Galaxy S3 i9300 efeXTREME Lite-ROM v5.1 [4.3] S5 Temalı-Stabil-Hızlı-Mükemmel-(18.08.2014)

Sponsorlu Bağlantılar

okanki

okanki

Üye
ttamam bekliyorum şimdiden teşekkürlerBirde benim Ram çok fazla maalesef söylenenleri yaptım linkten stock kernel dediğinizide yükledim ama şuan 700 lerde ram bellek sil diyorum 600 e düşüyo ama yine çkıyo

• Beğen
Tepkiler: Anroid

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
ttamam bekliyorum şimdiden teşekkürlerBirde benim Ram çok fazla maalesef söylenenleri yaptım linkten stock kernel dediğinizide yükledim ama şuan 700 lerde ram bellek sil diyorum 600 e düşüyo ama yine çkıyo
arkaplanda çalışan uygulamalardan kaynaklanıyor. birde kendinizce gereksiz kullanmadığınız ne varsa silin. bazıları çalışan uygulamalarda görünmez ama gizli olarak çalışırlar. onun haricinde bende stock kullanıyorum hiç 600 bile görmedim

Son düzenleme:
  • Beğen
okanki

okanki

Üye
şimdi deniyorum emeğinize sağlık.Arka plan uygulamalarını nasıl silebilirim.Zira Yanlış bişey yapıp bu kadar güzel çalışan bi romu mahvetmek istemiyorum

• Beğen
serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
şimdi deniyorum emeğinize sağlık.Arka plan uygulamalarını nasıl silebilirim.Zira Yanlış bişey yapıp bu kadar güzel çalışan bi romu mahvetmek istemiyorum
bilmediğin herseyide silmede. system/app içinden root explorer ile silebilirsin. şunu sil bunu sil diyemem sonuçta herkesin kullanımı farklı

• Beğen
okanki

okanki

Üye
siz hangilerini sildinizverdiğiniz zipi yükledim daha önceden ana ekrandan duvar kağıtlarını seçebiliyorum şimdi uygulama yüklenemedi diyor

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
siz hangilerini sildiniz
valla not almadım tam olarak bilemiyorum. s voice, canlı duvar kağıtları, grup play, fm radio, google kişiler ve vaktim senkronizasyonu, hatırladığım bunlar

• Beğen
okanki

okanki

Üye
verdiğiniz zipi yükledim daha önceden ana ekrandan duvar kağıtlarını seçebiliyorum şimdi uygulama yüklenemedi diyor

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
verdiğiniz zipi yükledim daha önceden ana ekrandan duvar kağıtlarını seçebiliyorum şimdi uygulama yüklenemedi diyor
normalde bu düzeltme fix dosyası asıl bunun çalışması lazım. svoice oldumu

• Beğen
Aziz04

Aziz04

Üye
siz hangilerini sildinizverdiğiniz zipi yükledim daha önceden ana ekrandan duvar kağıtlarını seçebiliyorum şimdi uygulama yüklenemedi diyor
Bunları silebilirsin kullanımına bağlı tabi
ChatON
Daha fazla
Dropbox
DropboxOOBE
Game Hub
Google Play Dergiler
Google+
Hangouts
Music Hub
Samsung Apps
Video Merkezi
Yahoo Finance
Yahoo Finance Daemon
Yahoo News
Chrome
Paper Artist
S Voice
Samsung Account
Yardim
S Suggest
Çift saat analog digital
Gear Manager
Müzik Paylas
Ju Mobile ile

• Beğen
Tepkiler: Anroid ve cahilmuallim
okanki

okanki

Üye
yok svoice önceden hata verip kapanıyordu şimdi ise iki kere anamenü tuşuna basıyorum hiç açılmıyor bile
Bunları silebilirsin kullanımına bağlı tabi
ChatON
Daha fazla
Dropbox
DropboxOOBE
Game Hub
Google Play Dergiler
Google+
Hangouts
Music Hub
Samsung Apps
Video Merkezi
Yahoo Finance
Yahoo Finance Daemon
Yahoo News
Chrome
Paper Artist
S Voice
Samsung Account
Yardim
S Suggest
Çift saat analog digital
Gear Manager
Müzik Paylas
Ju Mobile ile

bunları nasıl sileceğiz

Aziz04

Aziz04

Üye
yok svoice önceden hata verip kapanıyordu şimdi ise iki kere anamenü tuşuna basıyorum hiç açılmıyor bile

bunları nasıl sileceğiz
Bununla

• Beğen
serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
vallaha ilginç bir durum. yapımcınin fix olarak yayınladığı zıpten çıkardım. elinizde v2 rom varsa ondan svoice ve wallpaperpicker apksini winrar ile çıkarıp system~app içine atıp birde öyle deneyin

• Beğen
Aziz04

Aziz04

Üye
ya bu svoice'yi ne yapacaksın bi işe yaradığıda yok türkçe asistan var ondan bin kat iyi :heyo2:

• Beğen
serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
ya bu svoice'yi ne yapacaksın bi işe yaradığıda yok türkçe asistan var ondan bin kat iyi :heyo2:
yani bencede millet silmeye uğraşıyor :) şahsen ben bir rom yükler yüklemez ilk isim svoice silmek oluyor :)

• Beğen
okanki

okanki

Üye
elimde yok maalesef o kadar çok bilgim yok içinden çıkarıp indirip yüklemek yanlış yapmaktan korkuyorum

Aziz04

Aziz04

Üye
yani bencede millet silmeye uğraşıyor :) şahsen ben bir rom yükler yüklemez ilk isim svoice silmek oluyor :)
Aynen hocam rom kurulumundan hemen sonra ilk işim yukarıda verdiğim listeyi silmek. Svoice'de başı çekiyor listede. Bu arada ram bayağı bi rahatlıyor bunları silince

• Beğen
serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
elimde yok maalesef o kadar çok bilgim yok içinden çıkarıp indirip yüklemek yanlış yapmaktan korkuyorum
normalde svoice için otadan güncelleme yayınladı oda wifi sorunu çıkarıyordu tabi sadece svoice değil genel olarak çıkarmıştı wifi sorunu yapınca geri çekti. biraz sabredin yapımcı şimdi rom linkini kaldırdı geri çekti v3.0 ı tüm hataları giderip 3.1 olarak çıkaracakmis

• Beğen
serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
svoice yerine asistan b var o daha iyi hem svoice ingilizce asistan b Türkçe

okanki

okanki

Üye
o zaman bende siliyorum svoiceyi ilgilenen arkadaşlara sonsuz teşekkürler

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
o zaman bende siliyorum svoiceyi ilgilenen arkadaşlara sonsuz teşekkürler
sil hocam hiç gereği yok ingilizce zaten.ben dahil çoğu kişi zaten rom yükler yüklemez siliyor Türkçe desteği olmadığı için gereğide yok

• Beğen