Galaxy S3 i9300 efeXTREME Lite-ROM v5.1 [4.3] S5 Temalı-Stabil-Hızlı-Mükemmel-(18.08.2014)

Sponsorlu Bağlantılar

gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
Kardes bu ram artirmayi nasi yapariz ya blekota boeffla ayarlari vermisti onlari yapsak sorun cikar mi yada sen nasil kullaniyosun

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Kardes bu ram artirmayi nasi yapariz ya blekota boeffla ayarlari vermisti onlari yapsak sorun cikar mi yada sen nasil kullaniyosun
ben stock kernelle kullanıyorum. o ayarlar blekota icin verildi bunda nasıl olur bilemem. orjinal ayarlari farklı çünkü.

by.atalay

by.atalay

Üye
ya hocam ben bi 3.1 bi 5.1 gezip duruyorum . ama suan 5.1 deydim bugün blekota denemesi yapacağım tekrar önceki denememde sorunlar olmuştu memnun etmemisti boeffla ayarlari ile takrar deneyeceğim blekotayi
Kardesim blekotayi denedikten sonra yorumlarını bekliyorum.;)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
Stock kernel linki atsana kardeşim

McBoltt60

McBoltt60

Üye
bu romu yukledim ..
de az.cok takilmalar mevcut..
suan 4.1.2 stock romu kullaniyorum..
Ama romun soyle bir iyi yani var ..
hic uuyg hata si almadim [emoji106] [emoji106]

tomm

tomm

Üye
bu romu yukledim ..
de az.cok takilmalar mevcut..
suan 4.1.2 stock romu kullaniyorum..
Ama romun soyle bir iyi yani var ..
hic uuyg hata si almadim [emoji106] [emoji106]
Uygulama hatasını aliosanız uygulamanın istediği yazılım sürümleri tutmuyoda olabilir örneğin sizn yüklediğiniz uygulama sadece 4.1.2 de çalışıyor 4.3 sürümünde çalışmıyordur ama siz 4.3 yazılım sürümüyle çalıştırmayı denerseniz hata almanız normal uygulamanın geliştiricisine bu sorununuzu sölemeli ve uygulamayı güncellemelisiniz belki sorununuz kalkar

McBoltt60

McBoltt60

Üye
Uygulama hatasını aliosanız uygulamanın istediği yazılım sürümleri tutmuyoda olabilir örneğin sizn yüklediğiniz uygulama sadece 4.1.2 de çalışıyor 4.3 sürümünde çalışmıyordur ama siz 4.3 yazılım sürümüyle çalıştırmayı denerseniz hata almanız normal uygulamanın geliştiricisine bu sorununuzu sölemeli ve uygulamayı güncellemelisiniz belki sorununuz kalkar
yoo hata var demedim ÜSTAD.
4.3 ilkten ustune yukleyerek yaptim
hic bir hatasi da olmadi diger romlar bir benzeri gibi
4.1.2 yi simdilik attim 4.3 den daha iyi diye [emoji1] [emoji6]
henuzbbirsorun yok..

tomm

tomm

Üye
yoo hata var demedim ÜSTAD.
4.3 ilkten ustune yukleyerek yaptim
hic bir hatasi da olmadi diger romlar bir benzeri gibi
4.1.2 yi simdilik attim 4.3 den daha iyi diye [emoji1] [emoji6]
henuzbbirsorun yok..
kardeşş 4.3 sadece uygulamayla ilgili mi hata aliodun bende 4.3 stock rom kullandım 2 tane farklı tabanlı romlar baktım ısınma sorunu yapiodu kaldırdım başka bir roma geçtim.

McBoltt60

McBoltt60

Üye
4.3 fm radyo uzun sure dinleniyor telfona bakiyorsun donmus 
pili cikar tak
hatasi. yok du bütün. telfon larda isinma normal kardes  bu arada her rom ayni bu romda sorun. yasatmiyor ama takilmalar mevcut....[emoji58] [emoji55] [emoji107]

tomm

tomm

Üye
4.3 fm radyo uzun sure dinleniyor telfona bakiyorsun donmus 
pili cikar tak
hatasi. yok du bütün. telfon larda isinma normal kardes  bu arada her rom ayni bu romda sorun. yasatmiyor ama takilmalar mevcut....[emoji58] [emoji55] [emoji107]
Kardeşş hiç sormadın ama ben şu romu kullandım: Android_Revolution Bu romda takılmada ısınma da olduğunu hatırlamiom şarjı da iyiydi sonra baktım şarjı da dayanmamaya başladı bende yeni yazılım attım 4.4.2 tabanlı yazılım attım ve pili de değiştirdim şu an rahattım şarjı da 1 günü geçti şimdilik

