|| Eğer bir kişi cenabetken oruç tutuyorsa günah mıdır?

Sponsorlu Bağlantılar

saat1254

saat1254

Üye
yok kardeş :ehe nasıl başlıyım:d:

ak42

ak42

Üye
bence çok mantıksız soru ve konu

greenmile

greenmile

Üye
yıkanmadan gezilir mi ya orucu falan geçtim de şahsen rahat edemem :)

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
bi durun bismillah ramazan gelmedn gecen seneki konuları hortlatıyosunuz.d.d

TheCower

TheCower

Üye
Haha:) cünüp herifler:) hemen abdest alın:)

PuGatorY

PuGatorY

Üye
abi mantıklı konuşuyon ama dediğiniz mantıklı ama peki boy abdesi almadan oruç bitirilirse ne olacak

mangdaşire

mangdaşire

Üye
ergenlige yeni giren bir erkek birey için çok zor cenabet olmamak.tabi cünüp de durmamak lazım,çünkü her geçen ezan başına katrilyonlarca ateş puan ve cehennem zebanisi bedava :D

.BlueTR

.BlueTR

Üye
ergenlige yeni giren bir erkek birey için çok zor cenabet olmamak.tabi cünüp de durmamak lazım,çünkü her geçen ezan başına katrilyonlarca ateş puan ve cehennem zebanisi bedava :D

+1 mi desem :d:
çokta zor değil ama azmadıktan sonra:ehe
tövbe tövbe :D :D

mangdaşire

mangdaşire

Üye

+1 mi desem :d:
çokta zor değil ama azmadıktan sonra:ehe
tövbe tövbe :D :D
ama şimdi okulda çevrede mevrede heryerde cenabet cenabet görüntüler var :D.okulda kızlar çorap giymiyor,tvdeki ablalar yarı çıplak,arkadaşlar da bu işe alışmışsa zorlasanda insan duramıyor bi süre sonra :D neyse ki oruç bu duyguları köreltiyor.

caglet

caglet

Üye
Allahtan kefaret gerektirmiyo yoksa ölene kadar oruç tutsam anca borcumu öderim :D

.BlueTR

.BlueTR

Üye

ama şimdi okulda çevrede mevrede heryerde cenabet cenabet görüntüler var :D.okulda kızlar çorap giymiyor,tvdeki ablalar yarı çıplak,arkadaşlar da bu işe alışmışsa zorlasanda insan duramıyor bi süre sonra :D neyse ki oruç bu duyguları köreltiyor.
yani orası öyle.durmamak mümkün değil :D
reklamlarda büyütücüler falan diğer tarafta yanlışlıkla girilen +18 siteler:naughty:

fatih safa

fatih safa

Üye
Pis cenabet hoş bende istemeksizin cünüp oluyom rüyamda :)

TheCower

TheCower

Üye
Ya konu güzel de benim bir sorum olacak. Mesela sahura kalktık niyet ettik yattık. Saat 10 gibi bi kalktık aaa o da ne:) anladınız şimdi ne olacak biri anlatsın

mangdaşire

mangdaşire

Üye
Ya konu güzel de benim bir sorum olacak. Mesela sahura kalktık niyet ettik yattık. Saat 10 gibi bi kalktık aaa o da ne:) anladınız şimdi ne olacak biri anlatsın
suyu yutmadan abdest alınıp devam edilir diye biliyorum.çünkü bir süre sonra kendiliginden oluyor,engelleme imkanı olmadıgı için orucu bozmuyor galiba.

TheCower

TheCower

Üye

suyu yutmadan abdest alınıp devam edilir diye biliyorum.çünkü bir süre sonra kendiliginden oluyor,engelleme imkanı olmadıgı için orucu bozmuyor galiba.

onu ben de biliyorum da ya tam aksine birşeyse? Benim bilmem de şöyle oluyor. Insan biraz düşünürse anlıyor. Ama rehber arıyor.

duzceli_14

Üye
Doğru olabilir. Araştırmak lazım. Arkadaşın söylediğini yalanlayacak hiçbir şey duymadım diyebilirim.

lolaman

lolaman

Üye
Tabi ki günahtır.Bence.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Tabi ki günahtır.Bence.

günah değildir ama cünüpken namaz kılamayacağı için kılamadığı namazlar günah olarak kalır :oke:

----------Eklendi @ 16:04:25 ---------- Yazıldı @ 16:03:02 ----------

11'de kalksan bi şey olmazdi :D
şaka bi yana dikkatlice boy abdestiyle halledersin :oke:

TheCower

TheCower

Üye
Orucu zedeler mi bu istemeden cünüplük hali?

Üst Alt