ELİF,LAM ve MİM...(Kuran'ın en büyük sırrı..mukatta harflerin kodu kırıldı!!!...)

Sponsorlu Bağlantılar

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Çok şükür abi hakk konusunda adaletlıyımdır ve katıyımdır napalım tanrıya karsı yuzumuz yıne de kara.Allah ıslah etsın
Amin kardeşim ama namazda çok önemli Kelime i Şahadetten sonra namaz gelir ama toplumumuzda nedense hep insanlar yaşlanınca namaza başlarlar oysaki genç biriyle yaşlı birinin namaz ibadeti arasında büyük vardır Yaratıcımız buyurmuşturki namaz sualini tam verene başka sual etmeye haya ederim demiştir boşa dememişler namaz dinin direğidir

21MEHDİ12KIYAM

21MEHDİ12KIYAM

Üye

Bu konunun ilk sayfasında farkedemeyenler için;Mehdi'nin 3.Dünya Savaşı'yla ilgili video linki.İnsanın tüylerini ürpertiyor izlerken..

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Evet meleklerın savastıgı dogrudur seytan dunya kendısıne bahsedılınce cın boyutu degıstı ve ınsan kafilesi yaratıldı bu sefer sınav onlar ıcın basladı

Bir yaşıma daha girdim.
Konu amacından sapacak belki ama söyleme gereği hissediyorum. Cinlerle ilgili birçok dini ve fikir kitapları okudum. Fakat hiçbirinde bu şekilde bahsedilmemişti. Sanırım bu konuda biraz daha aydınlanmam gerekecek.

Evet..3. Dünya Savaşı..Sonun başlangıcı olacak savaş..

:hmmm
O halde müslümanların uykuya dalar gibi rahat ölmesi hikaye mi oluyor?

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
israil vaadedilmiş toprakları istiyor büyük ortadoğu projesinin amacı bu Mesih geldiğinde vaadedilmiş topralarda onu karşılamak için öyle değilmi

21MEHDİ12KIYAM

21MEHDİ12KIYAM

Üye
Bir yaşıma girdim.
Konu amacından sapacak belki ama söyleme gereği hissediyorum. Cinlerle ilgili birçok dini ve fikir kitapları okudum. Fakat hiçbirinde bu şekilde bahsedilmemişti. Sanırım bu konuda biraz daha aydınlanmam gerekecek.

:hmmm
O halde müslümanların uykuya dalar gibi rahat ölmesi hikaye mi oluyor?

Mehdi,kurtaracaktır herhalde o gün müslümanları..

3. Dünya savaşı hakkında Mehdi'nin videosu;izle:

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Mehmetce38™;1988994' Alıntı:
Amin kardeşim ama namazda çok önemli Kelime i Şahadetten sonra namaz gelir ama toplumumuzda nedense hep insanlar yaşlanınca namaza başlarlar oysaki genç biriyle yaşlı birinin namaz ibadeti arasında büyük vardır Yaratıcımız buyurmuşturki namaz sualini tam verene başka sual etmeye haya ederim demiştir boşa dememişler namaz dinin direğidir
Ya namaza şeytan öyle bir vesvese verıyor kı abı aklımın ucundan bıle gecmıyor kılmak.Bunun ıcın sureklı o dını atmosferde olmalı ınsan ne bılım cemaat evlerı fılan mesela.Ya da aılendekılerden namaz kılan olmalı kı feyz alasın.Haklısın ama abı yanı bır ınsan sabahın korunde sıcak yatagından kalkıp soguk suyla kıs ortasında abdest alıp namaz kılıyorsa onun mukafatı vardır elbet.

21MEHDİ12KIYAM

21MEHDİ12KIYAM

Üye
Ya namaza şeytan öyle bir vesvese verıyor kı abı aklımın ucundan bıle gecmıyor kılmak.Bunun ıcın sureklı o dını atmosferde olmalı ınsan ne bılım cemaat evlerı fılan mesela.Ya da aılendekılerden namaz kılan olmalı kı feyz alasın.Haklısın ama abı yanı bır ınsan sabahın korunde sıcak yatagından kalkıp soguk suyla kıs ortasında abdest alıp namaz kılıyorsa onun mukafatı vardır elbet.

