Iftardan sonra asıldıysan sorun olmaz gusül alırsın cenabetlik gider ama oruçlu iken asıldıysan keffaret gerektirir 61 gün tutacaksın mecburen![]()
Bi acayip milletiz he, aç duruyorsunuz akşama kadar bi Allah in kulu bundan şikayet etmiyor ama onu yapmadan duramıyorsunuz![]()

tüm mesajları okudum..Biz gerçekten inanılmaz bir milletiz![]()

Neyse cevap verelim, 61 gün tutman gerekiyor ... Bir anlık zevk için kesinlikle değmez .

Bazı yerlerde kaza gerektirir dior.bazı yerlerde kefaret gerektirir dio anlamadım gitti...ama kefaret ise ben büyük bişeyi yedim anladınız.kaza ise küçüğünü yedim![]()

la bu kadar açık konuşma bariiiHayır dostum bilerek asılıyorsn sonuçta, bu yüzden keffaret gerektirir ...
Bu arada, büyüğünü yedin![]()

ne yapmış la oo ?Adam rütbe atladığı gibi banlandı100 mesaj
![]()
töbe röbe ya ramazanda bana abaza dedirdiniz ne abazasınız lan buna görgüsüzlük denir yorum almak için açmayın şöle konular sizin işiniz cenabetlik deil yorun toplamak komedi gırgır geçmek![]()

ben anladıydım onun banlanacağını artiz gibi konuşuyordu heryerde.. kesin plus'dan gelmiştir...Küfür etti bi yerde. S..k..m dedi![]()

Harbi ban ayındayız. Yönetim banlıyo yönetim banlamazsa üye kendini banlıyo![]()

google amca bütün teknikleri ile bilir...
Evet ya abuk subuk konuşuyordu yok ben şu saatte 31 çektim falanLen bize ne anlatıyon. Madem o kdar merak ettin git google amcaya sor
![]()