|| Eğer bir kişi cenabetken oruç tutuyorsa günah mıdır?

Sponsorlu Bağlantılar

SAINT1

SAINT1

Üye
Ya size ben ne diyim yaa.

Güliiim mi ?
Kıziiim mi ?

Valla ben gülücem :D:D:D:D

Progressivity

Progressivity

Üye
Iftardan sonra asıldıysan sorun olmaz gusül alırsın cenabetlik gider ama oruçlu iken asıldıysan keffaret gerektirir 61 gün tutacaksın mecburen :)
Bi acayip milletiz he, aç duruyorsunuz akşama kadar bi Allah in kulu bundan şikayet etmiyor ama onu yapmadan duramıyorsunuz :d:

ulan ENES alemsin ya :ehe:ehe:kop::kop:

saat1254

saat1254

Üye
Neyse cevap verelim, 61 gün tutman gerekiyor ... Bir anlık zevk için kesinlikle değmez .

Bazı yerlerde kaza gerektirir dior.bazı yerlerde kefaret gerektirir dio anlamadım gitti...ama kefaret ise ben büyük bişeyi yedim anladınız.kaza ise küçüğünü yedim:ağlarım::ağlarım::ağlarım:

lordomax

lordomax

Üye
töbe röbe ya ramazanda bana abaza dedirdiniz ne abazasınız lan buna görgüsüzlük denir yorum almak için açmayın şöle konular sizin işiniz cenabetlik deil yorun toplamak komedi gırgır geçmek :D

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Bazı yerlerde kaza gerektirir dior.bazı yerlerde kefaret gerektirir dio anlamadım gitti...ama kefaret ise ben büyük bişeyi yedim anladınız.kaza ise küçüğünü yedim:ağlarım::ağlarım::ağlarım:

Hayır dostum bilerek asılıyorsn sonuçta, bu yüzden keffaret gerektirir ...

Bu arada, büyüğünü yedin :d:

Revengeful

Emekli Yönetici
Adam rütbe atladığı gibi banlandı :d: 100 mesaj :d:

Mert

Mert

Üye
Eminim burda komedi filmi oynatsaydık bu kadar gülünmezdi :d:

Revengeful

Emekli Yönetici
Küfür etti bi yerde. S..k..m dedi :D

Mert

Mert

Üye
Harbi ban ayındayız. Yönetim banlıyo yönetim banlamazsa üye kendini banlıyo :D

lgkg300

lgkg300

Üye
    Konu Sahibi
töbe röbe ya ramazanda bana abaza dedirdiniz ne abazasınız lan buna görgüsüzlük denir yorum almak için açmayın şöle konular sizin işiniz cenabetlik deil yorun toplamak komedi gırgır geçmek :D

1) yorum almak için asla konu açmam, şimdiye kadar açmadım da!

2) Konunun gırgıra alınacak bir tarafı yok. Konu gayet açık ve net. Yorumlara baktığımızda sağolsun arkadaşlar konuyu heryere çekmişler :)

Necmati

Necmati

Üye
Küfür etti bi yerde. S..k..m dedi :D
ben anladıydım onun banlanacağını artiz gibi konuşuyordu heryerde.. kesin plus'dan gelmiştir...:off:

Harbi ban ayındayız. Yönetim banlıyo yönetim banlamazsa üye kendini banlıyo :D

harbi güzel yorumdu mert..
sen üstüne alınma büyük mert...:ehe

Revengeful

Emekli Yönetici
:ehe

Evet ya abuk subuk konuşuyordu yok ben şu saatte 31 çektim falan :d: Len bize ne anlatıyon. Madem o kdar merak ettin git google amcaya sor :d:

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Ben demiştim yedin diye bakınız rütbesine cezalı :d:

^^Positive^^

Üye
Cünüpken oruç tutulmaz!
Eğer Sahura kalktın Gecede Boşaldıysan(Uykudayken) Sabah Kalktığında anlar anlamaz Gusül Abdesti Almak zorundasın!
Oruçluykende Çekilmez!

Üst Alt