rica ederim [emoji6]Tmm cok teşekür ederim![]()
rica ederim [emoji6]
supersu varsa buyuk ihtimal rootludur. anlamak icin root checker mi ne vardi google playde onunla ogrenebilirsin. telefon rootlu ise romu yuklemeden once kesin olarak efs yedeğini almalisin. rom yuklemede kesin olarak imei ve sebeke gider bunu kernel ve modemle getirebiliriz ama isin en kötüsünü dusunmeliyiz o yüzden efs yedegini al ve ilk sayfadaki yükleme talimatlarina gore yükle romu kolay gelsin.(efs unutma!)Kardeşim anlatım için teşekkür ederim, Bende yurt dışından gelme s3 var ve bir telefoncuya imei attırmıştım android sürümü 4.1 artık sizin gibi güncel kullanmak istiyorum. İmei numarası gitmeden nasıl kurabilirim bu rom'u ve ben hiç root filan yapmadım ama telefonum sanırım root edilmiş SuperSu programı yüklü. Nereden anlayabilirim rootlu mu değil mi ? Sen cevap verdikten sonra yüklemeyi düşünüyorum şimdiden teşekkür ederim yardımlarını bekliyorum ilk defa yapacağım.
Serdar kardeşim bu arama pop'unun haricinde gelen kutusu pop'unu flaslayabilecegimiz dosya varmı elinde mesajin ekrana popup olarak düşmesini saglayan popup dosyasi ?o bu romda yok ama yapabiliriz dosya bende mevcut birazdan upload edip veririm linkini
Buyur kardesim linkteki zipi indir hafiza kartina at cwm den rom yükler gibi yükle.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
malesef kardeşim o yok elimde.Serdar kardeşim bu arama pop'unun haricinde gelen kutusu pop'unu flaslayabilecegimiz dosya varmı elinde mesajin ekrana popup olarak düşmesini saglayan popup dosyasi ?
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
supersu varsa buyuk ihtimal rootludur. anlamak icin root checker mi ne vardi google playde onunla ogrenebilirsin. telefon rootlu ise romu yuklemeden once kesin olarak efs yedeğini almalisin. rom yuklemede kesin olarak imei ve sebeke gider bunu kernel ve modemle getirebiliriz ama isin en kötüsünü dusunmeliyiz o yüzden efs yedegini al ve ilk sayfadaki yükleme talimatlarina gore yükle romu kolay gelsin.(efs unutma!)
bilenlerle alakasi yok kardesim. v5.0 ve 5.1 guncellemesini indirip. hic ellemeden zip seklinde hafiza kartina atacaksın. sonra megawipeyide hafiza kartina atacaksin.Kardeşim sagol şimdi başlıyorum 2 tane efs yedeği aldım efs pro ve ktool ile ayrı ayrı. Yalnız anlatımın bilenler için iyi ama yeni başlayacak acemiceler için biraz zor olmuş ben şimdi v5 rom'u indirdim nereye atacağım ne yapacağım anlamadım bana biraz detaylı yardımcı olurmusun ? birde v5 i yükledikten sonra v5 güncellemeyi yükleyeceğiz dimi ? ayrıca root checker yükledim cihaza telefon root lu.
bilenlerle alakasi yok kardesim. v5.0 ve 5.1 guncellemesini indirip. hic ellemeden zip seklinde hafiza kartina atacaksın. sonra megawipeyide hafiza kartina atacaksin.Kardeşim sagol şimdi başlıyorum 2 tane efs yedeği aldım efs pro ve ktool ile ayrı ayrı. Yalnız anlatımın bilenler için iyi ama yeni başlayacak acemiceler için biraz zor olmuş ben şimdi v5 rom'u indirdim nereye atacağım ne yapacağım anlamadım bana biraz detaylı yardımcı olurmusun ? birde v5 i yükledikten sonra v5 güncellemeyi yükleyeceğiz dimi ? ayrıca root checker yükledim cihaza telefon root lu.
bilenlerle alakasi yok kardesim. v5.0 ve 5.1 guncellemesini indirip. hic ellemeden zip seklinde hafiza kartina atacaksın. sonra megawipeyide hafiza kartina atacaksin.
yuklemeye baslamadan once telefonun rootlu olmasi lazim ve konudaki philz touch recovery yukle olmasi lazim aksi halde hata alirsin. root ve philz touch tamamsa telefonu recovery modda acip install zip sdcard1 diyerek hafiza kartini seciyoruz sonra ilk once megawipe ( bu herseyi silecektir telefon hafizasindaki rom dahil.) ondan sonra v5.0 yukle reboot yap yelefon acilinca kapat 5.1 i yukle islem tamamdır

ben elimden geldigince her zaman konuyu takipteyim Allah'in izniyle. takildigin yer olursa yaz yardimci olmaya calisirimroot tamam philz touch ı yüklüyorum o halde ilk olarak sonra anlattıgın şekilde devam ediyorum sagolasın ihtiyaç oldukça buraya yazarım arada bakarsan sevinirim ilk defa yapacağım için biraz heyecan var mazur gör![]()
ben elimden geldigince her zaman konuyu takipteyim Allah'in izniyle. takildigin yer olursa yaz yardimci olmaya calisirim
Yedek almamizin sebebi ayri kardesim imei tamamen silinirse diye garantiye aliyoruz. efs yedegi olsada klon imeilerde sebeke sorunu oluyor onu gidermek icin kernel ve modemi yukluyoruz.Eyv sagolasın, İmei ve şebeke sorunu olanlar Patchlı xxugmk6 kernel ve modem yükleyerek sorunu giderebilirler. efs yedeği aldım bunu yapmama gerek var mı peki ?
O konuda hic bilgim yok kardesim o yuzden yardimci olamicam kusura bakmaekleyenlerin eline saglık ayrıca buna og battery mod ekleyebilirmiyiz
ben ugraştım yapamadım
ben elimden geldigince her zaman konuyu takipteyim Allah'in izniyle. takildigin yer olursa yaz yardimci olmaya calisirim
philz touch hangisini yükledin ? konuda verdigimi yukledin demikardeşim philz touch u yukledım sorunsuz odin ile, wipe data factory reset yaptım, wipe cache partition yaptım, ınstall mega wipe yaptım bunlarda sorun çıkmadı. efextreme v5 i seciyorum E: error in / efextremenin karttaki adresi (Status 7 ) Installation aborted. yazıyor ve bekliyor ne yapmam gerek ?
philz touch hangisini yükledin ? konuda verdigimi yukledin demi
normalde eski versiyon cwmlerde der o hatayi ama konudaki son sürümü tapmamasi lazim bende ayni philz touch kullaniyorum
ilk sayfadan indir ayni sekil odin ile yukleGalaxy S3 i9300 - S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v7.0 - MaxiCep bu konuda kini yüklemiştim aynısı olur diye ne yapmam gerekiyor şimdi onu nasıl yükleyebilirim.
ilk sayfadan indir ayni sekil odin ile yukle
simdi baktim o konudaki philz touch eski versiyon. neden boyle birsey yaptinki efe romunu yuklemek istiyorsun baska konudaki recovery kullaniyorsun. ben birde ilk konuya ozellikle not düştüm sadece bu recoveryler ile yukleyin diye digerlerinde hata veriyor diye uyari yazdim okumadinmi?hemen yapıyorum