşın olacağı ve herkesin öleceği fikri biraz tuhaf...

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Mehmetce38™;1988947' Alıntı:
Allaha inanıyosunya kardeşim ayrıca kul hakkı yememeye dikkat et Onun mağfireti büyüktür
Çok şükür abi hakk konusunda adaletlıyımdır ve katıyımdır napalım tanrıya karsı yuzumuz yıne de kara.Allah ıslah etsın

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Evet; Çin'de hâlâ komünizmin etkisi sürüyor. Çin'in egemenliği olmasa da kültürünü yaşayan ülkeler de komünist.. Kuzey Kore söylemeye gerek yok zaten. Ama Küba da var. Ayrıca Afrika kıtasının güneyinde yer alan ve yoksullukla savaşan ülkelerin bir çoğu şu anda komünizmi benimsemiş durumda.. Bildiğim kadarıyla Yecüc ve Mecüc ortalığı birbirine katacak iki millet ama bunlar neden özellikle komünizmi yaşayan ülkeler olsun ki? Pekâlâ İsrail ve AB de diyebiliriz; veya ABD ve Rusya..
Meleklerin savaşacak yeteneğe sahip olduğunu düşünmüyorum. Şeytanın ordusu ve melekler... Film senaryosu gibi..
Mustafacığım Bedir savaşında yanlış hatırlamıyosam Peygamberimiz Dua etmiştir Ey Allahım bir avuç mùslüman helak olursa dinini yayacak kimse kalmayacak diye bunun üzerine 1000 melek Mikail komutasında Peygamberin sağında 1000 melek İsrafil komutasında solunda 1000 melek Cebrail komustasında Peygamberimizin önünde savaşmiştır

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Abd ve Rusya en azından hristiyanlar.Ama yine de,onlar da yanlış yoldalar.Son büyük savaş zaten,Çin ve Kuzey Kore yüzünden değil;Abd'nin İran'a saldırması yüzünden çıkacak..

ABD ve Rusya'nın resmi dini Hristiyan..

Bugün ABD'de 30 milyona yakın Yahudi ve bir o kadar da Müslüman bulunuyor.

Rusya, en fazla ateist barındıran ülke..

Son büyük savaş; 3. Dünya Savaşı mı oluyor acaba ?

21MEHDİ12KIYAM

21MEHDİ12KIYAM

Üye
Hayır..hadislerde de geçiyor..Kuran'da da..incilde de..tevratda da..tüm kehanetlerde de..

Hatta geçen ay Cübbeli Ahmet Hoca çıkmıştı Habertürk'e..
Deccal muhasara edecek diyordu Mehdi'nin ordusunu.Mehdi sabah namazına filan yetişecek.Mesih mızrağıyla öldürecek deccali..
Bunları Cübbeli söylüyor düşünün...Hadislere dayandırarak söylüyor bunları...

• Beğen
Tepkiler: ali taner
' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Bunu bilmiyordum. Meleklerin savaşlarda müslümanlar safında yer aldığını rivayetlerde okumuştum. Fakat konuda geçtiği gibi Kıyamet günü böyle bir savaşın olacağı ve herkesin öleceği fikri biraz tuhaf...
Evet meleklerın savastıgı dogrudur seytan dunya kendısıne bahsedılınce cın boyutu degıstı ve ınsan kafilesi yaratıldı bu sefer sınav onlar ıcın basladı

21MEHDİ12KIYAM

21MEHDİ12KIYAM

Üye

ABD ve Rusya'nın resmi dini Hristiyan..

Bugün ABD'de 30 milyona yakın Yahudi ve bir o kadar da Müslüman bulunuyor.

Rusya, en fazla ateist barındıran ülke..

Son büyük savaş; 3. Dünya Savaşı mı oluyor acaba ?

Evet..3. Dünya Savaşı..Sonun başlangıcı olacak savaş..

• Beğen
' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
3. dunya savası denen bır savas olursa ıste kıyamet demektır...Kullanılan nukleer ve bıyolojık sılahlar asırları yok edebılecek nıtelıkteler.İsrail sımarık cocuk hıc rahat durmuyor ve gıdısat kötü..

• Beğen

Üst Alt