ELİF,LAM ve MİM...(Kuran'ın en büyük sırrı..mukatta harflerin kodu kırıldı!!!...)

Sponsorlu Bağlantılar

21MEHDİ12KIYAM

21MEHDİ12KIYAM

Üye
Konuştukça batıyorsun Mustafa :D
Altın Çağ,kıyamet sonrası yaşam.Yani,dirilişten sonraki cennet hayatı..
2.'sini cevapladım yukarıda

• Beğen
Tepkiler: ali taner

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Müslümanlar teknolojide o kadar ileri gidecekki artık keşfedecek ve yapacak birşey kalmayacayacak ve diyeceklerki madem herşeyi Allah yarattı peki haşa Allahı kim yarattı dedikleri zaman kıyamet kopacaktır .Eee müslümanların hali ortada

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Deccal,bana kalırsa Çin ve Kuzey Kore.
Geçen yaz ne olduğu hatırlayın..
Çinli komünist köpeklerin Uygurlu müslümanlara ne yaptığını hatırlayın..
Yazıyı dıkkatlı okuduysanız yecuc mecuc ve dabbet-ul arz gıbı olaganustu varlıkların bırer temsılden ıbaret oldugunu ve bunları toplumun cıkarttıgını soyluyor yanı sadece sembolık karakterler.
Kımısı Hz İsa gelecek dıyor 40 yıl hukum surecek...Kımısı dunyada tek bır musluman kalmadıgı vakıt kıyamet kopacak dıyor vs..Ama her sey bır yana Notradamusun kehanetını ılerı surerek dıyor kı bır kurtarıcı altın sehırde(İstanbul)şubat ayında dogacak ve ınsanları uyaracak dıyor.Burada kendısının bu uyarıcı oldugunu ve bu yazının(kı bu yazı ocak-aralık sıraları yazılmıs) subat ayına kadar bırcok kısı tarafından duyulacagını soyluyor.Ben buna hak verıyorum evet bence de duyulacak.Bu insanın İstanbullu oldugunu buradan anlamıs olduk..Kendısını göstermıyor, ıstese haber programlarında raytınglerı tavan yaptıracak sekılde pıyasaya cıkabılır burası da ılgınc.Cunkı gercekten 3 aya yakın gecelı gunduzlu calıstıgını soyluyor ve hakıkaten de hesaplamalar bırkac haftada yapılacak hesaplamalar degıl.Etkılenmedım desem yalan soylemıs olurum.Bakalım görelim.
Acaba Kur'an'da net ve kesın olarak yecuc mecuc budur,İsa pegamber gelecektir,deccal dabbe cıkacaktır dıye ayet var mıdır?Yoksa bunlar hadıs ya hut halkın yarattıgı efsaneler mıdır bılemıyorum.Cın surayı vurdu surada deprem oldu 200.000 kısı oldu felan dıye alamet gostermek bence yanlıs olur cunkı bu zamana kadar dunya yerle bır oldu savaslar yasandı mılyonlar öldü vs..
Bunlar da alamet olarak gosterılebılınırdı bunu da eklemek ısterım.Pekı sunu sormak ısterım bu ınsan neden özellikle sızı buldu sız kımsınız?

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Konuştukça batıyorsun Mustafa :D
Altın Çağ,kıyamet sonrası yaşam.Yani,dirilişten sonraki cennet hayatı..
2.'sini cevapladım yukarıda
Benim anlamadığım Altın çağda yaşananacak bazı olaylar cennet hayatıyla hiç bagdaşmıyor yanı bu dünyada olması gereken şeyler sura üflendimi ahiret hayatı başlar yani altın cağ nasıl oluyor

21MEHDİ12KIYAM

21MEHDİ12KIYAM

Üye
Mehmetce38™;1988407' Alıntı:
Müslümanlar teknolojide o kadar ileri gidecekki artık keşfedecek ve yapacak birşey kalmayacayacak ve diyeceklerki madem herşeyi Allah yarattı peki haşa Allahı kim yarattı dedikleri zaman kıyamet kopacaktır .Eee müslümanların hali ortada

Hangi hadis o?
Her hadis güvenilir değil.Aralarında hurafelerle yozlaştırılan sonradan eklenenler var.Bu verdiğim 2 hadisin kesinliği doğrudur.Allah aşkına bir camiye gittiğinde,ya da insanların halini düşündüğünde bu hadisde anlatılan manzaradan başka ne görüyorsun?..

