ELİF,LAM ve MİM...(Kuran'ın en büyük sırrı..mukatta harflerin kodu kırıldı!!!...)

Sponsorlu Bağlantılar

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Burasımı diğer forumdamı sizle daha fazla uğraştılar ayrıcam isminiz gerçekten Ali Mehdimi yoksa sadece Ali de Mehdiyi sonradan sizmi eklediniz

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Kim olduğumu söylersem mevzunun bir anlamı kalmaz.Mehdi nerede bilmiyorum.Bu olay medyatik olursa kimse inanmaz.Bırak isteyen inansın;isteyen inanmasın.Şu işin sorumluluğu üzerimden kaldırmaya çalışıyorum.Blog da açtım dün gece:
Bu arada ben Mehdi değilim emin olabilirsin.O kadar foruma girip çıktım.Ip adresimi isteyen bulup adresimi alır zaten.Mehdi niye adresini açığa çıkarsın ki

Madem amaç insanlığa duyurmaksa neden daha genıs kıtlelere yayılmasın? O zaman da denıleblır ısteyen ınansın ısteyen ınanmasın dıye ve boylece ınanmayan cok olsa da ınanan sayısı daha fazla olur cunkı ulasacak kıtle sayısı daha genıs olur.Benım kım oldugumu soylersem mevzunun bır anlamı kalmaz derken ne demek ıstedıniz kavrayamadım???Neden oyle bır sey söyledınız lütfen acık olunuz?Mehdı ıp numarasını neden bellı etsın kısmına gelınce ben bu ıddıada bulunmasam sızın mehdı olup olmadıgınız konusunda zaten kımse suphe duymaycak.Yani ıp numarası bellı olsa da siz sonucta sadece mehdinin soyledıklerınıyayn konumunda oldugunuz ıcın bır sorun olmayacak:)
Kendınızı cok sorumlu hıssedıyorsunuz ve yukumlu duruyorsunuz. Bunu yayımcı olarak sanki siz özel secılmıssınız gıbı dusunuyorsunuz.Sankı bundan pay cıkaracakmıs gıbı bı halınız var sevap endexlı yanı.Bır de kendınızden cok emınsıznı ya hu.Bır korkunuz yok gıbı.O kadar tanrının sevgılı kulumusunuz acaba? Yanlıs anlamayın ben oyle sezım de.

21MEHDİ12KIYAM

21MEHDİ12KIYAM

Üye
Hayır,takma isim o.Bu haberi kimse tv'de yayınlamaz rahat ol.Kıyamet söz konusu oldu mu herkes dalgasını geçiyor.Kimsenin taktığı yok.Kendim yaşadım.Kitabı basamıyoruz.Bu yazının tek yayılabilceği yer internet.Bu arada samsunspor kardeşimizin keyfi yerinde galiba.Konu açıldı açılalı gülme krizine soktuk adamı

byl82

Kapalı Hesap
ya bu adam saçmalıyor kıyamet vakti gelecek aMA o nun gibi aciz birisi zaten bilemez kıyamet vaktini peygamberimiz biliyordu ama söylemedi çıkıpta bu adam biliyorum derse tam bir ahmak olur

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Sorularıma kısmi cevap verıyorsunuz.O söyledııgnız seye bır anlam veremedım hala.Benım kım oldugum bılınırse mevzunun bır anlamı olmaz ne demek? (21Mehdi12kıyam.)Bu nıcktekı sayıların bır anlamı var mı mehdi?O sensin o yazıyı yazan sensin mehdi.

21MEHDİ12KIYAM

21MEHDİ12KIYAM

Üye
ya bu adam saçmalıyor kıyamet vakti gelecek aMA o nun gibi aciz birisi zaten bilemez kıyamet vaktini peygamberimiz biliyordu ama söylemedi çıkıpta bu adam biliyorum derse tam bir ahmak olur

Mehdi'nin yazısında yazanları aktarıyorum.Mehdi'ye inanmıyorsan sorun yok.Hayatına devam edebilirsin

--------------- Ekleme ---------------

Sorularıma kısmi cevap verıyorsunuz.O söyledııgnız seye bır anlam veremedım hala.Benım kım oldugum bılınırse mevzunun bır anlamı olmaz ne demek? (21Mehdi12kıyam.)Bu nıcktekı sayıların bır anlamı var mı mehdi?O sensin o yazıyı yazan sensin mehdi.

