bir fazla kişiye daha yardımcı olabilirim diye hep buralardayım hocamSerdar Baba Hala uyumadın mı sen yawDün v2 yüklemiştim ama bugün v3 yükledim bende hiçbir sorun yok. emeği geçen herkese teşekürler. indirene kadar kabız oldum ttnet hızımı düşürmüş
![]()
![]()
aynen bende indirene kadar ne çektim benim hızımıda düşürmüşler adil kullanım hakkıymış 50 gb ben 5 günde dolduruyorum 50 gb sonra düşük hız devam 
bildiğimiz bir kaç kelime var onu da unutturuyorgoogle da işi bilmiyor çeviemiyor

Varlığın yeter kardeşim. Ama yinede fazla yorma kendini insan oğlunu 40 yıl sırtında taşırsın, ayağın kayıp düştüğün anda senden kötüsü yoktur. Bu arada kurulum yapacak olan arkadaşlara bi tavsiyem var. Kurulumdan önce wipe işlemlerini yapsınlar ama romu kurduktan sonra kesinlikle tekrar wipe yapmasınlar.bir fazla kişiye daha yardımcı olabilirim diye hep buralardayım hocam![]()
Maalesef bendede aynısı var ana ekrandan seçemiyorum. Ama bence çok önemli değil sonuçta galeriden ayarlıyabiliyorsun bunuAziz kardes sen ana ekrandan duvar kağıdı seçebiliyor musun ? bende uygulama yüklenmedi hatası veriyor ?
hocam illede o duvar kağıtlarını istiyorsan o wallpaper picker apk dosyasını romun içinden çıkar apk yi winrar ile aç içinde vardır gez içini heryeriniAziz kardes sen ana ekrandan duvar kağıdı seçebiliyor musun ? bende uygulama yüklenmedi hatası veriyor ?
yav hocam sen önemsemezsin ama bir baskası gelir görür yorumda yapayım derduvar kağıdı mesele değil yav hocam. sorun olmaz da hani büyük beklenti dedik en ufak hata da yıkmak olmaz ilerde düzelir olmadı elimizde v2 var taş gibi
![]()
yani dediğin gibi v2 de v3 de hafıza kartında duruyor 
aynen öyle. mutlaka biri takılacak oraya maksat onlar gelmeden bir çözüm bulalımyav hocam sen önemsemezsin ama bir baskası gelir görür yorumda yapayım deryani dediğin gibi v2 de v3 de hafıza kartında duruyor
![]()

bu rom'a ultra güç tasarrufu modu eklenemez mi acaba? gerçekten şarj edemediğimiz zamanlarda lazım olan bi özellik. siyah beyaz da olsa en azından telefon kapanmıyor.![]()
bide sarja koyarken ultraya al hizli Sarj ediyoEvet hacım, unutulan- benim oradaki hesabım. çevirin için teşekkürlerKontrol nickli arkadaşım eğer XDA da unutulan nickli sen isen eleman demiş ki ; çoğunuz wallpaper seçici olayını sorun ediyorsunuz , onu düzeltebilirim ama değiştirirken devamlı zorla kapanma hatası alırsınız o yüzden serdar431 arkadaşın dediğinin aynısını yapın demiş. diğer ana sorunlar da çözülüp OTA ile yayınlanacakmış.bu arada v3 ü yükledim aslında v2 den bir fark göremedim şimdilik. klavye de harflerin üstünde noktalama işaretleri vardı v2 de onlar yok bir de hava durumu widgeti yok sanırım.

telefonu yeniden başlat sonra uyarı cıkar ondan sonra yapabilirsin
hocam ota güncellemesinde şöyle bi hata alıyorum. sebebi nedir acaba? v3.1 gelmiş sanırım otadan ama güncelleme yapamıyorum.
aslında olabilir tabi ama neden koymuyor bilmiyorum vardır bir bildiğibu rom'a ultra güç tasarrufu modu eklenemez mi acaba? gerçekten şarj edemediğimiz zamanlarda lazım olan bi özellik. siyah beyaz da olsa en azından telefon kapanmıyor.![]()
3.1 fix mi bir de boyutu kaç mb. Mobil den indirecem duruma göre daha sonra indireyim pakedim aztelefonu yeniden başlat sonra uyarı cıkar ondan sonra yapabilirsin
aslında olabilir tabi ama neden koymuyor bilmiyorum vardır bir bildiği