sen burda oldukça gülecem tabi
Bu zırvalıklara gülmeyim de napim nihahahahgizli mehdi görünmez mehdi
![]()

Burada bır yanılgı var cunkı seytan zamanında cınlerı dunyadan temızlemek ıcın kendısının komutasındakı melek ordusuyla cınlerı öldurdu ve dunya ona bahşedildi.Yani meleklerın de savastıgı görulebılırŞeytan'ın insanlara vesvese vermeden başka gücü bulunmuyor. Bir de öldürülme korkusu yüzünden görünmezlik özelliği istemiş ve bunu da Allah kabul etmiştir. Sen şimdi meleklerle, Şeytan'ın ordusunun savaşacağından bahsediyorsun. Meleklerin Allah'a itaat etmekten başka bir şey yapmadıklarını kime sorsan söyler.
Yecüc ve Mecüc, neden Çin ve Kuzey Kore ? Yani neden özellikle bu ülkeler?![]()
ABi ben cayır cayır yanarım yaaa.Tamam imanım var da ıckı desen ıcıyoruz zına bır kerecık oldu umarım affederMehmetce38™;1988904' Alıntı:Korkmayın ölmekten kıyamet gününden ya ölüm günü aslında müslümanın dügün günü bayram günü Rabbine kavuşma günü mükafatını alma günü düşünün 1 ay çalışıp nasıl sevinçle maaşımızı alıyorsak o günde alma günü yeterki imanınız tam olsun
Namaz yok nıyaz yok ıyı bır ınsan oldugumu dusunuyorum ama bu yetmez ki..Yandık anasını satım namaza mı baslasam acaba
Allaha inanıyosunya kardeşim ayrıca kul hakkı yememeye dikkat et Onun mağfireti büyüktürBurada bır yanılgı var cunkı seytan zamanında cınlerı dunyadan temızlemek ıcın kendısının komutasındakı melek ordusuyla cınlerı öldurdu ve dunya ona bahşedildi.Yani meleklerın de savastıgı görulebılır
--------------- Ekleme ---------------
ABi ben cayır cayır yanarım yaaa.Tamam imanım var da ıckı desen ıcıyoruz zına bır kerecık oldu umarım affederNamaz yok nıyaz yok ıyı bır ınsan oldugumu dusunuyorum ama bu yetmez ki..Yandık anasını satım namaza mı baslasam acaba
Burada bır yanılgı var cunkı seytan zamanında cınlerı dunyadan temızlemek ıcın kendısının komutasındakı melek ordusuyla cınlerı öldurdu ve dunya ona bahşedildi.Yani meleklerın de savastıgı görulebılır
Çok şükür abi hakk konusunda adaletlıyımdır ve katıyımdır napalım tanrıya karsı yuzumuz yıne de kara.Allah ıslah etsınMehmetce38™;1988947' Alıntı:Allaha inanıyosunya kardeşim ayrıca kul hakkı yememeye dikkat et Onun mağfireti büyüktür
Mustafacığım Bedir savaşında yanlış hatırlamıyosam Peygamberimiz Dua etmiştir Ey Allahım bir avuç mùslüman helak olursa dinini yayacak kimse kalmayacak diye bunun üzerine 1000 melek Mikail komutasında Peygamberin sağında 1000 melek İsrafil komutasında solunda 1000 melek Cebrail komustasında Peygamberimizin önünde savaşmiştırEvet; Çin'de hâlâ komünizmin etkisi sürüyor. Çin'in egemenliği olmasa da kültürünü yaşayan ülkeler de komünist.. Kuzey Kore söylemeye gerek yok zaten. Ama Küba da var. Ayrıca Afrika kıtasının güneyinde yer alan ve yoksullukla savaşan ülkelerin bir çoğu şu anda komünizmi benimsemiş durumda.. Bildiğim kadarıyla Yecüc ve Mecüc ortalığı birbirine katacak iki millet ama bunlar neden özellikle komünizmi yaşayan ülkeler olsun ki? Pekâlâ İsrail ve AB de diyebiliriz; veya ABD ve Rusya..
Meleklerin savaşacak yeteneğe sahip olduğunu düşünmüyorum. Şeytanın ordusu ve melekler... Film senaryosu gibi..
Abd ve Rusya en azından hristiyanlar.Ama yine de,onlar da yanlış yoldalar.Son büyük savaş zaten,Çin ve Kuzey Kore yüzünden değil;Abd'nin İran'a saldırması yüzünden çıkacak..
Evet meleklerın savastıgı dogrudur seytan dunya kendısıne bahsedılınce cın boyutu degıstı ve ınsan kafilesi yaratıldı bu sefer sınav onlar ıcın basladıBunu bilmiyordum. Meleklerin savaşlarda müslümanlar safında yer aldığını rivayetlerde okumuştum. Fakat konuda geçtiği gibi Kıyamet günü böyle bir savaşın olacağı ve herkesin öleceği fikri biraz tuhaf...
ABD ve Rusya'nın resmi dini Hristiyan..
Bugün ABD'de 30 milyona yakın Yahudi ve bir o kadar da Müslüman bulunuyor.
Rusya, en fazla ateist barındıran ülke..
Son büyük savaş; 3. Dünya Savaşı mı oluyor acaba ?