McBoltt60

McBoltt60

Üye
Kardeşş hiç sormadın ama ben şu romu kullandım: Android_Revolution Bu romda takılmada ısınma da olduğunu hatırlamiom şarjı da iyiydi sonra baktım şarjı da dayanmamaya başladı bende yeni yazılım attım 4.4.2 tabanlı yazılım attım ve pili de değiştirdim şu an rahattım şarjı da 1 günü geçti şimdilik
modern combat 4 5 oyun u oyna sonra. konus bence isiniyor mu
isinmiyor mu
oyun fena. dene ve gör isinmazsa
yok artik ###[emoji2]

• Beğen
Tepkiler: tomm
tomm

tomm

Üye
modern combat 4 5 oyun u oyna sonra. konus bence isiniyor mu
isinmiyor mu
oyun fena. dene ve gör isinmazsa
yok artik ###[emoji2]
aynen haklısın o tarz oyunlar ısınma yapio ama normal teli kullandığında ısınma sorunu yapmio 4.3 stock da normal teli kullandığımda da ısınma sorunu yapiodu

McBoltt60

McBoltt60

Üye
aynen haklısın o tarz oyunlar ısınma yapio ama normal teli kullandığında ısınma sorunu yapmio 4.3 stock da normal teli kullandığımda da ısınma sorunu yapiodu
normal kullanirlen az.hafif.birb isinma
bende sonradan farkettim tabi
suan iyi olarak 4.1.2 stock rom kore.dd
tr linkleri hep kirik idi. suan rahat

tomm

tomm

Üye
normal kullanirlen az.hafif.birb isinma
bende sonradan farkettim tabi
suan iyi olarak 4.1.2 stock rom kore.dd
tr linkleri hep kirik idi. suan rahat
şarj durumu nasıl kardeşş 1 gün götürüyomu hiç kullanmadan

McBoltt60

McBoltt60

Üye
şarj durumu nasıl kardeşş 1 gün götürüyomu hiç kullanmadan
sarj edilirken kullandigim cok oldu
suan babam kullandigi icin müzik. gorusme olunca binevi yetiyor..
suan ekrani catlak 50 tl civarinda cam degistirecek bi yer olsa aslinda. veya ekran ve cam 150 civari yoksa. satilma li mi eskisi gibi değil. artik

tomm

tomm

Üye
sarj edilirken kullandigim cok oldu
suan babam kullandigi icin müzik. gorusme olunca binevi yetiyor..
suan ekrani catlak 50 tl civarinda cam degistirecek bi yer olsa aslinda. veya ekran ve cam 150 civari yoksa. satilma li mi eskisi gibi değil. artik
internette videoları vardı cam değiştirmeyi falan anlatio du istersen o videolara bak bir.

McBoltt60

McBoltt60

Üye
internette videoları vardı cam değiştirmeyi falan anlatio du istersen o videolara bak bir.
anlatiyor da icine mavi bsy dokuyolar elimde cam yok ben yapmicam ki zaten 1 kere 100tl öyle. degisti ama ekranda baloncuk gibi kirintilar. kaldi ,.
suan. cam fiyati dusmus tur de.. araştırıyorum. .

tomm

tomm

Üye
anlatiyor da icine mavi bsy dokuyolar elimde cam yok ben yapmicam ki zaten 1 kere 100tl öyle. degisti ama ekranda baloncuk gibi kirintilar. kaldi ,.
suan. cam fiyati dusmus tur de.. araştırıyorum. .
o zaman yaptırcan gerçi yaptırcan yer de çok önemli kimseye güvenemiosun içinden parça falan çalabilir

McBoltt60

McBoltt60

Üye
o zaman yaptırcan gerçi yaptırcan yer de çok önemli kimseye güvenemiosun içinden parça falan çalabilir
aynen. öyle. .. degistirebilir ... garanti en iyisi ama pahalı