Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[Ekip dağıldı] Türk CFW Kuvvetleri (T.C.K) Çılgın Türkler Ekibi Yönetim Merkezi
Sponsorlu Bağlantılar
ErdoanKys
Üye
sen sadece 5800 la ugrasmıyomuydun okulum var ama telden girip cevapda yazarım
anılbaran
Üye
5800 var ama sadece onla ugraştıgım anlamına gelmiyor . Tck v1 beta 3 için 5800+x6+5530 a ben fw yapıyorum
ErdoanKys
Üye
c6 portla mı calısacan anılbaran kardes
anılbaran
Üye
evet onlarla çalışıyorum
ErdoanKys
Üye
bana özelden mod arsivi ni upload etsenizde gönderseniz olur mu anılbaran ve ramboft kardes
Yarın öbürgün yeni T.C.K versiyonları çıkacak. Çıktığı gibi test etmen gerekecek. Okul olsa bile mesela, hafta içleri saat 18:00 den sonra foruma girebilir misin?
Hafta içi bilgisayarı açamıyorum.Yogun program var . Ama hafta sonları girebilirim o da akşamdan
ErdoanKys
Üye
rambo kardes simdi beni takıma kabul ettiniz mi
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
Tester olarak almayı düşünüyoruz. Bir görüşme yapayım
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
T.C.K ekibimize Çılgın Türk 'ErdoanKys' üyemizin alımı onaylanmıştır. Rütbesi 'Nokia X6 Tester' olarak belirlenmiştir. Kendisine bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum.
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
M. tAHA kullanıcı adlı MaxiCep üyesi N97 Mini telefonu için Tester rütbesi ile ekibimize alınmıştır. Hayırlı uğurlu olsun.
T.C.K ekibimize Çılgın Türk 'ErdoanKys' üyemizin alımı onaylanmıştır. Rütbesi 'Nokia X6 Tester' olarak belirlenmiştir. Kendisine bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum.