Galaxy S3 i9300 efeXTREME Lite-ROM v5.1 [4.3] S5 Temalı-Stabil-Hızlı-Mükemmel-(18.08.2014)

Sponsorlu Bağlantılar

cruel355

Üye
hocam Boeffla Kernel v5.3 u yukledım şimdi de bu çıktı karşımane yapmam lazım?
cihazında supersu uygulaması yüklüyse içindeki ayarı şöyle yapmalısın.

eğer uygulama yoksa cihazını odin ile rootlamalısın.

omar1907gfb

Üye
hocam root dosyası lınkı varmı?

Aziz04

Aziz04

Üye
Arkadaşlar romu yükledikten sonra Touchpal klavyeyi indirip kurarsanız tadından yenmez. Türkçe qwerty klavye, T9 ve Swype özelligi bile var. :hoba:

• Beğen
Tepkiler: Anroid

cruel355

Üye
Arkadaşlar romu yükledikten sonra Touchpal klavyeyi indirip kurarsanız tadından yenmez. Türkçe qwerty klavye, T9 ve Swype özelligi bile var. :hoba:

stock klavyede de bunlar mevcut zaten :)

omar1907gfb

Üye
Hocam Boeffla Kernel v5.3 ün yuklemede ne avantajı var ?

• Beğen
Aziz04

Aziz04

Üye
  • Beğen

omar1907gfb

Üye
ha bırde hocam bu romun bence en buyuk eksıklıgı navıgasyonun olmaması harıta olmassa olmaz bence onunda bır cozumu varmı? tşk

• Beğen

cruel355

Üye
google haritaları veya yandex navigasyonu play storeden ücretsiz kurabilirsin. tr'de navigasyon destekleyen sadece yandex var bildiğim kadarıyla.

• Beğen
Tepkiler: Anroid ve omar1907gfb

omar1907gfb

Üye
çok teşekkur ederım hocam.

• Beğen
morki05

morki05

Üye
Selam cümleten merakla beklenen romun güncellemesi geldi fekat pek te fark göremedim açıkçası acaba ota olduğuna göre iyileşme olabilir mi diye merak ediyorum yine de saygı sağolasın serdar üstad

• Beğen
serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Selam cümleten merakla beklenen romun güncellemesi geldi fekat pek te fark göremedim açıkçası acaba ota olduğuna göre iyileşme olabilir mi diye merak ediyorum yine de saygı sağolasın serdar üstad
hocam görsellik olarak bi fark olmaz zaten sonucta s5 teması aynı bloatware paketi ile değişik temalar ykleyebilrsin. onun haricin farkı hız ve ram kullanımı 1 günü geçtikten sonra gereksizleri silersen greenify ilede cok ram harcayan programları uyutursan ram 400 lerden yukarı çıkmıyor. ota güncellemesindeki 3.1 i yüklemeyin sakın wifi sorunu var. yapımcı uğraşıyor çözümler için ilerleyen zamanlarda stabil hale gelecektir

• Beğen
morki05

morki05

Üye
Hocam temadan ziyade hem klavye hem arama tuşları değişmiş ram konusunu fazla dert etmiyorum v2 de sarj konusunda iyiydi, ne bileyim gereksiz ilaveler var . Hani usta vardır kaşığı yapar fakat sapı rast gelmez ... gibi yine saçmaladım cut :(

• Beğen
Tepkiler: Anroid ve Aziz04
serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
hocam v2 deki kamera sorunluydu ses konusunda onu düzeltmiş. klavye yamuktu onu düzeltmiş biraz daha performans eklemiş son birkaç sorun var artık ota üzerinden güncellemede verecek iyi olacak ilerleyen zamanda

• Beğen
morki05

morki05

Üye
Sağol hocam da ben buların hiç birini yasamadım . Sadece gereksiz kaldırmalar ve ilaveler yapılmış. Ben sadece bu rom da veya önceki sürümde sarj sorunu yasadım . Orcinal sarj aleti olmasına rağmen. 'Yeni almıştım sark süresi saatler alıyor. dandik bir sarj a bağlayınca %100 dolumu 1 saat sürüyor

• Beğen

ofurkan

Üye
Hocam ne yapmam gerekiyor hala anlayamadım artık kasmalar başladı telefonda belleği temizliyorum ram 680 den aşşağı ya düşmüyor.V2 sürümüne dönmem gerekecek sanırım.

• Beğen
serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Hocam ne yapmam gerekiyor hala anlayamadım artık kasmalar başladı telefonda belleği temizliyorum ram 680 den aşşağı ya düşmüyor.V2 sürümüne dönmem gerekecek sanırım.
valla hocam bu ram olayı böyle olan tek sensin galiba benimki 500 e bile çıkmıyor. boeffla dan zram açtınmı? açtıysan hala aynıysa stock rom yükle

• Beğen