''İnsanlar üzerinde öyle bir zaman gelecek ki,camilerde bin kişiden fazlaları namaz kılacak da,içlerinden bir mü'min bulunmayacak.''

'İnsanlar üzerinde öyle bir zaman gelecek ki,kaygıları mideleri,şerefleri malları,kıbleleri kadınları,dinleri altın ve gümüş olacak''

• Beğen
Emperian

Emperian

Üye
En basidinden arkadaşlar insanoglu beyninin %4'ü anca kullanabilen bir varlık. Bu şarlatanlaklık degilde ney! :off:

21MEHDİ12KIYAM

21MEHDİ12KIYAM

Üye
Yazıyı dıkkatlı okuduysanız yecuc mecuc ve dabbet-ul arz gıbı olaganustu varlıklarınbırer temsılden ıbaret oldugunu ve bunları toplumun cıkarttıgını soyluyor yanı sadece sembolık karakterler.
Kımısı Hz İsa gelecek dıyor 40 yıl hukum surecek...Kımısı dunyada tek bır musluman kalmadıgı vakıt kıyamet kopacak dıyor vs..Ama her seybır yana Notradamusun kehanetını ılerı surerek dıyor kı bır kurtarıcı altın sehırde(İstanbul)şubat ayında dogacak ve ınsanları uyaracak dıyor.Burada kendısının bu uyarıcı oldugunu ve bu yazının(kı bu yazı ocak-aralık sıraları yazılmıs) subat ayına kadar bırcok kısı tarafından duyulacagını soyluyor.Ben buna hak verıyorum evet bence de duyulacak.Bu insanın İstanbullu oldugunu buradan anlamıs olduk.kendısını göstermıyor ıstese haber programlarında raytınglerı tavan yaptıracak sekılde pıyasaya cıkabılır burası da ılgınc.Cunkı gercekten 3 aya yakın gecelı gunduzlu calıstıgını soyluyor ve hakıkaten de hesaplamalar bırkac haftada yapılacak hesaplamalar degıl.Etkılenmedım desem yalan soylemıs olurum.Bakalım görelim.
Acaba Kur'an'da net ve kesın olarak yecuc mecuc budur,İsa pegamber gelecektir,deccal dabbe cıkacaktır dıye ayet var mıdır?Yoksa bunlar hadı ya hut halkın yarattıgı efsaneler mıdır bılemıyorum.Cın surayı vurdu surd deprem oldu 200.000 kısı oldu felan dıye alamet gostermek bence yanlıs olur cunkı bu zamana kadar dunya yerle bı roldu savaslar yasandı mılyonlr oldu vs..
Bunlar da alamet olarak gosterılebılınırdı bunu da eklemek ısterım.pekı sunu sormak ısterım bu ınsan neden sızı buldu sız kımsınız?

Başta da yazmıştım.Bir kitabevinde çalışıyorum.Benden başka %99 meslektaşım bu flash belleği ilk okuduğunda çöp kutusuna atmıştı..Ben Mehdi'ye inanan ve dindar biriyim.Mehdi de kime yollayacağını biliyordu ki bana yolladı..Lâkin kitabı basamıyoruz.Para babaları,sorun çıkardı..Mevzu kıyamet tabi..Kimse rahatını bozmuyor..Ben de bu yazıyı internette yaymaya karar verdim.Blog açtım hatta dün gece.Herkes okusun;izlesin.Adres bu:

• Beğen
Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Hangi Hadis diyorsunuz bizim örneklere yozlaştırılmış diyorsunuz peki sizin söylediklerinizin kesinliğine nasıl bu kadar eminsiniz

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ya arkadaşlar kaç gündür tartışıyorsunuz bir çoğunuz bilmeden günaha giriyor kıyametin ne zaman kopacağını Allah'tan başka kimse bilemez boş yere didişmeyin..mehdiymiş şuymuş buymuş siz kendi amellerinize bakın..

