Galaxy S3 i9300 efeXTREME Lite-ROM v5.1 [4.3] S5 Temalı-Stabil-Hızlı-Mükemmel-(18.08.2014)

Sponsorlu Bağlantılar

Aziz04

Aziz04

Üye
Serdar Baba Hala uyumadın mı sen yaw :gun1:Dün v2 yüklemiştim ama bugün v3 yükledim bende hiçbir sorun yok. emeği geçen herkese teşekürler. indirene kadar kabız oldum ttnet hızımı düşürmüş :bann: :dayak:

• Beğen
Tepkiler: Anroid

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Serdar Baba Hala uyumadın mı sen yaw :gun1:Dün v2 yüklemiştim ama bugün v3 yükledim bende hiçbir sorun yok. emeği geçen herkese teşekürler. indirene kadar kabız oldum ttnet hızımı düşürmüş :bann: :dayak:
bir fazla kişiye daha yardımcı olabilirim diye hep buralardayım hocam :D aynen bende indirene kadar ne çektim benim hızımıda düşürmüşler adil kullanım hakkıymış 50 gb ben 5 günde dolduruyorum 50 gb sonra düşük hız devam :D

• Beğen
Aziz04

Aziz04

Üye
bir fazla kişiye daha yardımcı olabilirim diye hep buralardayım hocam :D
Varlığın yeter kardeşim. Ama yinede fazla yorma kendini insan oğlunu 40 yıl sırtında taşırsın, ayağın kayıp düştüğün anda senden kötüsü yoktur. Bu arada kurulum yapacak olan arkadaşlara bi tavsiyem var. Kurulumdan önce wipe işlemlerini yapsınlar ama romu kurduktan sonra kesinlikle tekrar wipe yapmasınlar.

Son düzenleme:
  • Beğen
Kontrol

Kontrol

Üye
Aziz kardes sen ana ekrandan duvar kağıdı seçebiliyor musun ? bende uygulama yüklenmedi hatası veriyor ?

• Beğen
Aziz04

Aziz04

Üye
Aziz kardes sen ana ekrandan duvar kağıdı seçebiliyor musun ? bende uygulama yüklenmedi hatası veriyor ?
Maalesef bendede aynısı var ana ekrandan seçemiyorum. Ama bence çok önemli değil sonuçta galeriden ayarlıyabiliyorsun bunu

• Beğen
serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
hocam illede o duvar kağıtlarını istiyorsan o wallpaper picker apk dosyasını romun içinden çıkar apk yi winrar ile aç içinde vardır gez içini heryerini

• Beğen
serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
evet denedim wallpaper picker apk romun içinden çıkar res klasörü içine gir orada 360 dpi içine gir tüm wallpaperlar orada

• Beğen
Kontrol

Kontrol

Üye
:) duvar kağıdı mesele değil yav hocam. sorun olmaz da hani büyük beklenti dedik en ufak hata da yıkmak olmaz ilerde düzelir olmadı elimizde v2 var taş gibi :D

• Beğen
serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
:) duvar kağıdı mesele değil yav hocam. sorun olmaz da hani büyük beklenti dedik en ufak hata da yıkmak olmaz ilerde düzelir olmadı elimizde v2 var taş gibi :D
yav hocam sen önemsemezsin ama bir baskası gelir görür yorumda yapayım der :D yani dediğin gibi v2 de v3 de hafıza kartında duruyor :D

• Beğen
Kontrol

Kontrol

Üye
yav hocam sen önemsemezsin ama bir baskası gelir görür yorumda yapayım der :D yani dediğin gibi v2 de v3 de hafıza kartında duruyor :D
aynen öyle. mutlaka biri takılacak oraya maksat onlar gelmeden bir çözüm bulalım :D

• Beğen

REDSHAMAN

Üye
Kontrol nickli arkadaşım eğer XDA da unutulan nickli sen isen eleman demiş ki ; çoğunuz wallpaper seçici olayını sorun ediyorsunuz , onu düzeltebilirim ama değiştirirken devamlı zorla kapanma hatası alırsınız o yüzden serdar431 arkadaşın dediğinin aynısını yapın demiş. diğer ana sorunlar da çözülüp OTA ile yayınlanacakmış.bu arada v3 ü yükledim aslında v2 den bir fark göremedim şimdilik. klavye de harflerin üstünde noktalama işaretleri vardı v2 de onlar yok bir de hava durumu widgeti yok sanırım.

• Beğen
Tepkiler: Anroid, Kontrol ve Aziz04

cruel355

Üye
bu rom'a ultra güç tasarrufu modu eklenemez mi acaba? gerçekten şarj edemediğimiz zamanlarda lazım olan bi özellik. siyah beyaz da olsa en azından telefon kapanmıyor. :)

• Beğen
GreaTH

GreaTH

Üye
bu rom'a ultra güç tasarrufu modu eklenemez mi acaba? gerçekten şarj edemediğimiz zamanlarda lazım olan bi özellik. siyah beyaz da olsa en azından telefon kapanmıyor. :)

Aynen ultraya alinca Bitmiyo sanki sarj :) bide sarja koyarken ultraya al hizli Sarj ediyo

cruel355

Üye

hocam ota güncellemesinde şöyle bi hata alıyorum. sebebi nedir acaba? v3.1 gelmiş sanırım otadan ama güncelleme yapamıyorum.

• Beğen
Kontrol

Kontrol

Üye
Kontrol nickli arkadaşım eğer XDA da unutulan nickli sen isen eleman demiş ki ; çoğunuz wallpaper seçici olayını sorun ediyorsunuz , onu düzeltebilirim ama değiştirirken devamlı zorla kapanma hatası alırsınız o yüzden serdar431 arkadaşın dediğinin aynısını yapın demiş. diğer ana sorunlar da çözülüp OTA ile yayınlanacakmış.bu arada v3 ü yükledim aslında v2 den bir fark göremedim şimdilik. klavye de harflerin üstünde noktalama işaretleri vardı v2 de onlar yok bir de hava durumu widgeti yok sanırım.
Evet hacım, unutulan- benim oradaki hesabım. çevirin için teşekkürler :)

• Beğen
serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi

hocam ota güncellemesinde şöyle bi hata alıyorum. sebebi nedir acaba? v3.1 gelmiş sanırım otadan ama güncelleme yapamıyorum.
telefonu yeniden başlat sonra uyarı cıkar ondan sonra yapabilirsin
aslında olabilir tabi ama neden koymuyor bilmiyorum vardır bir bildiği

• Beğen
Kontrol

Kontrol

Üye
telefonu yeniden başlat sonra uyarı cıkar ondan sonra yapabilirsin
aslında olabilir tabi ama neden koymuyor bilmiyorum vardır bir bildiği
3.1 fix mi bir de boyutu kaç mb. Mobil den indirecem duruma göre daha sonra indireyim pakedim az :)

• Beğen
serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar gelen ota güncellemede şimdilik 3.1 güncellemesini yapmayın sakın wifi sorunu oluyor. beklemede kalın ota güncelleme yapmayın

• Beğen
Tepkiler: Anroid, cruel355 ve Kontrol

ofurkan

Üye
Ben güncelleme yapmaya calissamda hata veriyor zaten anlamadim gitti .Hocam bir de bu ram olayini anlamadim yerlesmesi gerekiyor tabi ama v2 de daha romu ilk kurdugumda bile en fazla 550 ydi ram bunda 650 700 e kadar cikiyor bir şeyde yuklemedim ki:bilmm

• Beğen
Tepkiler: Anroid ve Aziz04