Mehdi,yazısında namazı Türkçe,anladığınız dilde kılın diyor.Anlayarak kılarsan şeytan vesvese veremez sana

• Beğen
Tepkiler: ali taner
' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Bir yaşıma daha girdim.
Konu amacından sapacak belki ama söyleme gereği hissediyorum. Cinlerle ilgili birçok dini ve fikir kitapları okudum. Fakat hiçbirinde bu şekilde bahsedilmemişti. Sanırım bu konuda biraz daha aydınlanmam gerekecek
Bunu bı dını sohbet esnasında Risale-i Nur Külliyatı'nı yalamıs yutmus bır ınsan anlattı bana.
Biz olmadan önce dunyadakı bu boyutta cınler yasıyormus ve onların da bızım gıbı bır dunyası varmıs ve daha sonra boyutları degısmıs.Kendılerıne onlarca peygamber gonderılmıs tıpkı bızım gıbı ama onlar bu peygamberı öldürmusler hepsını.O yuzden şeytan komıtesındekı melek ordusu bu savasa dahıl olmus.O zamanlar seytanın adı İblismiş ve meleklerın şahıymıs daha sonra allaha karsı cıktıgı ıcın lanetlenmıs

--------------- Ekleme ---------------

Mehdi,yazısında namazı Türkçe,anladığınız dilde kılın diyor.Anlayarak kılarsan şeytan vesvese veremez sana
Aslında ben de bu görüşteydım namazdakı dular degıl yalnızca dıger duları da Türkçe okumalıyız etmelıyız kı anlayalım ve hıssedelım dıye dusundum ama bunu da sordum arastırdım yanı duayı Türkce okuyunca tesırı aynı olur mu dedım hayır dedıler cunkı duların rıtmık bır ahengı ve tılsımı varmıs yani bu tılsım bozulmadan okunursa daha ıyı olur.Yanı acıl susam acıl yerıne open to susam open to susam gıbı bısı olacak heralde Türkçe olursa.Yanı duyaı Türkçe bılın mealını anlayın ama Arapca orjinal dılde okuyun dendı banave hak da verdım.Mesela bır Nas suresını Türkçe okursam cevremdekı kötü olagandısı varlıklara ne akdr etkısı olabılır kı,onun tılsımını ıletmesı lazım dıye dusundum ben de daha sonra.

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Bunu bı dını sohbet esnasında Risale-i Nur Külliyatı'nı yalamıs yutmus bır ınsan anlattı bana.
Biz olmadan önce dunyadakı bu boyutta cınler yasıyormus ve onların da bızım gıbı bır dunyası varmıs ve daha sonra boyutları degısmıs.Kendılerıne onlarca peygamber gonderılmıs tıpkı bızım gıbı ama onlar bu peygamberı öldürmusler hepsını.O yuzden şeytan komıtesındekı melek ordusu bu savasa dahıl olmus.O zamanlar seytanın adı İblismiş ve meleklerın şahıymıs daha sonra allaha karsı cıktıgı ıcın lanetlenmıs
Dabbe filmini izlediyseniz orda değiniyor cinler aynanın içinde gibi biz göremiyoruz ama onlar bizi görmüyor ama kıyamet vakti tersi olcak aynanın içi görünecek artık görünür olacaklar

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Mehmetce38™;1989077' Alıntı:
Dabbe filmini izlediyseniz orda değiniyor cinler aynanın içinde gibi biz göremiyoruz ama onlar bizi görmüyor ama kıyamet vakti tersi olcak aynanın içi görünecek artık görünür olacaklar
Görünür olacaklarsa bir savaş söz konusudur.Bu da kehanetlerı dogruluyor.Eskıden daha sık görunurlermıs ınsanları yoldan cıkarmak ıcın.Ama sımdı nerdeee sımdı ınsan olmus cın seytan,onlar bızı degıl bız onları yoldan cıkaracaz neredeyse.

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye

Şaşkınlıkla okuyorum...
Cinlere gönderilen peygamberlerin Kuran'da bahsedilmemesi de düşündürmüyor değil. Sadece Hz. Süleyman'ın cinler üzerinde nüfuzu olduğunu biliyorum. Peki Şeytan'ın ordusu cinleri yendi ise ve Allah cinleri diğer boyuta geçirdiyse, bu cinler için bir bakıma mükâfat gibi bir şey olur. Görünmezlik, kılıktan kılığa girme vs...