21MEHDİ12KIYAM

21MEHDİ12KIYAM

Üye
Mehmetce38™;1988417' Alıntı:
Benim anlamadığım Altın çağda yaşananacak bazı olaylar cennet hayatıyla hiç bagdaşmıyor yanı bu dünyada olması gereken şeyler sura üflendimi ahiret hayatı başlar yani altın cağ nasıl oluyor

Altınçağ,kıyamet sonrası cennet hayatı

--------------- Ekleme ---------------

Mehdi'nin yazısından alıntı yapıyorum bu yazdıklarımı.Bu hadislere baktım internetten.Doğruluğu kesin

• Beğen
Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Altınçağ,kıyamet sonrası cennet hayatı

Mehdi'nin yazısından alıntı yapıyorum bu yazdıklarımı.Bu hadislere baktım internetten.Doğruluğu kesin
tamam anladım ama Altınçağda diyorum yaşanacaklar dünya hayatı ile ilgili degilmi nasıl cennette yaşanacak

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Başta da yazmıştım.Bir kitabevinde çalışıyorum.Benden başka %99 meslektaşım bu flash belleği ilk okuduğunda çöp kutusuna atmıştı..Ben Mehdi'ye inanan ve dindar biriyim.Mehdi de kime yollayacağını biliyordu ki bana yolladı..Lâkin kitabı basamıyoruz.Para babaları,sorun çıkardı..Mevzu kıyamet tabi..Kimse rahatını bozmuyor..Ben de bu yazıyı internette yaymaya karar verdim.Blog açtım hatta dün gece.Herkes okusun;izlesin.Adres bu:
Ayetle ılgılı yazmıs olduugm sorulara cevap alabılır mıyım bılgınız varsa?Bu arada yayın evınız dini kıtaplar ıcerenbır yayın evı mı?Siz harıc yuzde doksan dokuzunuzun boyle bır ıcerıge onem vermemesı buyk bır sayıdır ki bu adam nasıl sızınle paylasmıs bunu?Yoksa bır tek sızınle mı paylastı?benım aklıma daha baska seyler gelıyor ki bu adam yoksa siz misiniz?

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Yüce Allah ' ım Seni Islah Eylesin Arkadaş .. bir an önce kendini bulman dileğimle..

21MEHDİ12KIYAM

21MEHDİ12KIYAM

Üye
Kıyametten sonra dirilişte mahşer kurulmayacak mı?..Orada hesap yapılmayacak mı?..Kötüler cehenneme gidecek.İyiler cennete.Cennet yaşamının diğer adı da altınçağ
Hadislerin çoğu yanlış yorumlandı.Allah aşkına,Dünya'da bu kadar pislik ve kötülük varken,kıyamet gelmeden bir altınçağ yaşanması mantıklı mı?..Altıncağ,kıyamet sonrası yaşanacak.Mehdi'nin söylediği bu yazıda

• Beğen
Emperian

Emperian

Üye
ya arkadaşlar kaç gündür tartışıyorsunuz bir çoğunuz bilmeden günaha giriyor kıyametin ne zaman kopacağını Allah'tan başka kimse bilemez boş yere didişmeyin..mehdiymiş şuymuş buymuş siz kendi amellerinize bakın..

Kesinlikle..

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Peki üzerinize alınmayın ama diyorstnuz dini tam müslümanım Mehdi beni buldu Elhamdülillah bende tam müslümanın inancım tam beni niye bulmadı veya ileri gelen din adamlarımızı bulmadı

Kıyametten sonra dirilişte mahşer kurulmayacak mı?..Orada hesap yapılmayacak mı?..Kötüler cehenneme gidecek.İyiler cennete.Cennet yaşamının diğer adı da altınçağ
Hadislerin çoğu yanlış yorumlandı.Allah aşkına,Dünya'da bu kadar pislik ve kötülük varken,kıyamet gelmeden bir altınçağ yaşanması mantıklı mı?..Altıncağ,kıyamet sonrası yaşanacak.Mehdi'nin söylediği bu yazıda
Oşmanli zamanında tam barış ve huzur ortamı vardı asırlarca yani bir nevi altınçag peki günümüzde neden olmasın Allah sadece ol der ve olur dünyadaki kötülükler bizim gözümüzde büyük yani

21MEHDİ12KIYAM

21MEHDİ12KIYAM

Üye
Ayetle ılgılı yazmıs olduugm sorulara cevap alabılır mıyım bılgınız varsa?Bu arada yayın evınız dini kıtaplar ıcerenbır yayın evı mı?Siz harıc yuzde doksan dokuzunuzun boyle bır ıcerıge onem vermemesı buyk bır sayıdır ki bu adam nasıl sızınle paylasmıs bunu?Yoksa bır tek sızınle mı paylastı?benım aklıma daha baska seyler gelıyor ki bu adam yoksa siz misiniz?

