Kim olduğumu söylersem mevzunun bir anlamı kalmaz.Mehdi nerede bilmiyorum.Bu olay medyatik olursa kimse inanmaz.Bırak isteyen inansın;isteyen inanmasın.Şu işin sorumluluğu üzerimden kaldırmaya çalışıyorum.Blog da açtım dün gece:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu arada ben Mehdi değilim emin olabilirsin.O kadar foruma girip çıktım.Ip adresimi isteyen bulup adresimi alır zaten.Mehdi niye adresini açığa çıkarsın ki

ya bu adam saçmalıyor kıyamet vakti gelecek aMA o nun gibi aciz birisi zaten bilemez kıyamet vaktini peygamberimiz biliyordu ama söylemedi çıkıpta bu adam biliyorum derse tam bir ahmak olur
Sorularıma kısmi cevap verıyorsunuz.O söyledııgnız seye bır anlam veremedım hala.Benım kım oldugum bılınırse mevzunun bır anlamı olmaz ne demek? (21Mehdi12kıyam.)Bu nıcktekı sayıların bır anlamı var mı mehdi?O sensin o yazıyı yazan sensin mehdi.
sen çok yaşa yaşa e mi mehdisayende ne sinir kaldı ne stres sevdim seni
yahu mehdinin bir gün geleceği kesin de ,internetten geleceğini düşünememiştim. msn i var mı mehdimizin
Güzel kardeşim diyorsunuz ki mehdının kımlıgı acıga cıkarsa şarlatana döner diye.E sızın kımlıgınızın acıga cıkmasıyla onun ne alakası var?Dikkat cekmek için 21mehdı12kıyamdedınız yanı ılgınc
Ayrıca dalga gececek bır sey yazdıgımı da sanmıyorum
Ara ara Mehdi'nin cep numarısı o 

Mehdi dediğimiz kavram acaba kıçından alev topları cıkarabılecek yetenekte mucızelere sahıp mı yoksa sen ben de olabılır mı?Bu ınsan mehdı mı?Yoksa sizin mehdi sandığınız insan sadece bır seylerın farkına varabılen sıradan bı ınsan mı?Asıl mehdı gelecek mi?Mehdi diye bır kavram varmı?İsa mesih ne oluyor?vs...vs...
Sorulacak soru çok bu konuda.Şayet ben bu kadar hesaplama yapsambunu araya vermem muhakkak daha genıs kıtlelere yayardım.Adam yayın evıne vermıs ama yayınevı yaymamıs.İnsan bunu takıp etmez mı?Ocak ayındayız ve ınternet ortamından bırkac ay ıcınde bu yazının o kadar da genıs bır kıtleye hıtap edecegını sanmıyorum medaya olmazsa.Eger subat ayına bu yazı cogalıp mılyonlara hıtab etmezse kendısıyle celısır cunkı Notradamusun kehanetınden alıntı yapıp şubat ayında altın sehırde bır uyarıcı gelecegını soyluyordu.Bu sefer aylar tutmayacak.

Şubat'ta bir kahin ülkeyi kurtaracak..Birinin kurtarması lazım..