ELİF,LAM ve MİM...(Kuran'ın en büyük sırrı..mukatta harflerin kodu kırıldı!!!...)

Sponsorlu Bağlantılar

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici

Bir olaya şahit olmuştum.

Kuzenim aynada saçını tararken hemen arkasında sırtını duvara dayamış birinin izlediğini görüyor ve aniden arkasına bakıyor. Ben "n'oldu" diye sorduğumda "çabuk yanıma gel ve aynaya bak" dedi ama bir şey göremedim. O görüyormuş meğer.. Aynaya bakarak cinin üzerine yürüdü. Ben şaka yapıyor sandığım için gülüyordum. Evin içinde bir o tarafa, bir bu tarafa koşuşturup, durdu. En sonunda kapı kendiliğinden sert bir şekilde kapanınca tüylerim ürperdi. "Cin kaçtı, görmedin mi?" dediğinde donmuş kalmıştım.

Yani cinler hâlâ aynada görünüyorlar abi..
Evet bu tür olayları çevremde duyarım yalan yok gece yarıları aynaya bakmaktan tedirgin olurum
Sanırsam daha saf kalbi temiz kişilere görünüyorlar

21MEHDİ12KIYAM

21MEHDİ12KIYAM

Üye
Her milletin her insanı,namazı anladığı dilde kılmalı.Arap-arapça,Türk-Türkçe,Fransız-Fransızca,Madagasgarlı-Madagasgarca
Mehdi böyle diyor.Bence en mantıklısı ve doğrusu bu

• Beğen
Tepkiler: ali taner

byl82

Kapalı Hesap
bu kadar saçma bir şeyin bu forumda tartişilması gerçekten şaşırıyorum gerçekten şeytanın bile aklına gelmeyecek bir şey bölüm yetkililerinin hala kaldırmamasına şok oluyorum diğer forum sitelerinde açılanlar kaldırılırken bu saçmalayan arkadaşın yazısı tartışılıyor ilginççç

21MEHDİ12KIYAM

21MEHDİ12KIYAM

Üye
Yaratıcı,bizim illa arapça namaz kılmamıza muhtaç mı?..Biraz mantık yüretemiyormuyuz hiç?..

• Beğen
Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Mehmetce38™;1989105' Alıntı:
Cinlerde insanlar gibi müslümanı var olmayanı var sanırsam

Cinler de insanlar gibi abi..
Müslümanı da, hristiyanı da, musevisi de, inanmayanı da var.
Tıpkı bizim gibiler.. İyileri de var, kötüleri de..

Kur'an'ın her seyı bahsetmedıgını bılıyorsun sanırım bana boyle soylendı valal bılemem amabu ınsan Risale-i Nur'dan alıntılarla cevap verıyordu.Onlar ıcınmukafat degıl kı,onların hesabı bellı oldu zamanında ınananları cennete gıdecek yanılmıyosam onların ıcınden de ınananı var yanı ıyıhuyluları dıgerlerı garantı,seytan gıbı cumlesı yanacak,ona ben de gıcık oldum nıye onlar bızı goruyor da bız onları goremıyoruz diye.

Evet Kuran'da her şeyden bahsedilmiyor. Risale-i Nur'a dayanarak anlattıysa güvenilirdir tabi ki. Bizim boyutta iken yaşadıklarından sorumlu tutulmaları mantıklı.. Göremememiz problem değil de, onların dilediği vakit bizim boyuta geçebilmeleri gıcık ediyor adamı..

--------------- Ekleme ---------------

Mehmetce38™;1989136' Alıntı:
Evet bu tür olayları çevremde duyarım yalan yok gece yarıları aynaya bakmaktan tedirgin olurum
Sanırsam daha saf kalbi temiz kişilere görünüyorlar

Abi gece yarısı zifiri karanlıkta elime aynayı alıp çevremi izlemişliğim çok olmuştur.
Ama yok anasını satayım. :ehe

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Saçma sapan konuşan çakma hoca ile hâlâ muhabbet ediyor olmanız şaşırtıcı ...

