Galaxy S3 i9300 efeXTREME Lite-ROM v5.1 [4.3] S5 Temalı-Stabil-Hızlı-Mükemmel-(18.08.2014)

Sponsorlu Bağlantılar

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
oldu dostum teşekkürler. bi de internet tarayıcısı uygulama menüsünde 2 tane görünüyor. ayrıca ram optimizasyonu için stock kernel kurdum fakat uygulama hafızasını sıfırladığımda bile 500lerde acaba yanlış bişey mi yaptım?
yok hocam yanlışlık yok ram ilk zamanlar öyle oluyor sonra zamanla oturur iyice 500 de gayet iyi. evet yapımcı iki tane browser koymuş birisi note 3 birisi s3 browseri. root explorer tarzı bir programla system/app içinden sbrowser.apk ve sbrowsertry.apk sil orjinal s3 browseri kalsın sadece bu sil dediklerim note3 browseri

cruel355

Üye
valla ne yalan söyleyim çok güzel rom bi çok custom rom denedim en doyurucu ve stabil bu. son olarak kafanı şişirdim ama uygulamarı titaniumla geri yükledim bildirim sorunu çıkarır mı şuan whatsappta sorun yok ama tapatalk bildirimleri gelmiyor onunla ilgisi var mıdır?

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
valla ne yalan söyleyim çok güzel rom bi çok custom rom denedim en doyurucu ve stabil bu. son olarak kafanı şişirdim ama uygulamarı titaniumla geri yükledim bildirim sorunu çıkarır mı şuan whatsappta sorun yok ama tapatalk bildirimleri gelmiyor onunla ilgisi var mıdır?
vardır hocam bazen böyle yedekten geri yükleyince sorun çıkarabiliyor en iyisi sil tekrar indir yükle düzelecektir

Kontrol

Kontrol

Üye
Hocam Anasayfa ya basılı tutuncada uygulama yüklenmedi diyor :)
Wallpapercropper. apk
secwallpaperpicker.apk
bu iki apk yi v2 den alıp sisteme attım yine de olmadı. acaba sorun nerde olabilir ?

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Hocam Anasayfa ya basılı tutuncada uygulama yüklenmedi diyor :)
Wallpapercropper. apk
secwallpaperpicker.apk
bu iki apk yi v2 den alıp sisteme attım yine de olmadı. acaba sorun nerde olabilir ?
onlarıda denediysen hocam sıkıntı rom kaynaklı olabilir.

Kontrol

Kontrol

Üye
Güncelleme alır umarım. xda da yazdım çat pat :D

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Güncelleme alır umarım. xda da yazdım çat pat :D
alır ya sikayet çok olursa normalde biz bu romu tamamen hatasız bekliyorduk yine var. ya yeni versiyon çıkar yada bir fix paketi yayınlar

Kontrol

Kontrol

Üye
Fix atsın be abi. evde pc yok kafeden indirmek rezalet :) sağolsun ttnet

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Fix atsın be abi. evde pc yok kafeden indirmek rezalet :) sağolsun ttnet
düzelir yakınca çünkü v3.0 dan millet çok şey bekliyordu böyle hatalar olması adamın kendi zararına olur o yüzden birşeyler yapar ya v3.1 falan çıkarır düzeltme amaçlı birşeyler yapar

Kontrol

Kontrol

Üye
bekliyoruz insallah beklentileri karşılar. en azından bir fix yayinlamali. boşuna mi Ota koydu :)

• Beğen
Tepkiler: Anroid
serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
bekliyoruz insallah beklentileri karşılar. en azından bir fix yayinlamali. boşuna mi Ota koydu :)
normalde otada bir güncelleme geldi ama oda sorun yaptı ve o sadece kamera sorunu ve senk. butonu için ama sorun çıkarıyor otada güncelleme gelirse yapma :D bozuluyor

Kontrol

Kontrol

Üye
Hocam bana cevap vermiş xda da sana zahmet bana bir çevir ne diyor eleman :D

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Kontrol

Kontrol

Üye
so what to do ?
hayırdır yani napalım gibi mi demek istiyor bu :D
ulan lanet olsun bu İngilizceye

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
so what to do ?
hayırdır yani napalım gibi mi demek istiyor bu :D
ulan lanet olsun bu İngilizceye
muhaha cahillik zor hocam bende bakıyorum birşey anlamıyorum. anladığım kadarı ile
ayarlar-ekran-duvar kağıdı-kilit ekranı oradan bak diyor olacakmı bi bakalım dio :D
tüm hatalar ortaya çıksında diyo hepsine otadan güncelleme vereyim dio :D
heralde böyle birşeyler demek istiyor :D :D

• Beğen
Kontrol

Kontrol

Üye
.

Son düzenleme:
Kontrol

Kontrol

Üye
muhaha cahillik zor hocam bende bakıyorum birşey anlamıyorum. anladığım kadarı ile
ayarlar-ekran-duvar kağıdı-kilit ekranı oradan bak diyor olacakmı bi bakalım dio :D
tüm hatalar ortaya çıksında diyo hepsine otadan güncelleme vereyim dio :D
heralde böyle birşeyler demek istiyor :D :D
Bende çeviriden bir yorum attım birazda o ugrassin :D
genel olarak anladım ama yine de emin değilim :D

• Beğen