cruel355
Üye
cihazında supersu uygulaması yüklüyse içindeki ayarı şöyle yapmalısın.hocam Boeffla Kernel v5.3 u yukledım şimdi de bu çıktı karşımane yapmam lazım?
eğer uygulama yoksa cihazını odin ile rootlamalısın.
cihazında supersu uygulaması yüklüyse içindeki ayarı şöyle yapmalısın.hocam Boeffla Kernel v5.3 u yukledım şimdi de bu çıktı karşımane yapmam lazım?
supersu varmı yokmu telefonunda varsa tekrar root yapmaya gerek yokhocam root dosyası lınkı varmı?
Arkadaşlar romu yükledikten sonra Touchpal klavyeyi indirip kurarsanız tadından yenmez. Türkçe qwerty klavye, T9 ve Swype özelligi bile var.![]()

Olabilir ama bu daha kullanışlı ve görsel olarakta çok hoş. Ayrıca farklı tema seçenekleri mevcut. Ben stokta T9'u kullanamamıştımstock klavyede de bunlar mevcut zaten![]()
benim bildiğim boeffla sound ile daha iyi ses kalitesi ve yüksekliği elde edebiliyorsun. onun dışında söylenenlere göre pile de olumlu etkisi varmış.Hocam Boeffla Kernel v5.3 ün yuklemede ne avantajı var ?
hocam root dosyası lınkı varmı?
çok teşekkur ederım hocam.

hocam görsellik olarak bi fark olmaz zaten sonucta s5 teması aynı bloatware paketi ile değişik temalar ykleyebilrsin. onun haricin farkı hız ve ram kullanımı 1 günü geçtikten sonra gereksizleri silersen greenify ilede cok ram harcayan programları uyutursan ram 400 lerden yukarı çıkmıyor. ota güncellemesindeki 3.1 i yüklemeyin sakın wifi sorunu var. yapımcı uğraşıyor çözümler için ilerleyen zamanlarda stabil hale gelecektirSelam cümleten merakla beklenen romun güncellemesi geldi fekat pek te fark göremedim açıkçası acaba ota olduğuna göre iyileşme olabilir mi diye merak ediyorum yine de saygı sağolasın serdar üstad
valla hocam bu ram olayı böyle olan tek sensin galiba benimki 500 e bile çıkmıyor. boeffla dan zram açtınmı? açtıysan hala aynıysa stock rom yükleHocam ne yapmam gerekiyor hala anlayamadım artık kasmalar başladı telefonda belleği temizliyorum ram 680 den aşşağı ya düşmüyor.V2 sürümüne dönmem gerekecek sanırım.