Galaxy S3 i9300 efeXTREME Lite-ROM v5.1 [4.3] S5 Temalı-Stabil-Hızlı-Mükemmel-(18.08.2014)

Sponsorlu Bağlantılar

75gkc

Üye
Hocam ben bunu cwm den yükledimde calısmadı

75gkc

Üye
Yok hocam habi bu aklıllı arama özelligi vardı resmi atmıstım ben sen dedin bunu cwm den kur olur ama kurdum olmadı

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Yok hocam habi bu aklıllı arama özelligi vardı resmi atmıstım ben sen dedin bunu cwm den kur olur ama kurdum olmadı
o akilli arama ozelligi degilde gelen arama popup u idi. bende calisiyordu kullaniyordum. anasayfada hicbirsey yapmazken calismiyor o zaten mesela facede takiliyorsun yada whatsapptan mesajlasiyorsun o sirada arama gelirse popup açılıyor.

• Beğen
Tepkiler: Kontrol

75gkc

Üye
Aynen bocam biliyorum öyle oldugunu twitter daydım arkadasım aradı beni normal arama oldu

75gkc

Üye
Popup acılmadı

75gkc

Üye
Anladım hocam eyw

hasan karadağ

hasan karadağ

Üye
güncelleme gelecek mi?

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
güncelleme gelecek mi?
bilmiyoruz gelecekmi 5.1 bayagi stabil oldugu icin gelmeyebilir vede yapimci kitkat roma uğraşıyor şimdi 4.3 yapacagini zannetmiyorum 4.4.2 üzerine calisiyor 2 versiyon çıkardı ama onlar beta

ByBaterist

ByBaterist

Üye
Hocam kolay gelsin, rom u 3 haftaya yakındır kullanıyorum, ancak dünden beri şöyle bir sorunum var, bildirim cubuğum kayboldu. ... bir çok şey uygulamaya rağmen çözüm bulamadım, son ihtimal rom u tekrar yüklicem, var mıdır senin alternatifin ?

kartal2378

kartal2378

Üye
Hocam kolay gelsin, rom u 3 haftaya yakındır kullanıyorum, ancak dünden beri şöyle bir sorunum var, bildirim cubuğum kayboldu. ... bir çok şey uygulamaya rağmen çözüm bulamadım, son ihtimal rom u tekrar yüklicem, var mıdır senin alternatifin ?
Nova kullaniyosan ayarlardan acabilirsin tekrar

ByBaterist

ByBaterist

Üye
Yok hocam launcher olarak sadece Go ve kendi launcher ini kullanıyorum. ..

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
ByBaterist

ByBaterist

Üye
Yok hocam Go yu da kaldırdım, denedim... yedek alıp Wipe leri yapıcam şimdi...hocam ek olarak rom a gelirsek, çok hızlı çok stabil bir rom, rom yükleyecek arkadaşlar çekinmeden yükleyebilirler, ben 3 haftadan beri kullanıyorum, telefonu tüm özellikleriyle tüm detaylarıyla sonuna kadar kullanan birisiyim, böyle rom görmedim diyebilirim. wipe leri yaptıktan sonra sonucu buraya yazarım, şunu d abelirtmek isterim telefon ağzına kadar dolu dahi olsa, donma problemi yaşamadım, rom u yükleyecek arkadaşlar, hiç beklemeyin indirin yükleyin. teşekkürler emeği geçen herkese......

edit: wipeleri yapıcam çözüme ulaşamazsam rom u tekrar yüklicem...

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Yok hocam Go yu da kaldırdım, denedim... yedek alıp Wipe leri yapıcam şimdi...hocam ek olarak rom a gelirsek, çok hızlı çok stabil bir rom, rom yükleyecek arkadaşlar çekinmeden yükleyebilirler, ben 3 haftadan beri kullanıyorum, telefonu tüm özellikleriyle tüm detaylarıyla sonuna kadar kullanan birisiyim, böyle rom görmedim diyebilirim. wipe leri yaptıktan sonra sonucu buraya yazarım, şunu d abelirtmek isterim telefon ağzına kadar dolu dahi olsa, donma problemi yaşamadım, rom u yükleyecek arkadaşlar, hiç beklemeyin indirin yükleyin. teşekkürler emeği geçen herkese......

edit: wipeleri yapıcam çözüme ulaşamazsam rom u tekrar yüklicem...
geri dönüşün icin Teşekkürler kardeşim memnun olmana sevindim gule gule kullan

ByBaterist

ByBaterist

Üye
eyvallah hocam sağolasın..
hocam ya, 3.1 ile v5.1 in arasındaki fark ne ? hangisini tavsiye edersin sen ?

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah hocam sağolasın..
hocam ya, 3.1 ile v5.1 in arasındaki fark ne ? hangisini tavsiye edersin sen ?
5.1 daha güncel stock romu kullanarak yapildi ekstra bildirim barinda 1-2 ozellik var. 3.1de telefon uyku modunda daha cok sarj tuketiyor. beklemede ve uykuda 5.1 sarj acisindan daha iyi. 5.1 tavsiye ederim

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi