bi durun bismillah ramazan gelmedn gecen seneki konuları hortlatıyosunuz.d.d

ergenlige yeni giren bir erkek birey için çok zor cenabet olmamak.tabi cünüp de durmamak lazım,çünkü her geçen ezan başına katrilyonlarca ateş puan ve cehennem zebanisi bedava![]()

ama şimdi okulda çevrede mevrede heryerde cenabet cenabet görüntüler var
+1 mi desem
çokta zor değil ama azmadıktan sonra![]()
tövbe tövbe![]()
![]()
.okulda kızlar çorap giymiyor,tvdeki ablalar yarı çıplak,arkadaşlar da bu işe alışmışsa zorlasanda insan duramıyor bi süre sonra
neyse ki oruç bu duyguları köreltiyor.yani orası öyle.durmamak mümkün değil
ama şimdi okulda çevrede mevrede heryerde cenabet cenabet görüntüler var.okulda kızlar çorap giymiyor,tvdeki ablalar yarı çıplak,arkadaşlar da bu işe alışmışsa zorlasanda insan duramıyor bi süre sonra
neyse ki oruç bu duyguları köreltiyor.

suyu yutmadan abdest alınıp devam edilir diye biliyorum.çünkü bir süre sonra kendiliginden oluyor,engelleme imkanı olmadıgı için orucu bozmuyor galiba.Ya konu güzel de benim bir sorum olacak. Mesela sahura kalktık niyet ettik yattık. Saat 10 gibi bi kalktık aaa o da neanladınız şimdi ne olacak biri anlatsın
suyu yutmadan abdest alınıp devam edilir diye biliyorum.çünkü bir süre sonra kendiliginden oluyor,engelleme imkanı olmadıgı için orucu bozmuyor galiba.
Tabi ki günahtır.Bence.

Ya konu güzel de benim bir sorum olacak. Mesela sahura kalktık niyet ettik yattık. Saat 10 gibi bi kalktık aaa o da neanladınız şimdi ne olacak biri anlatsın