21MEHDİ12KIYAM

21MEHDİ12KIYAM

Üye
Nadir kardeş,namazı anlayarak kılmak mı önemli,illa arapça robot gibi anlamadan kılmak mı önemli?..Hangisi mantıklı?..

• Beğen
Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Cinlerde insanlar gibi müslümanı var olmayanı var sanırsam

• Beğen
' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Kur'an'ın her seyı bahsetmedıgını bılıyorsun sanırım bana boyle soylendı valal bılemem amabu ınsan Risale-i Nur'dan alıntılarla cevap verıyordu.Onlar ıcınmukafat degıl kı,onların hesabı bellı oldu zamanında ınananları cennete gıdecek yanılmıyosam onların ıcınden de ınananı var yanı ıyıhuyluları dıgerlerı garantı,seytan gıbı cumlesı yanacak,ona ben de gıcık oldum nıye onlar bızı goruyor da bız onları goremıyoruz diye.

• Beğen
21MEHDİ12KIYAM

21MEHDİ12KIYAM

Üye
Şeytanın neden özel yetkisi var.Çünkü daha önce cennetteydi.Allah'a inanıyordu.Ama insanlara kıskançlık duydu.Eğer,bir yaratıcısı olduğuna inanmasaydı bu yetkiyi alamazdı

• Beğen
Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Nadir kardeş,namazı anlayarak kılmak mı önemli,illa arapça robot gibi anlamadan kılmak mı önemli?..Hangisi mantıklı?..
arapça öğren anlayarak kıl..yazık Kur'an ve Sünnet'de namazın arapça kılınacağını başka şekilde olmayacağını üstüne basa basa bildirirken seni mi dinleyeceğiz..

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Mehmetce38™;1989077' Alıntı:

Bir olaya şahit olmuştum.

Kuzenim aynada saçını tararken hemen arkasında sırtını duvara dayamış birinin izlediğini görüyor ve aniden arkasına bakıyor. Ben "n'oldu" diye sorduğumda "çabuk yanıma gel ve aynaya bak" dedi ama bir şey göremedim. O görüyormuş meğer.. Aynaya bakarak cinin üzerine yürüdü. Ben şaka yapıyor sandığım için gülüyordum. Evin içinde bir o tarafa, bir bu tarafa koşuşturup, durdu. En sonunda kapı kendiliğinden sert bir şekilde kapanınca tüylerim ürperdi. "Cin kaçtı, görmedin mi?" dediğinde donmuş kalmıştım.

Yani cinler hâlâ aynada görünüyorlar abi..

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Burda yanılgıya düşmeyelim tamam anlamınıda öğrenelim ama namaz kılarkende arapça okumamız gerek
öyle olsaydı Kuran sadece Türkçe olarak basılır kimse Arapçasıyla uğraşmazdı değilmi manasını öğrenmek ayrı ibadetimizde okumak ayrı bence

• Beğen
' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Bir olaya şahit olmuştum.
Kuzenim aynada saçını tararken hemen arkasında sırtını duvara dayamış birinin izlediğini görüyor ve aniden arkasına bakıyor. Ben "n'oldu" diye sorduğumda "çabuk yanıma gel ve aynaya bak" dedi ama bir şey göremedim. O görüyormuş meğer.. Aynaya bakarak cinin üzerine yürüdü. Ben şaka yapıyor sandığım için gülüyordum. Evin içinde bir o tarafa, bir bu tarafa koşuşturup, durdu. En sonunda kapı kendiliğinden sert bir şekilde kapanınca tüylerim ürperdi. "Cin kaçtı, görmedin mi?" dediğinde donmuş kalmıştım.

Yani cinler hâlâ aynada görünüyorlar abi..
Bİrader iş mi bu yaptığın zaten tek kalıyorum ödümü kopardın ben daha 5 gün aynaya bakmam.Gece de gene uyuyamayacaz anasıtı satayım:(Zaten kulaklarıma fısıldıyanlar oluyor gecelerı onların sesıne uyanıyorum..

Üst Alt