Kim olduğumu söylersem mevzunun bir anlamı kalmaz.Mehdi nerede bilmiyorum.Bu olay medyatik olursa kimse inanmaz.Bırak isteyen inansın;isteyen inanmasın.Şu işin sorumluluğu üzerimden kaldırmaya çalışıyorum.Blog da açtım dün gece:
Bu arada ben Mehdi değilim emin olabilirsin.O kadar foruma girip çıktım.Ip adresimi isteyen bulup adresimi alır zaten.Mehdi niye adresini açığa çıkarsın ki

21MEHDİ12KIYAM

21MEHDİ12KIYAM

Üye
Mehmetce38™;1988488' Alıntı:
Peki üzerinize alınmayın ama diyorstnuz dini tam müslümanım Mehdi beni buldu Elhamdülillah bende tam müslümanın inancım tam beni niye bulmadı veya ileri gelen din adamlarımızı bulmadı

Oşmanli zamanında tam barış ve huzur ortamı vardı asırlarca yani bir nevi altınçag peki günümüzde neden olmasın Allah sadece ol der ve olur dünyadaki kötülükler bizim gözümüzde büyük yani

Mehmet kardeşim;biraz sabret bekle.Bu yıl,son başlayacak.O zaman bu bir şaka mı yoksa gerçek mi herkes anlayacak.Bırak,boşver..Herkes neye inanırsa inansın

• Beğen
Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
"Bu dönemde Allah Hadi (hidayet veren) sıfatını taşıyan bir şahsı (Mehdi) vesile edecek inkarcı felsefe ve ideolojileri ortadan kaldıracak ve dünyanın dört bir yanında devam eden zulüm ve kargaşayı sona erdirecektir. Mehdi'nin en önemli görevi dinin Peygamberimiz dönemindeki şekliyle yaşanmasını sağlamak Kuran ahlakını insanlar arasında hakim kılmak tüm dünyada huzuru ve barışı tesis etmektir. "

Başlıca kaynaklarda ve ayetlerde açıkça belirtiliyor ki Kıyamet öncesi mehdi inecek ve insanları doğru yola davet edecek.

Ama gelmeden önce birkaç insan seçip, onlara geleceğini haber edeceğinden bahsedilmiyor.

Ayrıca Altın Çağ, Kıyamet sonrası cennet hayatı diyorsunuz.

"İsa'nın önderliğinde yeryüzünde İslam ahlakının hakim olacağı bir dönemin yaşanacağına işaret edilmektedir. Ahir zaman, yani bir başka deyişle "Altınçağ", hadislerden de anlaşılacağı üzere yarım yüzyıldan fazla sürecek "Asr-ı Saadet" benzeri bir devirdir. Peygamberimiz'in bu devri tasvir ederken cennet benzeri özelliklerle anlatması sebebiyle din alimleri bu devreye "Altınçağ" ismini vermişlerdir.

Her çeşit ürün ve mal bolluğu, emniyet, güven ve adaletin temini, huzur ve saadet bu devrin belli başlı özellikleridir. Hadis-i şeriflerde "silahların susacağı"nın bildirilmesi, bu devirde yeryüzünün barışla dolacağını müjdelemektedir. Teknolojik gelişme, yine ahir zamanın bu devresinde doruğa ulaşacak, insanlar teknolojinin bütün nimetlerinden alabildiğine faydalanacaklardır. İnsanlar Altınçağ'da hayatlarından o kadar memnun olacaklardır ki; hadisin ifadesine göre zamanın nasıl geçtiğinin farkına varmayacaklar, bu güzelliklerden daha fazla yararlanmak için Allah'tan ömürlerinin uzatılmasını isteyeceklerdir."

Eğer Altın Çağ, Kıyamet sonrası olacak ise ölüm olacak mı ki?

Üst Alt