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
bu kadar saçma bir şeyin bu forumda tartişilması gerçekten şaşırıyorum gerçekten şeytanın bile aklına gelmeyecek bir şey bölüm yetkililerinin hala kaldırmamasına şok oluyorum diğer forum sitelerinde açılanlar kaldırılırken bu saçmalayan arkadaşın yazısı tartışılıyor ilginççç
herkesin kendi ifade etme eleştirme hakki vardım saçmada olsa burda işlenen tema kıyamet dinimizin inanılması gereken şartlarından burasıda dini sohbet bölümü isteyen okur isteyen okumaz konuyu

21MEHDİ12KIYAM

21MEHDİ12KIYAM

Üye
Bazen saçma görülen olaylar gerçeğin ta kendisidir..
Nadir arkadaş;sen milliyetçisin ve Türkçü'sün.Türkçe namaza niye bu kadar karşı çıkıyorsun anlamıyorum?..

• Beğen
Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Yaratıcı,bizim illa arapça namaz kılmamıza muhtaç mı?..Biraz mantık yüretemiyormuyuz hiç?..
Oyleyse oruç tutmamıza muhtaç değil namazımızada vs vs ihtiyacı yok Kuran niye arapça indi o halde kusura bakmayın ama çizgileriniz değişiyor

byl82

Kapalı Hesap
Mehmetce38™;1989166' Alıntı:
herkesin kendi ifade etme eleştirme hakki vardım saçmada olsa burda işlenen tema kıyamet dinimizin inanılması gereken şartlarından burasıda dini sohbet bölümü isteyen okur isteyen okumaz konuyu

iyide dinimiz bu şekilde bildirmemiştir bu konuyu bu adamın imanından şüpheliyim

21MEHDİ12KIYAM

21MEHDİ12KIYAM

Üye
Mehmetce38™;1989187' Alıntı:
Oyleyse oruç tutmamıza muhtaç değil namazımızada vs vs ihtiyacı yok Kuran niye arapça indi o halde kusura bakmayın ama çizgileriniz değişiyor

Sadece namazın anlayacak dille kılınması gerektiğini söylüyorum.Orucu inkâr ettiğimi nereden çıkardın?..

• Beğen
' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Türk-İslam:)

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
İnkar ettiniz demedim Allahın ihtiyacımı var diyosunuz ona göre örnek verdim zamanında bu ülkede zorla ezan türkçe okutuldu namaz türkçe kılındı kimse camilere gitmdi hatırlatırım arapça ilahi dindir ve öyle okunması kanaatindeym

21MEHDİ12KIYAM

21MEHDİ12KIYAM

Üye
Mehdi,anladığınız dilde kılın diyor.Ben ona inanırım.Hadislerde,Mehdi gelince şu anki din anlayışını kökünden değiştirecek deniyor..

• Beğen
Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
iyide dinimiz bu şekilde bildirmemiştir bu konuyu bu adamın imanından şüpheliyim
Evet bizde bu konuyu tartışıyoruz

--------------- Ekleme ---------------

Mehdi,anladığınız dilde kılın diyor.Ben ona inanırım.Hadislerde,Mehdi gelince şu anki din anlayışını kökünden değiştirecek deniyor..
Ben bu Mehdiden şüphelenmeye başladım biz yanlışmı yaşıyoruz yani İslamı

21MEHDİ12KIYAM

21MEHDİ12KIYAM

Üye
İşin mantıklısı bu zaten.Namazı anlamadan kılmanın bir manası yok.İslam akıl dinidir.Mantık dini

• Beğen

byl82

Kapalı Hesap
bu adamın maksadı dini bozmak isteyen zındıklardan belli yok namaz türkçe olurmuşş haşaaa..

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
21MEHDİ12KIYAM

21MEHDİ12KIYAM

Üye
Mehmetce38™;1989273' Alıntı:
Böyle yaparsanız kimse size inanmaz tamam mantık dini ama mantığında kuralları olmalı

Mehdi böyle söylüyor.Yazıyı bir kere okusaydın sen de benim düşüncemde olurdun.Hadislerde,Mehdi gelince eski din anlayışını yıkacağını söylüyor.Google'a mehdi yaz.Bir siteden özelliklerine bak Mehdi'nin.Sonra yazıyı oku.Gerçek Mehdi olduğunu anlayacaksın..Bunun üstüne de Mehdi beklenmez..

• Beğen
Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Yok kardeşim Allah Peygambere nasıl emrettiyse biz öyle yaşiyoruz haşa Mehdi Peygambermi yeni din anlayışı getirecek ne yani İslam eskidimi bunlar ciddi mevzular

Üst Alt