ByBaterist
Üye
en son kullandığım rom, bu romdan önceki stock rom du, silmeye kıyamıyordum, silmeye kıyamadığımın nedeni stabil olması değildi, aksine stabillikten eser yoktu zaten, onun öncesinde kullanmadığım rom kalmadı diyebilirim, ama böylesini görmedim hakikaten, bunu ilk yükledikten bir süre sonra bu kadar hızlı olduğuna inanamadım,hayir o düşüncem degisti. sen hangisini kullaniyordun? ya askina bakarsan hemen hemen ayni tek dedgim beklemedeki sarj olayi 5.1 de daha iyi
ha bir de benim telefonu, çoluk çocuk elinde sık görürler, bilirsin çocuklar telefonda oyun oynamaya bayılır, bu romu yükledikten sonra, çocuklar, yanıma gelip, oo telefon hızlanmış, ooo süper olmuş oooo vaayy bilmem ne derken, çocouklar da bayıldı bu rom a hocam. diğer türlü, son stock rom olayımdan sonra çocuklar bile sinir hastası olacaklardı az kalsın, dondu, kapandı, açılmıyor, kapanmıyor gibi bir sürü problem... demem o ki eline sağlık hocam, sayende çoluk çocuk sinir hastası olmaktan kurtuldu. 
edit: ha hocam bir de çoluk çocuk, bir oyun açılmadan ona basıyordu, ona kapatmadan diğerine, diğerinden diğerine derken, stock rom iyice kafayı yemeye başlamıştı, sonra senin konuya azcık bi göz gezdirdim, hemen yükledim, hallettim, 80 tane oyun kurdum, üstüne, alın çocuklar sabak aksam oynayın dedim, gözlemledim, sorun yoktu, sorun yok yani rom da, bu kadar oyuna ve bu kadar seri kullanmaya, çocuklardan bahsediyorum, gayet iyi gidiyor rom...... hocam titanium dan backup yapıyorum az kaldı, fotoğrafları da yedekledikten sonra, wipe lere geçicem, yani ümit ediyorum ki bildirim çubuğum geri gelicek. ha bir de çoluk çocuk demişken, '' boefla '' var ya menü de, bi ihitmal çocuklar onu kurcalayıp bir şey değiştirmiş olabilirler ondan da şüpheleniyorum, ama öyle olsa bile fark ederdim, fark etmedim, ayıkamadım, çözemedim henüz, genelde çözemediğim sorun olmaz ama size sorayım dedim bi, başkasının başına da gelmiş olabilir diye düşünüp....serdar hocam,
1- tüm wipeleri, cache leri yaptım olmadı.
2- sd kart ve fabrika ayarları yaptım olmadı,
3- yeni rom yükledim olmadı,
4- sürpriz şimdi onu deniyorum, sonucu yazarım buraya.. henüz yapmadım, son umudum o....edit 3,4,5: (16:40) hocam status bar ın kaybolması haricinde, yeni sorunlar da varmış ama fark etmemiştim, şimdi o sorunları yazıyorum,
1. durum çubuğu uçunca, ekran görüntüsü alma, olayı da çalışmıyormuş, denedim.. hareket sekmesine gelip, deaktif sv aktif yaptım, olmadı,
2. home tuşuna, basılı tutunca görev yöneticisi açılmadı, açılmıyor...
sonuç olarak donanımsal hiç bir zorlama, düşme, kırılma, fiziksel hiç bir şey olmadı telefona, ama sorunlar da ortada. son olarak, olayın tamamen yazılımsal bir sorundan kaynaklandığını düşünüyorum... dolayısıyla, henüz çözüme ulaşmış değilim... çözüme ulaştığım vakit, buraya yazacağım. son umudum kural 4. 4- sürpriz şimdi onu deniyorum, sonucu yazarım buraya.. henüz yapmadım, son umudum o....
Hocam ana ekran duvar kağıdı hep siyah hiç değişmiyor
rom u 3 hafta kullandıktan sonra aynısı da benim başıma dün geldi..
.... arkadaşın teki, '' bildirim çubuğuda gelmemişti '' demiş..
demekki, romdan kaynaklı bir sorun var. ben 3 hafta boyunca kullanıp hiç bir sorun görmedim, ama böyle bir sorun oldu.