Öff..Kardeşim,kaç foruma girip çıktım diyorum.İsteyen ip adresimi alır,adresimi bulur.Mehdi,niye kimliğini açığa çıkarsın;biraz mantık yürüt.Adı üstünde nick.Dikkat çekmek için bu nickleri kullanıyorum.Yazıdan etkilendim diyorsun.Ama sen bile dalga geçiyorsun
Mevzunun bir anlamı olmaktan kasıt.Mehdi'nin kimliği açığa çıksa,gazeteciler onu bulsa bir kaç günde şartlatana döner adam..İnandırıcılığı kalmaz.Hadislerde gizli çalışacağı yazmıyor mu?..

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
sen çok yaşa yaşa e mi mehdi :d::d: sayende ne sinir kaldı ne stres sevdim seni :op:

:kop::kop: yahu mehdinin bir gün geleceği kesin de ,internetten geleceğini düşünememiştim. msn i var mı mehdimizin

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
mehdi ile ilgili hadislerin çoğu ya uydurma ya da zayıf bunlara inanıyorsunuz ilginç...

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Güzel kardeşim diyorsunuz ki mehdının kımlıgı acıga cıkarsa şarlatana döner diye.E sızın kımlıgınızın acıga cıkmasıyla onun ne alakası var?Dikkat cekmek için 21mehdı12kıyamdedınız yanı ılgınc:hmmm
Ayrıca dalga gececek bır sey yazdıgımı da sanmıyorum

21MEHDİ12KIYAM

21MEHDİ12KIYAM

Üye
sen çok yaşa yaşa e mi mehdi :d::d: sayende ne sinir kaldı ne stres sevdim seni :op:

:kop::kop: yahu mehdinin bir gün geleceği kesin de ,internetten geleceğini düşünememiştim. msn i var mı mehdimizin

Çok eğleniyorsun galiba.Benim Mehdi olduğumu düşünüp alay ediyorsunuz hala.Mehdi'nin internet ortamında gelme mevzusuna geince:atının başında gelmesini mi bekliyordun?..Şimdi televizyona biri çıksa;ben Hz.Mehdi'yim dese kim inanır?..
Devam et gülmeye arkadaşım

Güzel kardeşim diyorsunuz ki mehdının kımlıgı acıga cıkarsa şarlatana döner diye.E sızın kımlıgınızın acıga cıkmasıyla onun ne alakası var?Dikkat cekmek için 21mehdı12kıyamdedınız yanı ılgınc:hmmm
Ayrıca dalga gececek bır sey yazdıgımı da sanmıyorum

Dikkat çekmek için bu nickler.Bana ulaştırmış yazıyı.Beni bulsalar;soracaklar nereden geldi bu bellek.Sonra,ayıkla pirincin taşını.Gizli kalması gerek.Zorla inandıracak halimiz yok

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Arkadaşım öncelikle sorulara net bir cevap veremiyorsun, sonra da merak edip de soranlara çıkışıyorsun. Mehdi derken kimden bahsettiğinin farkında mısın? Kimliği açığa çıkarsa çıksın yahu... Hem Mehdi geldiği zaman, yine mucizeler olmayacak mı? Geldiğini zaten başka nasıl ispatlayabilir ki; kendini gizleyerek mi?

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Eee madem sızı bulmaları sakıncalı ne dıye ıp numaranızı bellı edıyorsunuz celıstı sımdı bu.Özellikle size değil yayın evıne gelmıstı degılmı hatırlatırım.yazarsanız Ali mehdi diye isim kısmına millet tabi dalga gecer.

21MEHDİ12KIYAM

21MEHDİ12KIYAM

Üye
Sonuçta bir yerde yayınlanması lazımdı değil mi? Ip numarasını da düşüneceksen;bırak bu yazıyı at çöpe o zaman.
Google'a Mehdi yaz.Bir siteye gir.Özelliklerini oku.Yazıyı okuduktan sonra karar ver o mu değil mi?..

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Mehdi dediğimiz kavram acaba kıçından alev topları cıkarabılecek yetenekte mucızelere sahıp mı yoksa sen ben de olabılır mı?Bu ınsan mehdı mı?Yoksa sizin mehdi sandığınız insan sadece bır seylerın farkına varabılen sıradan bı ınsan mı?Asıl mehdı gelecek mi?Mehdi diye bır kavram varmı?İsa mesih ne oluyor?vs...vs...
Sorulacak soru çok bu konuda.Şayet ben bu kadar hesaplama yapsambunu araya vermem muhakkak daha genıs kıtlelere yayardım.Adam yayın evıne vermıs ama yayınevı yaymamıs.İnsan bunu takıp etmez mı?Ocak ayındayız ve ınternet ortamından bırkac ay ıcınde bu yazının o kadar da genıs bır kıtleye hıtap edecegını sanmıyorum medaya olmazsa.Eger subat ayına bu yazı cogalıp mılyonlara hıtab etmezse kendısıyle celısır cunkı Notradamusun kehanetınden alıntı yapıp şubat ayında altın sehırde bır uyarıcı gelecegını soyluyordu.Bu sefer aylar tutmayacak.

