serdar431
Üye
-
Konu Sahibi
-
malesef hocam emojiler renkli olarak sadece 4.4.2 romlarda oluyor 4.3 te renksiz oluyor yapacak birşey yokKitkat tan tek eksigi şu renkli emoji olayi.bunun bir hal caresi yok mu arkadaslar ya.twitterda falan siyah beyaz gormesek ifadeleri al sana s5
güle güle kullan kardeşim. stock romdan bile iyi bana göre ilk yüklediğimden beri kullanıyorum.2 hafta oldu en uzun kullanan benimdir ben görmedim sorunKullandığım en iyi romlardan biri diyebilirim. Emeğine sağlık. Şu ana kadar bir sorun göremedim.
valla hocam o kişiseldir benim sildiğimi sen kullanıyor olabilirsin. ben sildiklerimi yazayım ona göre siz karar verin.Hocam Ram i rahatlatmak için silmemi önerebileceğiniz programlar hangileri ? Yanlış bişey silmek istemiyorum.
evet hocam xda daki konusunu takip ediyorum ya v3 çıkacak yada v2 için bir fix paketi çıkacak. inşallah yeni güncelleme ile bozmaz romuYüklediğim romların içerisinde en iyisi bu. Ram kullanımı gayet ideal. Batarya performansı çok iyi. Telefon arama seçeneklerinde otomatik ve manuel görüşme kaydı entegre edilmiş. Geçişler ve arayüz gayet iyi. İki gündür kullanıyorum, şu ana kadar hatayla karşılaşmadım. Bu arada yakında V3 çıkacakmış.
evet hocam xda daki konusunu takip ediyorum ya v3 çıkacak yada v2 için bir fix paketi çıkacak. inşallah yeni güncelleme ile bozmaz romu
yani hocam yeni versiyonu iyi olmazsa buna devam adam harika rom yapmış inşallah bozmaz. ekstra özellikler değişiklikler eklemeye kalkarsa bozar. ama sadece bunun üzerine hata düzeltmesi yaparsa çok güzel olur. bekliyoruz bakalım.Aynen, ben de xda dan takipteyim. Yeni güncelleme sıkıntılı olursa V2.0 devam.
Çoğunu bilmediğim için bişey silmek istemedim.Yardımlarınız için teşekkürler.valla hocam o kişiseldir benim sildiğimi sen kullanıyor olabilirsin. ben sildiklerimi yazayım ona göre siz karar verin.
dergim
accuweather
googlecontactsyncadapter
radio
canlı wallpaper
gmail
Group play
yahoo
exchange
velvet yani google arama
sFinder
listesini tutmadım ama aklıma gelen bunlar. yani kullanmayacağım şeyleri sildim. herkesin kullanımı farklı o yüzden kişiseldir diyorum.benim bu sildiklerimi sen kullanıyor olabilirsin.
ne zaman çıkacağı bilinmez rom yapımcısı ne zaman çıkarırsa artık. bizde takipteyiz siz yinede indirin belki 1 ay sonra çıkar belki 2 ay belki bir hafta net bilgi yok maalesef.v3 ne zaman çıkacak. duruma göre v2 yi indireyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?