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Peki o cep numarası sizemi ait

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Abi onu sormasaydın ben tele kaydettım bıle:) Ararım basıma bır ıs gelırse valla

21MEHDİ12KIYAM

21MEHDİ12KIYAM

Üye
:D Ara ara Mehdi'nin cep numarısı o :D

Salladım tabi numarayı :D

Mehdi dediğimiz kavram acaba kıçından alev topları cıkarabılecek yetenekte mucızelere sahıp mı yoksa sen ben de olabılır mı?Bu ınsan mehdı mı?Yoksa sizin mehdi sandığınız insan sadece bır seylerın farkına varabılen sıradan bı ınsan mı?Asıl mehdı gelecek mi?Mehdi diye bır kavram varmı?İsa mesih ne oluyor?vs...vs...
Sorulacak soru çok bu konuda.Şayet ben bu kadar hesaplama yapsambunu araya vermem muhakkak daha genıs kıtlelere yayardım.Adam yayın evıne vermıs ama yayınevı yaymamıs.İnsan bunu takıp etmez mı?Ocak ayındayız ve ınternet ortamından bırkac ay ıcınde bu yazının o kadar da genıs bır kıtleye hıtap edecegını sanmıyorum medaya olmazsa.Eger subat ayına bu yazı cogalıp mılyonlara hıtab etmezse kendısıyle celısır cunkı Notradamusun kehanetınden alıntı yapıp şubat ayında altın sehırde bır uyarıcı gelecegını soyluyordu.Bu sefer aylar tutmayacak.

Nostradamus bir şey diyorsa doğrudur arkadaş.Yazıda okudum kehanetleri.Yok böyle bir şey.Adam naklen izlemiş geleceği resmen :D
Şubatta yayılacaktır;geleceği değiştiremezsin..

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Oraya n73 filan yazsaydın belki bir masumun numarası başi ağrır:D

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Eğer şubat ayında ben bu yazıyı bır tv kanalında görmez duymazsam cık..İnanmam:)
O değil de nenelerım anlatırdı,deccal gelecek Hz İsa onu öldürecek yecuc mecuc ordusu butun suları kurutcak Hz İsa kırk yıl hukum surecek herkes müslüman olacak.Sonra İsrafil peygamber SUr'a üfletecek her yer toz ıle duman olcak bir daha üfleyecek oluler dırılecek o sesten dıye gıderdi..Ama yaklasan marduk gezegeniyle Sur'un ne alakası var?İsrafil'e ayıp olmadı mı sımdı?Pasif kaldı melekcağız.Cennetın de cehennemınde bu duyada kurulacagı hadıslerce belırtılmıstır ama marduk ates topu bu dunyada deıl ve cehhennem olarak o gösteriliyor.Peki diyelım kı cehennem Marduk pekı cennet ne???

21MEHDİ12KIYAM

21MEHDİ12KIYAM

Üye
Ömer Çelakıl'ı çıkartırlar belki bu mevzu için Şubat'ta :D Şubat'ta bir kahin ülkeyi kurtaracak..Birinin kurtarması lazım..
Hz.İsa,yani Mesih belki 40 yıldır aramızda.İlla inanmak için görmek mi gerek.Yecüc-mecüc bana kalırsa Çin ve Kuzey Kore.Deccal,Şeytanın yollayacağı bir yaratık olabilir.Cehennem,o dediğin yerde kurulacak.Cennet burada sanırım.Ama yanlış bilgi vermek istemem.Allah'ın ne yapacağını bilemeyiz.Belki başka yere aktarılırız.Melekleri biz kafamızda hayal edemeyiz.En son kıyamet günü,şeytanın ordusuyla melekler savaşa girecek..Nedeni,şeytanın yetkisi dışında iyileri ve inançlılara saldırması olacak..Kehanetlerde ve kutsal kitaplarda böyle yazar..Göreceğiz bakalım nasıl bir olay olacak..Şanslıyız ki o günü görebileceğiz.Herkesle birlikte öleceğiz işte..Tek başına bu hırslı Dünya'da ölmekten iyidir..

• Beğen
Tepkiler: ali taner

Üst Alt